Hennes nya grej!

Mitt barn har fått för sig en grej på senare dar.. När hon är missnöjd med något eller om hon inte vill ha nånting, så kastar hon helt enkelt det. Japp, rätt i soporna.. Det kan va allt ifrån min mobil till hennes egen medicin. Det tog ett tag innan jag hajjade detta.. Sprang omkring och letade som en dåre efter grejer, för att sedan hitta de i soporna. Ibland hittade jag ju inte det alls, om jag redan hunnit slänga soporna tex.. Igår kväll kunde jag inte hitta min telefon, både jag och Pärlan somnade på soffan. Vaknar till med ett ryck för att jag fick för mig att det ringde.. Hittar inte telefonen! Kommer på att Pärlan gick omkring med den precis innan vi la oss för att mysa på soffan, hon skulle ringa mormor sa hon. Vart tror ni hon lagt den sen? I soporna såklart.. Såg att Viktor hade ringt, messade och sa att anledningen till att jag inte svarade va att jag sov. Inte att mitt barn slängt min lur i soporna, det låter ju bara märkligt.. Då kanske folk börjar tro att det är nåt fel på ungen? :)

Likadant förra veckan eller när det var, när jag plötsligt inte hittar hennes medicin på morgonen.. Vi va försenade och skulle till dagis, sen skulle hennes pappa hämta henne där för det var hans vecka. Medicin, borta! Puts väck! Då hade jag dessutom hunnit gå ut med soporna redan.. Antagligen slängde hon den redan på kvällen efter vi tagit den, och jag glömt den framme.

Nej, nu får man plötsligt låsa in eller kedja fast alla saker man är rädd om. För om det är något som Pärlan inte är förtjust i, ja då kastar hon det helt enkelt :)

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0