Ska vi skjuta Idol-Eriks flickvän? På riktigt?

Så ja.. bråkiga unge!

Fick massa kommentarer om att om man googlar Idol-Eriks flickvän så kommer mitt inlägg om henne upp, och det förklarar ju definitivt varför mina läsare typ 5 dubblats på bara några timmar. Iaf.. Angående Eriks flickvän, och inlägget jag skrev.. Tror ni på riktigt att jag menar att någon BOKSTAVLIGEN ska skjuta henne? Ni kan inte va så dumma.. Det är helt omöjligt! Jag hade högre tankar än så om alla som klickar sig in på den här bloggen, jag trodde verkligen det. Så kan vi inte bara göra såhär:
 
Ni tappade jävlar som inte fattar att 90% av det jag skriver gör jag med en STOR portion ironi, ni som inte hajar de, kan ni inte bara lämna den här bloggen? Och när ni ändå drar så kan ni väl ta me er alla bittra människor som hänger med.. Snälla?
Detta är min blogg, här skriver jag min skit.. Vilken skit jag vill. Jag vill att det ska va en skön stämning här, att man ska haja skämten här. Och framförallt så vill jag bara ha folk här med självdistans som kan se ironin i saker och ting, och inte tar allt så jävla bokstavligt..

Hur många gånger i veckan skriver jag orden "skjut mig" när jag är less på nåt? Tror ni att jag menar att jag PÅ RIKTIGT vill skjuta mig själv då? Ah, jag blir så trött.. Och när jag ändå håller på så kan jag ju ta er med, som tror att när jag och mina vänner säger att vi ska köra "fullast vinner" ikväll så menar inte vi ALLVAR.. Fattar ni inte det? Vi försöker skämta till det.. NI kanske inte tycker det är roligt, men det gör vi.. Okej?

Jag hade höga tankar om er.. Jag hade det, jag trodde vi hade nåt här. Ni och jag.. Att ni inte va tappade! På tiden att ni bevisar att jag har fel, för just nu skakar jag bara uppgivet på huvet.. Det här var första och sista gången som jag valde att förklara mig för er. För som sagt, ni som inte fattar att man inte ska ta allt jag säger så bokstavligt, ni kan väl bara dra härifrån nu? Tack..

Bra så!
Och ja, jag tycker fortfarande hon är så pinsam att jag vill SKJUTA MIG SJÄLV i huvet!


Kommentarer
Postat av: Hugosson

Skjut mig den dagen då folk inte tycker ironi är roligt längre.

2009-12-14 @ 23:51:47
Postat av: Emelie

En dag utan en portion av dina ironiska och klockrena kommentarer angående det mesta hade varit rent förjävlig ..När ska folk lära sig att ta saker och ting med en nypa salt?

2009-12-15 @ 00:48:38
URL: http://emmswall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0