Välja rätt!

Mår fortfarande som en röv, och har inte varit utanför dörren sen i söndes. Jag skulle verkligen behöva handla, men får lite panik av bara tanken. Jag behöver ha nära till en toalett mest hela tiden, tänk om magen vänder sig ut och in mitt på Citygross, vad gör jag då liksom? Nä, just det..
Dessutom har världens bästa Alle lovat att byta däck på min bil, igår eller idag.. Jag är inte i skick för besökare, trots att han bara skulle hämtat bilen, kört den till garaget och tillbaks igen. Samma kille vars storebror jag köpte denna lägenheten av.. Samma kille som lämnar söta lappar kvar i lägenheten när han flyttar ut..


Hajar ni nu vad jag menar när jag säger att pojkarna i den här stan är mycket, jag sa MYCKET bättre än pojkarna i Sölvesborg? Man köper en lägenhet, och den gamla ägarn erbjuder sig att komma och installera boxern till TVn, fantastiskt.. När man sen har en bil och det plötsligt blir den 1e december, och man inser att vinterdäcken måste på, va händer då? Dennes lillebror erbjuder (ehm, kanske inte erbjuder.. kanske va så att jag va tvungen att tjata lite, haha) sig att byta däck på skitbilen. Fantastiskt..

Det gäller att välja rätt person att köpa lägenhet av, det ska ni veta! :)
Bra så!


Hittar en enda bild på Alle.. Hur kan han ha varit här på inflyttningsfest och bara fastnat på 2 bilder?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0