Lååååångt, men helt klart värt det!

Sitter och läser Katrin Zytomierskas blogg, och ser att hon svarat på miljoner frågor iform av en videoblogg.. Whatever, inte dit jag ville komma. Då får hon en fråga om panikångest, och snackar ett tag om det.. Och då kände jag att jag va tvungen att publicera en text om just min panikångestattack, som bara hänt en enda gång men som var bland det värsta jag nånsin upplevt.

Ni som har hängt med ett tag här vet att jag väldigt ofta tar väldigt dåliga beslut.. Jag ångrar hellre att jag gjort nåt, än ångrar att jag aldrig gjorde det. Om ni är med på vad jag menar.. Detta resulterar ju givetvis i att jag tex legat med väldigt många killar som inte är helt okej, det resulterar även i att då och då så har jag blivit alldeles för packad än vad som egentligen är okej. Det innebär även att jag fått leva på nudlar sista veckan innan lön, för att jag har prioriterat ett par sjukt snygga skor istället för mat. (Viktig detalj här är kanske att detta var INNAN jag fick Tilde, annars blir de väl ett jävla liv på er. Så vet ni det..) Kort och gott så tänker jag väldigt sällan innan jag handlar. Jag är väldigt impulsiv och vill att saker ska hända med en gång.. Bestämmer jag mig för nåt till 100% ja då blir det så oxå, om jag ska behöva gå över lik för att uppnå det så gör jag det!
Jag vaknar hellre en söndagmorgon med "fel" kille jämte mig och tänker: Fan Jennie, de här tänkte du inte riktigt igenom.. Än att vakna själv och tänka: Tänk om jag hade låtit honom följa med hem igår, undra vad som hänt nu då. Detta gäller ju allt jag gör, inte bara en lördag efter krogen förstås.. Detta är bara en sjukt bra exempel, tror faktiskt att ni är med på vad jag menar..

Iaf, angående den här attacken.. Detta var just en sån kväll, som startade med en bra jävla förfest. Jag va bakfull från dagen innan, och kom igång väldigt sent. Men när jag väl fått ner första groggen så flöt de på ganska bra.. Dessutom drack jag redbull/vodka hela kvällen, och det är nånting jag inte klarar av egentligen. Men förfesten ägde rum hos min fina Johanna Razz, och då finns det en oskriven regel som säger att man ska dricka det.. Inget jag tänker ändra på :) Iaf, jag drack bra mycket mer än vad som egentligen är okej. Och jag minns inte riktigt när jag gick därifrån vidare in till stan, jag vet inte heller med vilka jag gick. Mitt nästa minne är att jag träffar på Tildes extramamma och bestämmer mig för att chilla med dom in i ett öltält för att ta en cider..
Här nånstans måste jag träffat honom, vi kan kalla honom Mr.X för att göra det enkelt för oss. För nästa minne är att jag står jag tokhånglar med honom utanför en trappuppgång.. Vad som hänt mellan den där cidern med Anna, fram till tokhånglet har jag ärligt talat inte särskilt bra koll på. Efter där nångång (oxå väldigt luddigt) så träffar jag på Lillsyrran och hennes Paug, sen är det dags att åka hem. Lillebror hämtar oss och jag tänker inte alls på att denna Mr.X även sitter i bilen jämte mig, där och då kändes väl det som en bra idé antar jag.. Hur resten av den natten slutade kan ni ju säkert räkna ut själva, så slipper jag dra den biten oxå...

Ja.. Jag vaknar av att han står och tar på sig byxorna, mitt huvud dunkar värre än nånsin och jag börjar genast leta i mitt minne efter vad som har hänt. "Jag måste dra, vi hörs sen.." hör jag plötsligt hur nån säger. Och jag ler ett stort brett leende på insidan.. Det värsta jag vet är när man drar hem en kille för lite aktivitet i sängen, och denne sen STANNAR KVAR och förväntar sig frukost och sån skit. Jag vill bara va ifred på morgonen..
Jag hör hur dörren går igen, sen vänder jag mig om för att somna om igen. Det gör jag, och vaknar 2 timmar senare med ett ryck. Helt jävla svettig ligger jag där i sängen, och kan inte andas! Jo det är klart jag KAN andas fattar ni väl, men det känns som jag inte får nån luft. Tänk er att det sitter nån på er hals, som gör att ni liksom bara kan andas ltie lite lite med korta intensiva andetag.. Jag ställer mig upp för att kunna andas lättare.. Hjälper inte.. Får panik över att jag svettas så mycket, för det är det värsta jag vet. Skyndar mig ut i köket för att dricka lite vatten och äta ett äpple, får för mig att det är därför jag inte kan andas. Jag behöver vatten!!!! NU!!!! Så känns det.. Hjälper inte ett skit, kutar in i duschen för jag börjar nu bli riktigt irriterad på att jag inte kan sluta svettas.. Andas som en flodhäst.. Bara flåsar och tror att jag  ska kvävas när som helst..

Inte en enda gång under den här halvtimmen som jag har panik i mitt hem, tänker jag tanken att jag får en ångestattack utan dess like. Inte en enda gång! Efter jag tagit en dusch så la jag mig i sängen igen och försökte foka på nåt annat.. Och till slut gick skiten över. Men vet ni hur jävla hemskt det är att känna att man inte kan andas? Vet ni hur vidrigt det är?
Jag vet inte om det var just Mr.X som gjorde att det blev såhär, eller om det var nåt helt annat.. Jag menar, det finns betydligt fler personer jag legat me som borde gett mig en sån ångestattack, men som inte gjort de. Så jag tror inte det har just me honom personligen att göra.. Men faktum kvarstår ju ändå att de va dagen efter honom som det blev såhär.

Den stora frågan här är ju om jag lärt mig nåt av detta.. Det kan man ju kanske tycka att jag borde gjort iaf. Men jag undrar det jag.. Ju mer jag tänker på det, ju mer inser jag att jag hade nog kunnat göra samma sak igen.. Faktiskt!

Bra så!

(Visst, asroligt med ett sånt här långt inlägg utan en enda bild.. JA VET! Men det vill inte alls sammarbeta med mig, kommer bara upp "Webbsidefittan kan inte visas".. Jävligt irriterande. Och väldigt onödigt av mig att säger webbsidefittan, ja vet.. Så bortse från det barnsliga beteendet.. Så...)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk vad mycket mer Du upplever än vad någon annan gör som tänker För mycket innan. Jag önskar att jag vore lika impulsiv!

2009-08-21 @ 22:30:58
Postat av: Anna

Jag har en bild på Mr.X i min kamera om du vill publicera den :) hahaha..

Men faktiskt är nog inte han problemet..

Kanske för många minnesluckor från kvällen som LÄTT kan ge ångest, samtidigt har jag aldrig upplevt en sån ångestattack så vad vet jag :)

2009-08-21 @ 23:56:46
URL: http://whataboutanna.blogg.se/
Postat av: M.Hugosson

Har du läst min dagbok?! Hahaha. Frågan är om jag har andats som en flodhäst någongång.. Det får du nog vara ensam om! :D Panikångerst A'la Söndagar älskar vi! King!

2009-08-22 @ 15:02:59
URL: http://huggeheltokej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0