Otippat?!

Inget internet.. Kö från helvetet hos Telia, passade på och gjorde lite ärenden och hoppas på bättre tur när jag kommer hem igen. Jag kan på riktigt bli helt knäpp i huvet när tekniska saker inte fungerar. Dels för att jag är helt oförmögen att kunna ordna det själv, och dels för att dom som "ska" kunna ordna det, absolut inte kan göra de.. Blir vansinnig!!

IAF.. Vat och inhandlat helgens dricka, hämtat ett paket, hämtat lite tvätt hos min mor då det inte fanns några tvättider lediga. Nu ska jag bege mig hem och ta en dusch, raka mina ben och kasta på facet.. Raka benen? Jösses, har jag nog bara gjort en enda gång under den här sommmarn.. Snacka om att slå på stort ;)

Det här blir nog mitt sista riktiga inlägg, sen kör vi mobilbloggningar för resten.. Om inte A är på sitt bästa humör förstås och låter mej slänga upp nåt inlägg då och då från hans dator.. Men annars får ni som sagt nöja er med mina mobilbloggningar, så hörs vi igen på söndag kväll :)

NU: Dimman!


Kommentarer
Postat av: cederkvist

När jag fick min nya lägenhet i Karlshamn. Kopplade Telia på bredbandet på fel lägenhet. Detta resulterade att jag inte fick något internet...Men det resulterade även i att jag fick spendera exakt 23 timmar totalt i telefonköer. För att försöka övertyga dem att det inte fungerade ...Tillslut hittade jag en av 2000 handläggare som kunde hjälpa mig.... guld va? Sista gången jag väljer telia iaf.

2009-08-14 @ 12:11:02
URL: http://cederkvist.blogg.se/
Postat av: Stephy

Ja visst är jag bäst? :)

Klockan 14.30 var det väl? kunden som jag hade efter dig bytte tid så nu har jag hela eftermiddagen med dig! :)

2009-08-14 @ 19:30:49
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0