Torsdag 13/8-09

Uppe.. Eller har faktiskt varit ett tag, ställde klockan på 10 idag just för att jag inte skulle sova till halv 1. Kunde i för sej inte somna förrän halv 3 igår, så borde kanske sovit längre.. Men måste försöka få ordning på mina timmar igen, på måndag är semestern över och det är dags att slita på kneget igen.. HEJA! :S

Precis tagit en dusch, ska kasta på facet strax sen köra och handla. Finns inte mycket i min kyl för tillfället.. Ska nog passa på och handla på mej allt jag behöver till helvetesdieten med som börjar på måndag.. Så har jag det gjort. Ska hinna med en kopp kaffe hos mormor oxå innan det är dags att skriva på papper på lånet på banken.. Nervös inför detta, vet inte alls varför. Dom har ju redan ringt och beviljat mitt lån, så jag har ingenting att va nervös för.. Men det är jag ändå. Bra där!

Efter det blir det middag hos mamma, då det är danska släktingar uppe och hälsar på.. Lite vin hoppas jag minsann det bjuds på, sen ska jag packa inför Malmö när jag kommer hem. Så har jag de avklarat tills imorrn.. Skulle hinna med att lägga mig i solariet en halvtimme oxå, det får antagligen vänta tills imorrn bitti..

Bra så!


Jag och Johan 2006, förbannat snygg kille.. Med stark betoning på SNYGG! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0