Pärlan is the shit!

Vafan, min bebis har blitt stor.. Definitivt!
Varenda kväll när jag går och lägger henne i sin säng så pussar jag henne i pannan och viskar att jag älskar henne.. Varenda gång så har hon nickat när jag sagt detta, typ som i "okej morsan, jag vet, chilla lite nu.." Fram tills igår.. Igår pussade jag henne i pannan som vanligt, viskade att jag älskar henne.. Och vad gör hon då? Hon tar ut sin bappe (nappen) och viskar tillbaka: "Lille äska mamma!" (Tilde älskar mamma).. Förstår ni? Hajar ni grejen? Nej det gör ni inte, speciellt inte ni utan barn.. Ni kommer skumma igenom den här texten och tänka "Nämen jaha ja, det var ju sött.." Men ni ANDRA där ute, ni med barn.. Förstår ni grejen? Mitt barn sa att hon älskar mig, det finns nån som älskar mig villkorslöst.. Hon är 2 bast, långt blont hår och med ögon som kan sänka den bästa av oss..

Ögonen ja, när vi ändå e inne på de.. Det var det jag föll för hos hennes pappa.. Det var anledningen till att han fick följa me hem den där natten i Augusti 2006 efter Lorden.. Jag hade aldrig någonsin sett nån med så fina ögon, och det tycker jag fortfarande! Det står jag för.. Jag och Markus klaffade inte alls, på många plan.. Och de uppstod aldrig nån kärlek, trots att vi försökte.. Men ögonen, jag älskar dom där ögonen! Och det bästa av allt är att han har gett vår dotter samma ögon.. förstår ni hur många pojkar hon kommer få bara pga sina ögon? När dom sen lär känna henne så kommer dom älska henne för så mycket annat än ögonen.. Men till en början! Man kan inte titta på varken henne eller hennes pappa utan att notera ögonen.. Det går inte!

En annan rolig sak är att hon börjar med nya ord.. Idag när hon skulle följa me sin moster och bada så står jag i dörren och säger "Hejdå Pärlan, va snäll nu!" Och hon svarar " Hejå mamma.. puss puss!" Haha hur sött är det?
Igår när vi skulle åka hem ifrån Richards place så säger han "Vet du vad jag heter Pärlan? Jag heter Hulken" Då säger hon "Byebye" Haha, OXÅ jävligt roligt.. Ungefär som att hon tänkte: "Haha du, jaja tror du att du är Hulken så kan väl jag tro att jag kan engelska då.."

Jag älskar min beb.. lilla flicka.. Hon e fan i mej de bästa som finns!


Kommentarer
Postat av: trebarnsmamman

Vad härligt!! De är för goa de små liven.

2009-08-06 @ 20:18:34
Postat av: Anna

Ja du, dom där ögonen på Markus föll ju en annan också för :)

Vet du dock de konstiga?

I stort sett ALLA som inte träffat dig har sagt till Markus "Hennes mamma måste vara underbart vacker som kunnat ge sitt barn såna ögon"

Ehh HALLÅ!! Ser ni inte hennes pappas ögon kanske?

Antagligen halvblinda as :)

Men ganska mysko att man missar dom..

2009-08-07 @ 09:39:22
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0