Snabba? Inte särskilt..

Sovit helt fantastiskt inatt.. Det luktar man i min säng, och Pärlan låg på andra sidan. Då sover jag gott.. I söndes när jag skulle sova tog det flera timmar, vet inte hur länge jag låg och vände och vred på mig. Helt hopplöst.. Men sen kom Pärlan hem, och allt löste sig utmärkt :)

Spenderat halva dagen på diverse olika doktorsställen.. Både det ena och det andra. Höll på att aldrig komma därifrån.. Eller ja, det gjorde jag ju inte heller.. När jag va klar med allt så va det 3 timmar kvar tills jag skulle sluta jobba, så jag ringde helt enkelt och kollade om det var okej att inte dyka upp. Vilket var helt okej, KP tyckte oxå det var väldigt onödigt att köra 6 mil för en sån liten stund.. Men, detta resulterar i att jag måste jobba till 19 både onsdag och torsda.. Så imorrn får Rasmussen hämta Pärlan på dagis, så hon får chilla lite med Tea tills jag kommer hem. Och torsda får mormor hämta på dagis, och underhålla snyggungen tills jag kommer hem.. Men det ska nog gå kanoners :)

Fredag fyller min fina mormor år, så då får vi sätta oss i bilen och köra till Sölvesborg. Finns en annan där i staden som oxå fyllt år, som Tilde gjort en present till. Vi passar på och lämna den i samma veva.. Varesig jag vill el inte. Pärlan kommer bli lycklig iaf, det är huvudsaken..

Jaja nog om det.. Nu ska jag dammsuga lite!
Bra så!


Kommentarer
Postat av: Mosteremma

Jag hoppas lille kommer när jag me fyller ååååår :D

2009-12-15 @ 17:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0