Känslig?

Jag gillar inte den här dagen.. Den startade helt fel. Jag var vaken halva natten och diskuterade, vilket resulterade i att jag va i säng typ 3.. Vaknar första gången kl 12 idag, FÖRSTA gången.. När Tilde är hemma vaknar jag en gång i timmen från kl 8 och framåt.. Nu, kl 12 altså.. Kände direkt att jag va på mitt hemskaste humör, verkligen.. Insåg att jag hade avsatt den här dagen för att tokstäda min lägenhet, blev ännu mer deprimerad.. Fy fan va tråkigt! Går upp, inser att jag inte har handlat.. Så det finns ingen frukost, nehä nej.. Såklart!
Tänker på att det bara är 4 dagar kvar tills jag ska börja med den där helvetesdieten som ska få mig smal igen.. Kul, detta har vat bestämt i flera veckor. Ändå blir jag på dåligt humör av tanken.. igen.. Fastnar framför datorn en stund, blir för tillfället på bra humör igen.. Lämnar datorn för att börja med städningen.. Heja! Efter 2 timmar tar jag en paus, sätter mig för att läsa lite bloggar.. Hamnar på Alex Schulmans blogg och läser lite. Plötsligt bölar jag.. Japp! Från ingenstans, märker det inte ens själv först.. Förrän jag börjar torka tårar på mina kinder som en jävla dåre.. Inget särskilt ledsamt jag läst, jag är bara så förbaskat känslig idag uppenbarligen..

Börjar titta på bilder på Pärlan på datorn.. Lipar lite till! Så larvigt.. Hon har vat borta en dag, skärp dig nu för fan Jennie tänker jag.. Städar lite till, efter 1 timmar pausar jag igen.. Nu, har bara golvtorkning kvar.. Men bestämde mig för att skriva detta meningslösa inlägg först.. Vilken larvig jävla grej va? Att va såhär känslig en dag som denna.. Pff!

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0