Fina fina torsdag.. Hmm!

Fan, jag började den här dagen med en försovning.. Det var inte mitt fel, eller jo lite kanske, men mest Tildes fel. Hon sov i min säng inatt, och när min klocka ringde imorse så tittade hon med dom tröttaste ögonen i världen på mig. "Mamma, bara vila lite lite till.." Klockan var då 06.00, och jag tänkte att vi kan ju köra en snoozning på 10 min och ändå ligga bra till tidsmässigt. Bara de att jag har inte alls tryckt på snooze, jag tryckte antagligen på "stäng av" för inte fan ringde klockan igen 10 min senare. Däremot vaknar jag med ett ryck 06.58 och inser att det är 15 min kvar tills hon ska va på dagis, och 25 kvar tills jag ska hämta Christoffer hemma hos sig..

Jag älskar såna här dagar med försovning, när hela jävla dagjäveln blir förstörd.. NEJ, jag älskar inte alls såna här dagar. Jag är ironisk nu.. Finns inget som är så irriterande som en försovning, jag fick ju sova en timme längre, ändå är jag tröttare än någonsin. Inte okej alls..

När jag sen kastade både mig och Pärlan upp ur sängen och sprang omkring som en dåre i hela lägenheten, undrade nog Pärlan om jag va dum i huvet.. Hon tog sitt täcke och la sig på hallmattan och stirrade. Utan att säga ett ljud.. Sen låg hon där tills jag hade duschat klart och sminkat mig. Inget bråk när vi skulle ta på kläder, behövde inte tjata att hon skulle äta upp sin yoggi, inget "mamma bääääla (bära)" när vi skulle till bilen, och framför allt inget skrik och gap när jag lämnade på dagis. Hon kände nog av att det inte riktigt var tillfälle att ställa till med levande.. Skönt!

Vad som hände med Christoffer? Ja, han fick jogga till tåget istället.. Så kan de :)
Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0