Vilken kväll..

Jag vet inte ens vart jag ska börja.. Hade fullt upp igår, hann verkligen inte blogga. 18.00 begav vi oss till Ida, det var dags för vin på hennes balkong. Och jag hade nästan löjligt trevligt.. Jag, Ida, Johanna, Emma och Malin.. Senare slöt även Alex och Johan upp.. Och Marcus och Peo.. MYCKET trevligt! Harrys va målet, och dit kom vi oxå.. Ganska tidigt.. Jag blev ganska full.. Står i baren och ska beställa nåt och dricka och hör en väldigt bekant röst som ropar "JENNIE" så det hörs över hela stället. Knöt sig i magen, hade inte alls räknat me att han skulle dyka upp.. Och när såg jag honom sist? 3 månader sen? ett halvår? Jag vet faktiskt inte, jag har nog förträngt det.. Resten av kvällen gick åt att diskutera med honom, eller ja, jag skällde nog mest faktiskt.. Men det förtjänade han! Under kvällen kom det fram att Martin Gren är antagligen den största manshoran som går i ett par skor.. Säger som Syrran: "Vilken skenhelg jävel alltså.." Haha ja det är det minsta man kan kalla honom. Så har han MAGE och skälla på mig? Herregud alltså..
Träffade Gadd och Anden i vimlet, det första Gadd säger är.. Ja vad tror ni? "Kom igen Jennie, vi tar en bild till bloggen.." och så gjorde vi det.. Träffade Linus Jönsson i samma vimmel, som står och gapar i en hörna med en drink i handen.. Både han och hans bror han en viss tendens att bli dräggfulla nästan varenda gång.. Imponerande :)

Lillebror kom och hämtade oss i vanlig ordning, stackarn.. Alex och Johan hoppar i Pukavik av nån väldigt underlig anledning, Syrran fortsätter hem där det ligger en kar i hennes säng och väntar. Jag kommer hem, går och lägger mig och kollar lite Grey´s.. Får ett sms att nån är på väg hem till mig i en taxi från Karlshamn, minsann.. Inte så bra idé egentligen, såhär i efterhand.. Men jaja, gjort är gjort..

Idag kommer Pärlan hem! Woooho.. SOM jag har längtat efter henne, har inte sett henne sen förra söndan. ALDRIG vat utan henne så länge innan.. Jag kollar på klockan precis hela tiden, och tycker tiden går sinnessjukt långsamt.
Har en hel del bilder sen igår, men jag kastar upp dom nångång under morgondagen istället.. För nu ska jag ut och lägga mej i solen och vänta på att mitt underbara barn ska komma hem :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anna

Tilde har nog saknat sin mamma också..

hela dagen idag har hon sagt "min mamma hanla, min mamma, min mamma hanla"..Nån sån ramsa har det varit ;)

2009-08-02 @ 14:59:58
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0