Lägga till eller dra bort?

För ett tag sen satt jag och hade en diskussion med en killkompis.. Det var ett tag sen nu, och jag skulle skrivit om det för länge sen men har helt enkelt glömt bort det.
Iaf.. Vi hade en diskussion om hur många man legat med. När jag pratar med mina vänner om detta är jag alltid uppriktig, står för precis hur många jag varit med. Jag har även bara haft ett enda one-night-stand, trots att jag legat en del i mina dar och att min "lista" är allt annat än smickrande. Men jag står alltid för allt.. Pratar jag med nån helt random person på nån fest tex, och denna fråga skulle komma upp tror jag inte att jag skulle säga sanningen. Jag hade med största sannolikhet dratt bort 10 ungefär..
Personen ifråga som jag diskuterade med är en hyfsat nära vän, och han vet precis hur många jag vat med. När jag sen berättade att jag skulle ta bort 10 om jag pratade med en okänd människa om detta så säger han:

"Jag skulle inte ta bort 10, jag skulle lägga på 10.. Och det skulle jag göra även med en tjej jag dejtar."

Va fan är det för grej?! Ha? Varför lägger han på minst 10? Är det för att imponera? "Eeeeey tjejen, jag har legat med så och så många.. Häftigt va?"
Jisses.. Jag ska ge er killar ett råd.. Lägg INTE på 10 när ni har det snacket med tjejen ni dejtar! INTE! Vi blir inte ett dugg imponerade, inte alls faktiskt.. Vi tycker inte ni är häftigare och mer erfarna för det.. Vi backar nog ett steg istället snarare. Gör som oss tjejer istället, dra bort 10.. För JA, alla tjejer gör det.. Precis som alla ni killar lägger på 10..

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Paula

Håller inte med, alla tjejer drar inte bort 10st och alla killar lägger inte till 10st.

2009-12-11 @ 17:03:03
URL: http://paulasworld.blogg.se/
Postat av: Fröken Emma

Jag minns inte var jag fått det ifrån och vet inte hur pass sant det är men jag hörde för längesen att när tjejer säger hur många de haft sex med avslöjar de bara 1/3 av det verkliga resultatet medan killar brukar lägga till dubbelt så många. Så med tjejers antal ska man multiplicera det med 3 medan man med killars ska halvera!Jag skulle tippa på att detta stämmer många fall. =)

2009-12-11 @ 17:39:46
URL: http://mittlivminsanning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0