Hur blev det såhär?

Sen mitt samtal med den där sköterskan innan idag, om svininfluensan, så har jag bara mått sämre.. Kan inte säga om det är inbillning eller inte, men plötsligt har jag ont precis överallt. Förutom febersmärtan i hela kroppen så har jag plötsligt svinont i huvet och så hostar jag som en dåre. Ovanpå allt detta har jag hittat en knöl i min vänstra ljumske.. Kan någon kvinnlig vetare där ute tala om för mig varför jag har en knöl i ljumsken plötsligt? Den gör inte ont, så länge jag inte trycker där.. Trycker jag så gör det så in i helvetes ont. Jag ska inte ha mens, så det kan inte va därför. Min kropp kan nämligen gå lite bananas när jag ska ha mens.. Kan någon bara tala om varför? Annars måste jag ringa doktorn imorrn oxå, och fråga varför jag plötsligt har en knöl som gör ont i vänster ljumske..

Sköterskan jag ringde innan idag har gjort mig till en hypokondriker, tack ska du ha.. Verkligen!

Kommentarer
Postat av: Fröken Emma

Hmm, skulle jag våga mej på en chansning skulle jag tippa på att den där knölen är en körtel som svullnat upp. Inget farligt. När jag är riktigt förkyld, eller har halsfluss eller liknande så får jag en knöl i armhålan. Man kan tydligen få det säger min doktor utan att tro att man är döende (vilket jag är expert på att tro)! I vilket fall är det aldrig kul att vara sjuk - Krya på dej!

2009-12-10 @ 07:22:16
URL: http://mittlivminsanning.blogg.se/
Postat av: Anonym

knölen i jumsken kan nog vara ett jumskbrock..Inget farligt, har själv haft det och man får operera väck den bara...

2009-12-10 @ 08:15:33
Postat av: Anonym

när man får en knöl i ljumsken eller armhålorna så är det en körtel som har snvullnat, detta tyder på infektion i kroppen.

2009-12-10 @ 08:46:26
Postat av: Anonym

LymfkörtlarLymfknutor är detsamma som lymfkörtlar. Det är ställen i lymfsystemet där vissa viktiga celler i immunförsvaret mognar och även där bakterier och andra främmande organismer tas om hand. I kroppen finns lymfknutorna placerade i bl.a. armhålorna, ljumskarna samt halsen.

2009-12-10 @ 10:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0