Vin och sånt..

Precis hemkommen från syrran.. Cattis halade fram vinet till melodifestivalen, så då kunde ju itne jag va sämre.. Nu sitter jag här småberusad i min ensamhet och inser att de finns mer vin här hemma.. och cider.. Man kanske skulle fortsätta, så somnar man gott sen? Ja? =)

Mitt internet sammarbetar fortfarande inte med mig.. Så bilderna sen igår får vänta, men jag provar igen imorrn :)
Bra så!

Melodifestivalen at sis place!

Lite middag hos mamma som sagt, dock insåg jag att detta var fel dag att bjuda in sig själv.. Men va fan, jag är inte den som är den :) Nu ska jag bege mej vidare te syrrans place för lite Melodifestivalen.. Köpt på oss hur mycket snacks som helst, dock inget direkt onyttigt faktiskt.. Det borde vi ha en liten eloge för..

För en timme sen hade ja hellre skjutit mej själv än tänkt på utgång, nu rycker de lite i sprittarmen lik förbaskat.. Haha :)
Har lagt upp bilderna sen igår på face, men får de inte riktigt att funka här.. Internet vill inte sammarbeta med mig. Men gör ett försök igen när jag kommer hem ikväll/inatt...

Bra så!

Karlshamn.. igen..

Time to go till Karlshamn igen.. Syrran klantade ju till det med jackan, och så måste vi hämta hennes bil.. Sen lite middag hos mamma och sist men inte minst slutstation syrrans place för lite Melodifestivalen-tittande. Pallar inte en dubbel denna helgen, jag inser mina begränsningar.. :)

Bra så!

Dagens roligaste citat: "Om dom är små får man ju ta två, har du aldrig hört det?" Hahahaha..


Fyllemess.. Skjut mej!

Varför varför VARFÖR känns det alltid som en bra idé att slänga iväg ett sms där och då? I dimman.. Varför? Man vet ju innest inne att man kommer ångra det dagen efter.. Så varför inte bara låta bli? Så jävla talanglöst.. SJUKT talanglöst! Hade kunnat betala hur mycket pengar som helst för att ha de där smset oskickat.. Great..

Aja, en fylleblogg hann jag visst med inatt oxå.. Hur kan jag få för mej att sätta mej framför datorn när jag kommer hem? Bra idé det oxå? Eller inte.. Gick precis igenom alla bilder och filmer från igår.. haha, det är en rolig historia det där.. Sen tar det ju 100 år att ladda upp.. Så får se hur mycket jag har tålamod te..

Syrran va ett jävla klantarsle och glömde vår väska och hennes jacka inne på Harrys.. Så idag när vi kör in och hämtar bilen får vi ju hoppas att dom har kvar grejerna på Harrys.. Annars skulle jag bli bra ledsen!

Tin ringde och väckte mej halv 9 idag.. Vem fan är uppe så tidigt efter att ha kommit i säng kl 5? Ha? Va e de för fel på människan.. Ville han nåt viktigt? Nej, som vanligt.. Men man kan ju faktiskt vakna på sämre sätt, jag gillar ju trots allt manshoran.. ;)

Nej, lite mat på de.. japp!
Bra så!

Videon som jag lovade..Nu minns jag inte ens vilken video det är jag laddar upp.. Men aja, håll te godo :)
Sen tackar vi Pauline för dom snälla orden om bloggen.. Hon är en gynnare av dess grad, right? :)

Tadam tadam tadam..

Jag slutar faktiskt  aldrig att förvånas över det här med min blogg..
Idag i väggahallen, hon som sa: "Det här måste du skriva om i bloggen sen, haha..:" Hon va inte ens i min ålder. Hon va typ.. fan.. nu läser ju hon detta..Tänk om jag gör bort mej angående hennes ålder.. men hon va ju över 30 iaf.. men inte över 35 om jag skulle få gissa.. fel? :S
iaf, jag upphörs aldrig att förvåna.. hur hittar alla hit? Kan ni itne bara berätta de för mej? Eller framför allt, varför har jag så mycket läsare som jag har? vad är grejen? =)

Matchen idag va något av det bästa jag upplevt, vilket jävla tryck.. hade jag själv fått utse matchens lirare så hade de absolut blitt Ola.. nyhlin. stavas de så? whatever.. Berggren kan sin sak, men han är ingen lagspelare.. Allt han bryr sej om är att göra mål.. både 3 och 15 gånger skulle han passat istället för att skjuta på mål.. Men aja, varje lag har ju en sån lallare också.. Bara å finna sej i de :)

Sen vidare te Willes place för lite förfest innan Harrys.. faktiskt så hade ja ganska bra koll på min kamera idag, så imorrn bjuder jag in till en bild fest..
Fan, jag borde tagit en bild med den där.. tjejen.. kvinnan.. som pratade om min blogg.. Dålig av mej, jag tar på mej den..

Borde jag sova nu? Jaaaaapp.. Det borde jag.. Ett sms till H bara så är allt som det ska sen :)
GONATT!

(Mobilbloggar)

Sjukast just nu: Kommer in i väggahallen och hon i kassan säger "Kan detta va Bromölla folk." För att sedan fortsätta med "du får skriva om detta i bloggen sen".. Ingen aning om vem människan är, men jävligt roligt haha..

Internethelvete!

Nej asså mitt internet e helt fuckat.. Jag får vansinnesutbrottet snart! Videon har bara kommit halvvägs, spotify cpar som aldrig förr.. Tar 7 år att komma in på en sida.. Nu skiter jag i detta, nu lägger jag ner för idag.. Kanske iaf..
Beror på om det blir fest idag eller inte.. tar med mig ett kitt och en flaska sprit i bilen.. Så får vi se hur kvällen slutar helt enkelt.. Yeeeeah :)

Puss på er!

(För jävla tråkig bloggen utan bilder jag vet.. Men det tar helt enkelt för lång tid, tid som jag inte har just nu..)

Stress stress stress..

Suttit hela förmiddan och försökt ladda upp en video på youtube.. Går SÅDÄR, helt klart.. Nu börjar jag tappa tåldamodet!
Håller på med tvätten, ska färga håret på syrran snart.. Lite smink på det och sen hämta de sista av tvätten. Sen är det dags för avfärd till Karlshamn, ska lämna Pärlan hos sin pappa.. Sen stanna och käka nånstans medans vi väntar på ligan..
Ligan med Kalle i spetsen som antagligen kommer va blag redan när vi hämtar dom på stationen.. Eh! Vinner dom matchen idag så lär det ju med största sannolikhet bli fest.. Syrran snackar lite löst om att hon är sugen, och jag är ju som bekant inte den som är den.. Klart jag kan tänka mej :) Vi får väl se vart kvällen slutar helt enkelt..

Nej, lite action nu tack.. Ska göra ett sista försök me videon oxå..
Bra så!

Lever..

Tänkte bara meddela att vi lever.. kommer snart!

...

I don't know if I can yell any louder..

Tattoo..


No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later, I'll get what I'm asking for

I can't waste time so give it a moment
I realize, nothing's broken
No need to worry 'bout everything I've done

Live every second like it was my last one
Don't look back at a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

Vad var det de hette?!

Fan vad trött jag är.. och sjukt matt i kroppen.. Blir jag sjuk nu igen så tar jag livet av mig.
Jag ska käka c-vitaminer och panodil till förbannelse i förebyggande syfte.. El kanske ja borde köpa på mej en flaska av de där R brukar ha stående i skåpet.. Nej inte sprit, nåt som han tar när han får sina hypokondriker anfall (EH).. Kan fan inte minnas va de heter bara.. Vet att han sagt de både 1 och 2 gånger.. Aja, skitsamma..

Står visst innebandy på schemat imorrn.. Nån seriefinal el va de va i Karlshamn.. Syrran va sugen, med Kalle och co i släptåg.. Så va fan, jag är inte den som är den.. Klart jag kan ta mej en liten titt på ett gäng svettiga pojkar :)

Nu ska jag smacka igång lite Desperate hpusewives, sen blir det sängen på de..
Bra så!


Att ni orkar..

Att jag aldrig lär mej.. Borde inte beblanda mej me nån av er, hur orkar ni? Dags att krypa ur sandlådan snart?

Bra så!

Att tappa fotfästet..

Ni vet hur det är.. Man tror man har läget under kontroll.. Så helt plötsligt PANG så kommer den där låten som inte får komma, som gör att man tappar fotfästet som man precis lyckats hitta igen..
Tilde vill lyssna på So what ca 50 gånger om dagen, hon kommer springandes och skriker: "Maaaaaamma, nanananana.." Så då är det ju klart man smackar igång låten te flickstackarn :) Precis efter på min spotify lista ligger "Du får inte" med Sonja Aldén.. Jo men hejsan! Den låten ska jag NOG lyssna på nu.. eller inte.. fan!

Bra så!

Blir så trött!

Tilde va hur pigg som helst igår eftermidda.. Därför lämnade ja henne på dagis idag. Kl 2 ringer dom från dagis och säger att hon har 39 graders feber.. Feber har hon inte ens haft innan i veckan, då har hon bara vat magsjuk. Det är ju själva fan att hon aldrig kan få va frisk..
Nästa vecka har jag utbildning hela veckan, då kan jag inte va hemma och vabba.. Så måste ringa Markus ikväll och förbereda honom på att om hon e sjuk nästa vecka oxå så får han va hemma med henne..

Dock e jag förbannat less på detta nu.. Inte nog me att de drabbar en ekonomiskt, det är ju ganska trist att aldrig kunna jobba som man ska heller.. Suck..

Bra så!


Sen va det ju det här med traktorer..Haha som sagt, Pärlan har snöat in på traktorer.. Hade ja filmat henne 5 min tidigare så hade ni fått se när hon är lyrisk, och vevar me armarna och tokvinkar på gubbarna utanför.. Men när jag väl hittat kameran så hade hon lugnat ner sig lite :)

(Mobilbloggar)

Hmm okej, mitt internet la av för en halvtimme sen. Ja kan inte få skiten att funka igen.. Väldigt oroande må ja säga, speciellt me tanke på att ja läste i fröken Näslunds blogg vilka problem hon har me Teliafittorna. (hennes ord, inte mina.. Ja e inte så vulgär.. eller nåt.) Iaf, poängen är, att imorgon bloggar ja från jobbet på lediga stunder. Kommer ja sen hem å de inte funkar kommer ja få ett mindre sammanbrott.. Så vet ni de. Nej men då tar vi väl å sover lite nu då? Japp..

Vin..

Kom precis på att jag har vin i kylen.. Det känns som en väldigt bra idé just idag.. Yej :)


Hur gammal bild? =)

Grey´s anatomy.. ...

Grey´s anatomy.. yej! Hade glömt att de redan är onsda :)
Tack gud för att jag ska jobba imorrn.. Blir dum i huvet här hemma! Får jag inte prata med en vuxen människa snart så avlider jag.. Pärlan i all ära, men man kan ju inte direkt lösa några stora problem med henne.. Hennes största problem just nu är vart traktorn utanför tagit vägen.. Så jag fick förklara att han har åkt hem för att sova, och kommer tillbaks imorrn.. Ehm.. okej..

Jaha ja.. skrev ett långt inlägg nyss som försvann och detta här uppe är allt som finns kvar.. Så nu pallar jag inte!

Bra så!


"Taaaaktor!"

Haha, gissa vem som är påväg upp ur svackan? Jaaada.. Ska till mer än så för att golva mej.
Nu ska jag bara bli av med all ilska jag går å bär på oxå.. Undra vem som kommer få skit för den.. Hmm..

Pärlan är återigen på väg åt rätt håll.. Inte spytt sen igår, men enligt personalen på dagis så ska man ju helst va hemma en dag efter oxå. Tanken va ju att mamma skulle va de, men ja, nu blev de ju som de blev..
Längtar tebaks te jobbet faktiskt.. har ni hört nåt så dumt? =) Antagligen bara för att ja ska få skälla på Ingeborg som har strulat till min lön.. Denna gången va de så uppenbart att jag hade antagligen dubbelkollat även om inte folk på jobbet sagt te mej att göra de..

Jaha mer da? Nej.. inte så mycket mer just nu tror jag.. Tilde står på balkongen och kollar på folk som gräver utanför, och ropar "taaaaaktor".. Hon har utan tvekan stått där minst en halvtimme nu.. Ibland kommer hon in och skriker: "Maamma taktor" och ler från öra till öra.. Sen går hon ut igen, och vinkar på gubbarna som jobbar utanför.. Min söta lilla Pärla :)

Bra så!

(2 veckor.. jada ;) )


Och en gång till..Sötaste sötaste Pärlan! =)

(mobilbloggar)

Ska precis resa mej ur sängen när min mamma ringer, och säger att mina syskon me fått skiten som Tilde har. Så hon har fullt upp me å torka kräk där hemma.. Med andra ord kan jag inte köra å jobba idag heller. Nehä nej.. I vanliga fall hade ja tampats me dåligt samvete, men inte en chans att jag gör det nu. Däremot ser jag inte fram emot nästa månadslön. Först ja sjuk en vecka, sen Tilde.. Precis som de inte redan e URUSELT betalt på de stället. Vi kommer få leva på kärlek å luft.. Yeah, great!

Seriöst?!

Den rätte för Rosing, allvarligt talat? Haha, det kan jag bara inte missa.. Herregud så patetiskt!
Sen lite CL efter det, känns som det kan rädda den här kvällen.. Lite snygga pojkar på en fotbollsplan, TACK!

Bra så!

Sandlåda..

Jag vet i fan alltså.. Blir det inte bättre än såhär? Ska jag må såhär nu ett tag framöver? Herregud jag vet att det går över, givetvis.. Men alltså NU är inte livet så jävla roligt! Snarare jävligt trist.. Framför allt så ÄR jag jävligt trist för tillfället.. Min mobil är tom avstängd, hur ofta händer det? Min mobil är mitt liv, men just nu orkar jag inte med den.. Jag väntade tills ja fått ett sms av Harrysson att hon mår bra, sen stängde ja av skiten..

Överväger att bosätta me där, i Karlskrona alltså, i helgen.. Tilde ska till sin pappa, så jag kommer med andra ord va här.. helt själv.. inspirerande som fan.. eller inte!
Ska festas en del bland mina vänner i helgen.. både fredag och lördag faktiskt.. Så det hade varit väldigt enkelt att hänga på där, dränka mina problem i sprit som vanligt.. Å sen kanske skicka iväg ett sms på fyllan till honom, som DÄR och känns som en förjävla bra idé.. Men som i själva verket är en urusel idé!
Eller så blir jag vuxen, åker hem till systrarna Harrysson med nya snygga bröst och tar hand om dom istället.. Lite melodifestival och lite godis.. Jag vet vilket av det här jag borde göra.. Men ja, jag vet inte om jag lämnat sandlådan och blitt vuxen än.. Varför stressa? Jag är snart 23.. finns dom som är 10 år äldre och fortfarande sitter kvar i sandlådan..

Bra så!

Alla mår bra..

Joda.. vi lever.. Vi torkar bara kräk och ligger på soffan..
Harrysson mår oxå bra, tack gud!

Vi återkommer!

Nåt som piggar upp..Pärlan är sjuk.. igen.. Enligt personalen på dagis så har alla andra barn oxå haft det i "omgångar".. Sjuk ett par dar, sen frisk en dag.. Sen sjuk ett par dar igen. Mellan 3-5 imorse/inatt så torkade jag spyor.. Bytte sänglakan och svor över att jag va ensamstående. Svor antagligen ännu mer när hon vaknade igen halv 7 och allt hade kommit andra vägen istället.. Tycker så synd om Pärlan! :S
Nu går jag bara och hoppas på att jag inte smittas av detta.. Hittills har alla som vat här blitt smittade.. Både pappa, Ann och.. ja.. Han..

Dessutom sitter jag och oroar mej för Harrysson, som är och fixar brösten just nu.. Bara hoppas på att allt går jättebra, och att hon snart är på benen igen..

Aja, denna videon är iaf från igår kväll.. När Pärlan fortfarande va me i matchen!
Bra så!

Talanglöst..

När jag börjar skriva detta inlägget är klockan 20.51.. En liten notis till mig själv bara!

Jag tänker gå och lägga mig nu, inte för att jag är särskilt trött. Inte alls faktiskt.. Utan för att jag inte orkar koncentrera mej på nåt ändå, pga min lite för djupa (dock tillfälliga) svacka.
Jag känner mej som vanligt irriterad, irriterad över att jag låter det påverka mig. Antagligen kommer jag sova apdåligt inatt, ligga å vrida och vända på mej för att jag ska till jobbet imorrn.. Blä! Så mycket ilska inom mej.. hatar de!

Ska gå och lägga mej i en tom säng.. Sitter å tänker efter lite hur tom den varit denna veckan som gått, inte alls tom inser jag. Inte ens inatt va den tom. Han dök upp vid 1 och behövde ventilera sej om livet, så då gjorde vi det.. Jag, han och en flaska vitt.. Sen somnade vi under samma täcke för att hålla värmen i ett iskallt rum.
Det hela något otippat, men i samma andetag inte alls särskilt otippat.. Talanglöst däremot, nåt så in i helvete.. Men ändå utan ångest imorse.. Kanske för att situationen ser annorlunda ut nu, till skillnad från ..

Aja, whatever.. Jag går och lägger mig nu, och hoppas på en bra dag på jobbet imorrn. Harrysson kommer inte va där, men Christoffer kommer va där.. Och Ali.. Och som det känns nu behöver jag dom 2 för att överleva dagen.

Och till samtliga på Call4u som läser denna bloggen: 
Ha lite överseende med mig imorrn.. Livet är inte alltid en dans på rosor!
 
Bra så!


Video-Pärlan..
Haha, sån här har hon varit hela dagen.. Ett jävla temperament, och en kort stubin.. That´s my girl :)

Svacka..

Jag måste ta mej ur den här svackan tills imorrn 09.00.. Fråga:
Hur i HELVETE ska det gå till?!

Bra så!

I don´t believe you..

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

Just don't stand there and watch me fall
Because I, because I still don't mind at all!

Haha..Sitter och kollar på musikvideon "So what" med min syster Amanda..

Amanda: Alltså Jennie.. hon ser ju ut som dig..
Jag: Haha jo, dom säger det..
(Tystnad)
Amanda: Hon verkar va som dig oxå..
Jag: Vaddå?
Amanda: Ja alltså med humöret.. och så..
Jag: HAHAHAHAHA..
Amanda: SOM DÄR! När hon dansar med armarna i luften.. så gör du!
Jag: Haha, måste blogga om detta..
Amanda: Men Jeeeeeeennie!

Unionens kundtjänst..

Sitter hos mamma och agerar Kundtjänst åt henne och Marie.. Tydligen hade Marie ringt Unionen och hamnat hos oss i Ronneby. Väl där hade en kille svarat helt fel på hennes fråga, men hon kommer inte ihåg namnet.. Hade ju annars vat ganska kul å veta :)

Pärlan mår bättre så det blir dagis för hennes del imorrn.. Och jag måste väl ta mej till jobbet, tyvärr. Hade bra mycket hellre vat hemma för tillfället, eller bytt jobb.. Hmm.. Uppsägning? Suck..

Imorrn är det ju dessutom dags för Harrysson att fixa te rattarna.. Jag och Christoffer är antagligen mer nervösa än va hon är. Herregud, tänk om nånting går fel? Jag hoppas verkligen att hon hör av sej direkt när hon vaknar, så jag vet att allt är okej..

Bra så!

Oj..

Stirrat på den här skärmen en halvtimme nu.. Skrivit.. suddat.. bölat.. skrivit igen.. suddat.. svurit högt..
Mamma skulle vat hemma me Tilde imorrn, hon e ju som sagt sjuk..
Skickade precis iväg ett sms att de inte behövdes, jag är hemma istället..  Tildes maginfluensa kunde inte komma lägligare. Och ett mess te Harrysson att jag ångrat mej, att jag är hemma me Pärlan istället. Där behöver jag inte ens förklara nåt.. Är det nån som har koll på min situation så är det hon. Hade inte klarat senaste veckorna utan henne..

Jag vet inte ens.. Jag bad om ett avslut och fick det. Utan nån som helst förklaring över idiotbeteendet, men ändå.. Borde jag inte va lättad? Borde jag inte känna mej iaf liiiite lättad?
Jag hade nog gjort de, om jag kunnat undvika honom.. Det kan jag inte.. Jag kan inte ens fly te jobbet för att glömma verkligheten, för min verklighet är där.. Och tittar på mej!

"Vänd på det".. Okej, då vänder jag blad då.. Om du lovar att ta tebaks alla känslor som du fått mej att känna!

NU: Sängen!

Nu vänder vi blad..

Herregud vad mycket pengar jag hade kunnat betala för att slippa befinna mig på jobbet imorrn!
Jag älskar mitt jobb, men jag hatar den dåliga stämningen som befinner sej där.. Som jag inte kan göra nåt åt, som jag inte kan påverka. Däremot så påverkar den mig, och gör att jag inte är lika bra på mitt jobb som jag i vanliga fall är..
Jag får skylla mig själv, visst får jag göra det.. De va ingen som tvingade mig till detta, inte en enda gång. Men som sagt, jag va naiv.. Jag såg inga problem, inga alls faktiskt.. Så länge allt är bra så är det bra, som de heter..

Jag känner just nu att det är nog traggat om detta.. Jag kommer aldrig få en förklaring, jag kommer aldrig få svar på vad jag vill veta. Det är som det är helt enkelt.. Jag accepterar det, vissa blir aldrig vuxna.
Men nu är det dags att vända blad.. Det svåraste med att vända blad är hur man ska få alla känslor att stanna kvar på föregående sida..

Bra så!

...

Å så helt tyst igen.. Du tar sönder mig!

090222

Hunnit ligga lite på soffan och slö kolla på en Beck film medans Pärlan vilat.. Hunnit klippa min lillebror, men det är nog oxå allt. Nu ska jag dammsuga här, skitigt utav bara fan.. Måste torka golven oxå, men det får vänta tills Pärlan sover..

Mamma ska va hemma me Tilde imorrn, hon är fortfarande inte helt okej.. Jag hade GÄRNA vat hemma istället, men känner att jag måste till jobbet. Trots att det är det ställe här på jorden där jag minst vill befinna mej just nu.. Sjukt jobbigt..

Imorrn släpps biljetterna till Pink.. Vi behöver 11 st. Men tydligen får man inte boka så många på en gång, så vi får väl lösa de på nåt annat sätt. Boka i två namn el nåt.. Frågan är om vi kommer hinna få biljetter överhvudtaget. Satt mamma på de uppdraget, hon är ju ändå hemma å dräller.. :)

Aja, återkommer snart igen!
Bra så!

Respekt för andra människor? Haha..

Inser att jag har ställt till det för mig igen.. som vanligt..
Det var inte såhär jag ville ha det, jag bad inte om denna sjuka tystnad.. En tystnad som jag inte fattar nånting av.
Jag ville bara att du skulle öppna järnportarna, släppa in mej så jag kan försöka förstå varför du beter dej som en jävla idiot. För just nu förstår jag inte, jag blir bara argare och argare för var dag som går.. Och jag orkar inte de längre, jag orkar inte va arg. Jag orkar inte hata dej mer.. Men du gör det så jävla svårt att tycka om dej just nu!

Jag begär inte mycket.. När jag tänker efter så begär jag fan ingenting egentligen, förutom en enda sak.
Ett sms.. där du avslutar detta om det är det du vill, och det nu.. Respekt för andra människor?! Jo förmodligen.. Sluta pissa mej i ansiktet då för i helvete!

Bra så!

-Maaaamma!

Vaknar halv 10 för att jag hör att bebis ropar.. Ligger kvar 2 min och vaknar till, drar in doften från han som ligger jämte. Pussar lite på honom, och kan inte låta bli att tänka "Hmm, hur fan blev det såhär?"
Reser på mej, drar på mej lite kläder och in te Pärlan.. Som helt plötsligt sover igen.. Jaha ja.. Vad gör jag nu da? Läser igenom ett gäng bloggar, kollar en runda på face.. Sen hör jag hur det kommer nån och skottar med en stor jävla maskin.. För ett jävla liv rent ut sagt. Men Tilde vaknar ändå inte, hon sover vidare.. Jaha ja..

Och nu börjar jag få tråkigt.. Frågan är om jag ska krypa ner i sängen hos honom igen, eller om jag ska väcka mitt sjuka barn.. Njaa, lite mys i sängen får de bli.. Men sen får faktiskt Pärlan vakna!

Bra så!

Björn flippar..
Hahahaha, Björn flippar liiiiiite till Mr.Jackson.. Bröderna Torstensson försöker hänga på så gott dom kan :)
Håll till godo!

Lite bilder kanske..

De få bilder jag tog igår kastar jag upp nu.. Vat sjukt dålig me kameran på sistone! Hmm..
Hahahaha...
Brukar det gå såhär för Vicke? Haha..


KÄRLEK!


Stina!

Kom precis på.. Tydligen va jag otrevlig mot Stina (Snoffs flickväns bästa kompis för att förtydliga..) förra lördan, enligt Snoff.. Men jag va bara på lite dåligt humör sen alla kom fram och ville prata om bloggen mitt på dansgolvet.. Där jag inte alls va så sugen på de.. Dessutom var jag full som ett as! (Jajaja som vanligt, bla bla bla..)
Nu är det en för jävla dålig låt i melodifestivalen, så jag passar på att säga:

Förlåt Stina, jag blir dryg när jag är full.. Lappa till mig nästa gång så jag skärper mej :)
Bra så!

Kräk..

Bloggas förbannat dåligt idag, jag inser det.. Men jag torkar kräk och byter blöjer till förbannelse.. Va nyss och hämtade kinamat me syrran, bunkrade upp me cola och chips te melodifestivalen ikväll.. Jag ber till gud att Tilde sover hela natten, för jag är toktrött..

Bra så!

(Kommer bilder sen igår sen oxå.. eller senast imorrn..)

Maginfluensa..

Okej.. uppdaterar man för första gången på en dag runt 4 snåret, och man va ute dagen innan, så behöver man ju inte va särskilt smart för att lista ut att personen ifråga har lirat borta match.. Men det kan ju kvitta..

Har faktiskt vat hemma ett par timmar, men Pärlan har åkt på maginfluensa... Så jag har mest torkat spyor, precis vad man vill göra när man är bakfull och spyan redan sitter i halsen.. HMM..
Men så är det att ha barn, bara att bita i de sura äpplet..

Bra så!

Börjar man bli gammal?

Valet och kvalet.. Fest eller inte fest.. Hmm.. Soffan lockar mer än vanligt, varför? Sen när har jag bangat en fest? Ehhh.. Kanske för att jag känner mej själv, och idag skulle kunna va en dag för snefylla..

Sak samma.. RöjjarN hade fyllt år.. Så vi kör.. AHHH, soffan!
Hörs imorrn..

Bra så!

Lön och sånt..

jobbet 10 min tidigare än jag börjar, har nog aldrig hänt innan..
Fryser som ett as gör jag här, inte alls särskilt ovanligt..

Dessutom fick jag precis höra att man tydligen ska kolla igenom sin lön varenda gång man får den, kolla av så allt stämmer.. Kanske verkar kanske självklart att man ska i era ögon, men jag har aldrig gjort de. För jag har förlitat mej på att den på företaget som har den arbetsuppgiften ska klara ut att betala ut rätt lön.. Men nehä, va fel jag har haft.. Tydligen e de inte nåns lön som brukar bli rätt vid första försöket på det här stället.. Se där ja.
Hädanefter är det jag som dubbelkollar mina lönepapper..

Bra så!

Jaha ja..

Haha jag och Harrysson har nån konstig telepati-grej för oss.. Så fort jag håller på att skicka ett sms till henne så får jag ett sms, av just henne.. Eller så skriver hon på msn precis när jag ska skicka iväg ett sms.. Så fort jag har en tanke på att jag ska messa el liknande så får jag nåt från henne, eller tvärtom.. Haha.. Wierd!


Haha för jävla grann bild för övrigt.. eller inte..

Svinkallt..

Elementet i sovrummet strular.. Mitt sista nattbesök va där å fipplade, tydligen lyckades han inte bara skruva ner värmen. Utan stänga av den helt.. Så nu är det kallt så in i helvete i sovrummet. Ställer man till det så, så får man komma tebaks och ordna det.. El iaf lägga sej tätt tätt intill för att hålla värmen.. ;)

Bra så!

Sötaste hon sett..

Haha Pärlan är för jävla rolig.. Jag parkerar bilen när vi kommer hem, lastar ut Pärlan medans jag bökar med väskor och påsar och skit i bilen. Helt plötsligt är det nån som säger "hej hej" flera gånger bakom mej. Så jag vänder mej om för att kolla vem det är som hälsar på mej.. Då står ungen och tokvinkar på en tjej som står på balkongen på andra våningen.. Haha och den här tjejen vinkar tebaks både en och två gånger, men Pärlan ger sej inte.. Hon fortsätter och vinkar och vinkar och vinkar med världens smile på läpparna.. Den här tjejen på balkongen pratar dessutom i telefon.. Men ändå ropar hon "hej hej hej" tebaks så länge Tilde vinkar..
Till slut får jag ta mitt barn och bära bort henne, för hon vägrar följa me mej.. Blir tokarg på mej för att jag lyfter upp henne. Haha sen när vi går så hör jag hur hon säger till den hon pratar i telefon med:
"Det där va nog den sötaste lilla flicka jag någonsin sett!"

Visst måste hon menat mej? :D


Från ingenstans..

Nej.. Helt plötsligt ser jag allting så klart.. Så tydligt.. Hur i helvete kunde ja va så jävla naiv?
I´m done!

Nämen ojda..

Herregud, den här dagen tar verkligen aldrig slut.. Klockan tickar så sakta att jag avlider snart.
På torsdagar brukar ja va lycklig, för då är det dags att hålla helg.. Men nehä da, ska visst jobbas imorrn me. Suck.. Bara till 14 i för sej, men jag måste ju ändå gå upp halv 7. Sovmorgon.. mm.. eller?

Ska även stanna till hos Stephanie på vägen hem från jobbet, få utväxten färgad.. Verkligen på tiden..
Får se om världens bästa Harrysson e frisk och sugen på att följa me på kvällens festligheter sen.. Hade vat nice :) HånglarN va iaf sugen på fest, och syrran vill kidnappa Tilde.. Så allt klaffar väldigt bra :)

Nej.. jobba lite oxå kanske..
Bra så!

Och så sängen på det!

I´m a mess and it starts to show, but I can´t let go..

Hur går det för mig idag egentligen? Vaknade imorse vid 6 och va på ett jävla bra humör, va inte ens särskilt trött.. Klarar halva dagen på jobbet innan humöret börjar tryta. Bilfärden hem känner ja mej irriterad som fan.. Hämtar Pärlan och irritationen byts ut mot enorm lycka.. Underbara lilla söta unge!
Tilde lämnar in (somnar).. och själv är jag med mina tankar.. "Njut av nuet, framtiden kommer en dag i taget.. bla bla bla.." SKJUT dej själv!

Bölig.. Grey´s.. förbannad.. och nu bölig igen..

FAN, jag är less på de här nu.. fatta de! Jag skulle kunna lappa till nån just nu.. riktigt hårt!

NU: Gonatt!


Att relatera till en låt..

Har man läst denna bloggen ett tag så borde man va ganska införstådd med att jag sätter ord på känslor väldigt mycket genom att relatera till en låt. Jag har väldigt svårt att prata om känslor överhuvudtaget, och löser det mesta genom att säga: "Men lyssna på denna låten, så vet du precis vad jag känner just nu!"
Så funkar jag, och jag tycker det funkar utmärkt faktiskt.. Jag lägger väldigt sällan upp en låt här som jag inte kan relatera till just då. Möjligen lägger jag upp nån partydänga innan det är dags för fest.. Men överlag :)

Aja, ikväll är det säsongspremiär för Grey´s anatomy. HUR glad är jag för det? Woooooho... Bara de att jag är lipig nåt så förbannat idag, känner verkligen för att gråta. Men det går liksom inte, det ligger där inne å pyr och kan inte riktigt komma ut.. Grey´s anatomy är ju som tur väl är ett "vinnande" koncept. Så idag vid 22 tiden så har jag antagligen bölat en skvätt och tänkt igenom mitt liv lite.. Så kommer det ett deprimerande inlägg precis innan läggdags.. Tror ni inte de? :)

Bra så!

(Ska förresten försöka slänga upp filmen från i fredes me.. fixar de senare.. :) )


Vad sägs om den här da Näslund? :)


Release me..

Jag skulle välja ut några rader ur låten som passade just nu, och inser att typ all text i hela låten passar perfekt! Kunde verkligen inte sagt de ett dugg bättre själv.. Du får släppa taget, för jag klarar det helt enkelt inte..
Yeah, it's perfectly clear
That love's not what you need
I tell you I don't care
But I don't want to
Anything that you say
I hear myself agree
And I don't recognize
What i've turned into


I don't know why I want you so
'Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

Mat på bordet..

Herregud.. Mellanlandar hos mamma lite snabbt för att hämta mitt barn, ingen blir gladare än jag för att det står mat på bordet då.. GUD så skönt!

Mycket tankar idag, alldeles för mycket.. Återkommer med dom när jag kommer hem!

Bra så!

Godnatt!

Uppstigning 6.15 imorrn, yeah.. Svinkul.. Eller?
Pizza och mys har gynnat denna kvällen, massor faktiskt..

Men hur va de nu, jag skulle väl tänka över mitt liv?
Jo, så var det.. Men du gör de för jävla svårt för mig.. du förstår det va?

NU: Gonatt!


Nej Tobias och Hällgren har inget med texten ovan att göra.. Haha..

What?!

Ehm.. Ibland hänger man med i svängarna.. Ibland inte.. Joda!

Bra så!


Män som hatar kvinnor..

Jag tycker inte om att gå på bio, inte ens lite.. Jag irriterar mej nåt fruktansvärt på alla som hostar, smaskar och prasslar med godispapper. Går väldigt väldigt VÄLDIGT sällan på bio, sist var Sex and the city filmen.. Men innan dess var det nån Beck-filmen med Emil Stålberg.. Ni som känner mej väl inser att de måste alltså varit typ 5 år sen, om inte mer..

IAF.. Nu har jag läst på HUR många bloggar som helst att filmen "Män som hatar kvinnor" ska va sådär hysteriskt äckligt bra (tänk Sex and the city filmen..) Jag har i för sej inte läst boken, trots att jag läser väldigt mycket böcker, men Sandra har. Och hon säger att boken är tokbra..

Så med andra ord.. Så fort filmen börjar gå på bio (för oss vanliga människor, och inga kändis-förhands-visningar) så ska minsann jag oxå gå å se den, tro de eller ej! För jag orkar ju inte vänta direkt.. Men jag tänker ju inte gå själv.. så klart.. Så därför:

"Yes man" i all ära, men kan du inte följa med och kolla på "Män som hatar kvinnor" istället? Snälla? :)

Bra så!

(Kommunikation genom bloggen, löjligt underskattat..)

Livet en tisdag..

Sovit som en gud inatt, förutom när Pärlan ropade efter Pippi mitt i natten och helt plötsligt va tokpigg. HMM... Imorrn börjar jag tidigare, så måste försöka komma i säng i hyfsad tid ikväll.

Slutade tidigare idag, lämnade stället vid 2.. Skulle till doktorn med Pärlan halv 4. Lika bra va väl de, fokusen idag va sådär.. Han hade mina favorit jeans, svart kavaj.. Och den där fina skjortan. Allt jag gillade.. Allt som får mig att inte kunna slita blicken från honom.. Ja hatar mej själv för att han har så stor inverkan på mig och mitt liv..

Janet-Let go har nog spelats en 100 gånger sen vi kom hem.. Texten e så träffsäker att de e löjligt.. Låten är helt underbar!

Suck..

Idag har jag sjukt mycket att säga.. Det är en sån dag!
Men inte nu.. sen.. bäst så..

Bra så!

Till skillnad..

Tankar just nu: Skönt med någon där allt är enkelt!

Gonatt!

Inte idag..

Jag har helt enkelt inte tid för bloggen idag.. Mycket att göra på jobbet, mycket att göra efter jobbet.. Och nu ska jag snart natta Pärlan, sen invänta mitt sällskap för kvällen.. Och de lockar betydligt mer att slänga mej på soffan me honom än sätta mej framför den här bloggen! Sååå.. på återseende imorrn!

Bra så!

(Om det helt plötsligt inte börjar klia i fingrarna på mej ikväll förstås.. )(Bjuda på sej själv va de ja.. haha.. Men mina flickor är söta iaf!)


Lite Johan Glans löser allt..


Röra..

En jävla röra bland alla mina känslor just nu.. Måste försöka styra upp det här nu!


Somna på soffan..

Somnade på mammas soffa.. När jag kom dit var jag så rastlös att jag höll på å hoppa ur brallorna. Sen fick jag mat, och somnade på soffan.. vaknade för en halvtimme sen och bestämde mej för att ja nog måste knalla hem ändå.. Med tanke på att ja aldrig duschade innan så är det en väldigt bra idé att göra det nu istället.. Tror ja ska stå där inne ett bra tag, i brist på annat liksom..

Bra så!


Kommunikation genom bloggen..

Mamma bjuder på lax, då tackar man ju absolut inte nej.. Trots att jag egentligen bjöd in mig själv :)

Passar även på att kommunicera med R genom bloggen:
Du kan inte tänka dej att komma hit med lite Johan Glans och en varm famn? :)

Bra så!

(Bilder kommer ikväll.. Både från fredes och igår. Det lilla jag har.. galet att kameran inte e full..)


Krabb..

Ikväll tror jag han måste utveckla vad han menar med "så jävla mycket krabb runt dej jämt.." Ja det tror jag han måste.

Att blogga eller inte blogga..

För jävla trevligt igår, riktigt riktigt trevligt.. De enda ja har lite ångest över e att jag inte va särskilt social, satt mest (läs: hela tiden) och pratade me Harrysson. Vi hade helt enkelt mycket att prata om.. Å helt plötsligt va de dags å gå, utan att ja hade pratat me ens hälften där.

Tokroligt ute också.. Men jag har aldrig nånsin varit me om att så många kommit fram och pratat om bloggen som igår. Typ 2-3 stycken brukar de va i snitt på en utekväll.. Igår va de säkert.. 10! Och då tror jag inte att ja överdriver, snarare tvärtom.. Folk jag ALDRIG sett i hela mitt liv.
Utan att få de å låta som att jag har storhetsvansinne så är det jäkligt kul att folk kommer fram och säger att dom gillar det jag skriver. Men ibland så blir de lite.. konstigt.. att stå och prata om bloggen så mycket ute som jag gör.. Men äh, jaja.. Kul att folk uppskattar den, trots att ja får ta så in i helvetes mycket skit här jämt..

Och igår berättade Rasmussen om nån liten snorunge som håller på och jiddrar på henne om hennes blogg.. efter ett inlägg som hon skrev.. Såna människor kan ja bli jävla less på. Eller ja lämnar de ämnet förresten..

Inatt sa jag tydligen till R att jag skulle sluta blogga.. Ja va trött på de. Då säger R: Att du skulle sluta blogga e lika troligt som att du skulle lämna bort Pärlan! Och syrran hävdar att jag känner så mycket kärlek till den här bloggen att de skulle va en omöjlighet..
Och samtidigt som jag skriver detta så inser jag hur rätt dom har.. Jag älskar den här bloggen nåt så förbannat!

Bra så!

Hemma..

Hemma igen.. Natten spenderades i Asarum.. För första gången nånsin var jag den som va fullast när vi somnade..

Återkommer snart igen, måste ta en dusch bara!

Spritfest..

Dags att dra.. Rasmussen/Sölvesgård står för festen, ny lya och allt. Känner jag Rasmussen rätt så är lyan för jävla fin, hon har smak som ingen annan.. Idag blir det sprit, hur tror ni det går? Jag tror det går alldeles utmärkt :)

Ses i dimman!

Let go..


Putting on my makeup
I am going out tonight
With your last words on my mind
I wear the dress of a break up
And it won´t fit right
Please tell me I´ll be fine!

Vaken? Eller?

Ah jösses.. Harrysson ringde precis och väckte mig, jävla tur va väl de klockan är ju 15 för guds skull.. Mår faktiskt lite bättre nu än för nårra timmar sen, då va jag långt ifrån fitt for fight.
Känner mej inte särskilt redo nu heller i för sej, men en dusch på det så är nog även jag med i matchen. Skulle vat på svarta led och kollat in Mjällbypojkarna kl 14 men min kropp sa nej till det.. Ganska så rejällt...

Märker ni va flummigt jag skriver.. Vet fan knappt vart jag har röven, är antagligen fortfarande full. Det känns så iaf.. Då kan jag lia gärna ta mej en grogg.. Dimman!

Bra så!

Ingen rubrik!

Jag mår svindåligt..
Bakfullare är jag tveksam till att jag nånsin varit..
Och snart ska jag pau att igen..
Nej, detta är inte okej..

Snart så!

Nej!

Ni vill inte inte ens ceta va sm hönder häör hemma just nu... jag LOVAR!

bra så!

Nu kööööööör vi!

So what!
I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what?
I'm havin' more fun
And now that we're done
I'm gonna show you
Tonight...
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool
So...
So what!
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight!(Idag känner jag för att ställa till det riktigt jävligt för mej.. aldrig en bra känsla..)


Pink.. Nej väl?

-Kommer du hit?
-Kom du hit igår? Nej precis..


NU: Lite till Pink, sen dags för dimman!


E.M.D - Alone
Jävligt söta pojkar.. Och en jävligt bra låt!

Tadam tadam..

Dags att röra på oss.. igen.. Pärlan ska lämnas hos sin pappa i Karlshamn, sen ska jag bege mej hemåt lite snabbt igen och fixa inför kvällen.. Kameran följer givetvis med, som alltid.. Och imorrn kommer jag svära över att det tar sån tid att få in bilderna i den här förbannade bloggen..
Dessutom har Fia kjolen jag ska ha på mej ikväll, så den kommer ja väl inte se röken av.. För nåt mer förvirrat än henne har jag då aldrig träffat på.. Lika bra att rota fram en backup plan.. Jo..

Bjuder på en bild på min syster oxå.. Haha som kommer skjuta mej för att jag lägger upp den här! Hahahaha..
Aja, hörs snart igen!


Steak house och Tauna..

Så ja.. Lite sprit rikare (sprit? Nämen Jennie.. du skulle ju inte?) och Pärlan har fått sin medicin.. Hann även med en fika på stan med Fia, RöjjarN och RIckard...

Ikväll snackas det om midda på Steak house och sen lite förfest hos Ante på de.. Och sist men inte minst, älskade/hatade Tauuuna.. Måste ta de lugnt idag, har lovat Harrysson ALL IN imorrn.. Så då måste jag va på topp :)

Tror de här kan bli en för jävla trevlig helg faktiskt, jag har det på känn.. Och bäst av allt är att min Fia är hemma, som jag älskar liiiiiite ;)

Bra så!

Saknad?

Nu ska vi röra på oss.. Måste ner på apoteket och hämta ny medicin till Pärlan, och så måste hennes mamma till systemet. Möter upp FIA på stan, hur glad?! :) Mamma hänger oxå på, om hon hinner.. Så stressigt att va arbetslös förstår ni :)

Vid fyra halv fem snåret ska jag köra och lämna Pärlan hos hennes pappa, ryktet säger att hon är saknad :) Sen ser jag inte till henne förrän på månda kväll.. Huuu...

Nej, nu får vi sätta fart..

Vår morgon!


Jag kommer in i Tildes säng och hon har slängt ut täcke, kudde och lakan på golvet.. Sen försöker hon spela oskyldig, som ni ser :)


Så tomt i sängen..


Om mamma ska kissa ska hon oxå.. Fast med blöja på, haha..


-Baaaaaaaada mamma!

Trist utav bara fan..

Okej, det här kan ha vat den tristaste jävla kväll jag nånsin upplevt..
Nu måste jag försöka få tag i Harrysson, höra va hon säger om helgens planer..  Och så måste jag nog ringa V oxå.. Hmm inser att klockan är kvart över 11. Kanske borde vänta me de tills imorrn.. Jo..

Gonatt!

Vilket mög..

Har suttit framför datorn nu ett bra tag, hyfsat uttråkad och fick då för mig att kolla in topplistan..
Alltså när man ska logga in på blogg.se så ligger det ju en lista där, med de 20 mest lästa bloggarna. Har aldrig brytt mej om att kolla nån av dom, men tänkte att jag skulle ge de en ärlig chans..
3 st som låg där läser jag redan.. http://kenzas.se/  http://annamirjamaria.blogg.se/  och  http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/ Men resten är ta mej fan bara skit! Små skitungar som sitter och skriver om smink i alla dess former.. Och hur joooooobbigt det är att gå i skolan. Och vilka hemska föräldrar dom har som inte låter dom va ute och dricka halva nätterna..
Ingen av de andra bloggarna lockade mej ens de minsta.. Ja som trodde ja skulle kunna hitta nåt nytt intressant, men nejda.. Inte de inte.. Skit, alltihopa!

Förövrigt är jag brädad av en 21 årig kille ikväll.. Är det verkligen okej?

Bra så!

Soulmate..

Vet ni en sak? Ibland blir jag imponerad av mina läsare, ibland får ni mej att tappa hakan.. Jenny lämnade precis en kommentar att jag skulle kolla upp en låt som hon trodde jag skulle gilla.
Jag kollar upp låten, och jag tokgillar den! Är inte det imponerande så säg? :)


Å andra sidan.. Det kanske säger mer om mig än om mina läsare? Vad vet jag..

Lide bilder..


Albin skrapar bilen och mamma.. ja hon står mest där till ingen nytta..


"Asså Jennie, man MÅÅÅSTE ju faktiskt ha en Svea-mössa fattar du väl.." Haha nej, de fattar jag då rakt inte när dom är fula som stryk.


Emma, Mamma och Pärlan..


"Måste du ta kort hela tiden när jag ser ut såhär?" Jajämensan.. :D


Pärlan så sämst på snöbollskrig..


-Kan du skratta och titta in i kameran Tilde?
-Neeeeej..


Den snöbollen höll hon i hela tiden, försökte få henne å förstå att man ska kasta på varandra.. Men hon hajade inte alls grejen.. Bättre lycka nästa gång Pärlan :)


Haha söta..


Mammas älskling!

Helt slut!

Jösses, idag har jag överskattat mej själv.. helt klart.. Lek i snön med feber? EH! Men vad gör man inte för sin lilla Pärla.. Nu, Pippi och massor av vila på soffan..

Bra så!

På rätt väg..

Tro de eller ej, men jag mår faktiskt ganska okej.. Febern är påväg ner, det känner jag. För jag har inte lika ont i kroppen längre, blir inte trött för minsta lilla. Inte heller yr av att stå upp långa perioder.. Hade kanske kunnat jobba idag, mycket möjligt. Men detta e sista jobbardagen på arbetsveckan, så precis som R sa kan ja lia gärna va hemma idag oxå..

Massor av snö ute, jag är inte de minsta sugen.. Men jag har inte vat ute sen i söndes, och skulle verkligen behöva komma ut i den friska luften. Dessutom står Pärlan och ropar vid dörren och rycker i sin overall, så jag tror hon vill ut.. Lika bra att jag offrar mej då, jag behöver ju ändå lite frisk luft som sagt..

Nej.. lite action här nu!

Katrin..

Nej jag va visst inte klar riktigt än..
Alla hjärtans dag ni vet.. Jag hatar ju skiten! Sveriges bästa bloggare gör visst det oxå.. http://finest.se/katrinSchulman

Läs, jag kunde absolut inte sagt det så mycket bättre själv! :)


Just det ja..

Just det..

Ida: Vantarna har jag ingen aning om vart dom är köpta. Pärlans mormor som köpt dom, så ja skickar vidare frågan te henne.. Vart e dom lila vantarna köpta mamma? :)

Therese: Alla skorna kommer ifrån La Rеdoutе

Gonatt på er!

Fia is back!

Jag kanske skulle ta och gå å lägga mej snart.. Planen är ju faktiskt (peppar peppar ta i trä) att ja ska köra å jobba imorrn. Känner mej definitivt inte redo för jobb.. Svettas och fryser om vart annat.. Får samla mej i en kvart för att klara av å resa mej ur soffan..Tröttheten ska vi inte ens prata om, trots att ja typ sovit i 3 dar.. känns de som..
Tänker nog ta febern bara för de, har ja inte gjort sen i morse..

38,6.. Hmm! Min mamma kommer bli rosenrasande om jag kör och jobbar me feber.. Äh, vi benar inte mer i de här nu. Får se hur jag mår imorrn när jag vaknar helt enkelt..

Nu ska jag sova!

(Nämnde jag att Fia är på väg hem? Och stannar hemma tills sönda? Haha, ja gjorde nog inte de.. Hur lycklig är jag nu? HUR lycklig.. Min älskade lilla bästa! =) )

Älskar jag skor?!
Jag tror bestämt att dessa par skor måste flytta in hos mig, inom det snaraste.. Framför allt de första!

Bra så!

Älskade (?) snö..

Tack och lov så har Pärlan en mormor och ett gäng mostrar som kan leka med henne i snön, när hennes mamma är sjuk.. :)


Massage och en man?

Hela dagen har jag gått och hoppats på att jag ska må bättre idag så jag kan jobba imorrn, va social bland vuxna människor.. Jag käkar panodil som en dåre, men va fan, inget händer! Min feber är fortfarande uppe på 39 och jiddrar.. Sist blev jag ju frisk över en natt, varför inte nu? I för sej blev jag ju sjuk igen efter 3 dar, men ändå..

Dessutom har jag som sagt mensvärk.. OCH jag har ont i nacken, riktigt riktigt ont..
Jag hade behövt en man och en massage.. Eller en massage av en man.. Whatever!

AH!


Samma, om och om igen..

På min msn visas det vad jag lyssnar på så fort jag drar igång spotify.. Mycket irriterande då jag bara lyssnar på 3 låtar om och om igen: Please don´t leave me, Mean och It´s all your fault.. Alla dessa med Pink. Så folk måste ju tro att jag är dum i huvet.. Dagarna i ända, samma låtar om och om igen.. Men dom känns rätt just nu, dessutom har jag väldigt lätt för att snöa in på just 1 album i taget. Framför allt Pinks..

Så min fråga, hur fan får man bort skiten? Folk behöver inte se vad jag lyssnar på..


Ett jävla liv?

Jag har funderat lite på det här med bönan.. Att han påstod att det inte fanns pengar på kortet men att det ÄNDÅ dragits 70 kr. Ju mer jag tänker på det ju mer irriterad blir jag..
Så jag funderar lite på om jag ska ställa till med ett jävla liv nästa gång jag är där, eller om jag bara ska låta de va.
Det finns ju inte en chans i helvetet att han kommer ihåg mej, det är ju typ 100 pers där en lördag natt.. I för sej va jag ganska dryg och otrevlig (MED ALL RÄTT!) så de skulle möjligen va min räddning till att han kommer ihåg mej..

Egentligen är det inte de här 70 kronorna som jag är upprörd över, dom klarar jag mej utan.. Det jag är arg över e att han inte lyssnade. Jag förklarade om och om igen vad "tekniskt fel" innebar. Men fanskapet lyssnade ju inte, eller så förstod han bara inte svenska.. Antagligen en blandning av båda alternativen.. Nej men stå då heller inte där och ta betalt om du inte kan/förstår svenska!
Och nu märker jag att jag sitter här och blir upprörd igen.. NEJ, sagt och gjort.. På lördag e de inflyttningsfest hos familjen Rasmussen/Sölvegård, med andra ord befinner jag mej i Karlshamn på lördag natt. Så jag tänker stövla in på bönan och ställa till me ett jävla liv, SEN tänker jag gå och äta mat nån annanstans.
Efter det, på söndan, så ska jag starta en kampanj i den här förbannade bloggen som gör att så många som möjligt BOJKOTTAR Bönan.. Jag går och bär på ett sjukt jävla hat te de sjaskiga stället, insåg jag precis..

Bra så!

(Och förrsten så skriver jag nog till dig på 3 sätt..)

Lägg av för fan!

Allvarligt talat, får jag ett enda mail till om äckliga allahjärtansdag så kommer jag skjuta mej själv!

Mamma tror jag är 12 fortfarande..

Allvarligt talat? Snö? Så här mycket? Nu?
Skärp er för fasen, det är INTE okej!! Jag är sjuk, min kropp orkar inte skotta fram en bil bara för att lämna Pärlan på dagis så hon ska slippa va hemma me sin äckligt tråkiga mamma..
Jag skulle ju köra och jobba idag, kom ni ihåg att ja sa de? Jag mår om möjligt ännu sämre än igår.. Mamma har messat och skrivit på msn och försökt kontakta mej på alla sätt som går..
"Du ska väl inte jobba idag.. Du måste va rädd om dej. Därför du blir sjuk så snabbt igen, för du inte tar det lugnt och blir frisk.. Ska du jobba?"

H E R R E G U D ! Jag är inte 12 år längre.. Men det verkar som hon tror det!
Så NEJ mamma, som du ser så är jag inte på jobbet.. Jag ska ta en alvedon nu, krypa ner under täcket i soffan och kolla på Grey´s anatomy nu.. Om nån timme eller 2 kommer ja antagligen bli hungrig/törstig.. Men då har jag för ont i min kropp för att kunna röra mej.. Så skulle va bra om du kunde komma bort då.. Hmm.. Dessutom har jag mensvärk mitt i allt detta oxå, nån har kastat in ett gäng knivar i min livmoder som håller på att ta sönder mej inifrån..

Men annars e allt okej här!

....

Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du..

Gud jävlas med mej..

Tjejveckan is back.. Haha! Sån panik här hemma senaste tiden, 11 dar försenad.. Ingen är gladare än jag.. Jag tror Gud jävlas lite med mig, ber mej tänka över mitt sätt å leva.. Så det ska jag göra nu..
Tänka lite.. på hur jag lever.. mitt liv..

Woho! :)


Blondiner HAR roligare!

"Ojsan.."

Sovdags tyckte jag.. Inte Tilde.. Nu ligger hon inne i sin säng och ropar "ojsan" hela tiden..
Min energi för dagen är slut.. helt slut!

Bra så!

Negativ..

Herregud, mamma kom precis me Pärlan.. Hon har hämtat henne på dagis. Aldrig nånsin vat me om en unge med så mycket energi och Tilde just nu.. Och jag har aldrig haft så lite energi som nu.. Dessutom kan tydligen Tilde bara säga nej numera:

-Tilde kan du hämta din tröja på ditt rum?
-Neeej..

-Tilde vill du va så snäll och äta upp din mat?
-Neeej..

-Tilde ska vi gå och lägga oss?
-Neeej..

-Tilde ska vi byta en blöja?
-Neeej..

-Tilde, ska du åka hem till pappa och Anna?
-Neeej..

Förutom att hon svarar nej på allt så ropar hon efter KLAAAAD precis hela tiden.. Idag har hon inte fått nåt, men hon tjatar snart hål i huvet på mej..

Pärlan ska till hennes pappa i helgen, så tänkte jag passa på att meddela en sak:

Se till att ni har massor av KLAD hemma, annars kommer ni aldrig överleva helgen.. Och förbered er på att Pärlan absolut inte gör nånting som ni ber henne om, dessutom e NEJ allt hon kan säga just nu.. tydligen..
Så jag önskar er lycka till, Markus och Anna :)

Angående energidrycken..

Igår skrev jag ett inlägg om mitt sjuka behov efter energidryck.. 10 min senare får jag den här bilden av R:Bara för att retas liksom.. Tror ni att han skickade bilden för att han tänkte komma med nån energidryck? Nehä da.. Han konstaterade bara att detta va vad han hade i sin kyl..

Vet ni vad min syster kom med efter hon slutat jobbet idag? Utan att jag ens bad henne?Vad jag vill säga med detta är:
R, du må va äldre än mig men du har mycket kvar att lära!

It´s all your fault..

I'm trying to figure out what else to say
To make you turn around and come back this way
I feel like we could be really awesome together
So make up your mind cause it's now or never.


It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

Tant i tvättstugan..

Jag fick lite panik av att ligga i sängen, har liksom inte ork att göra nåt men får ändå panik av att bara ligga där.. Så ja kom på den brilljanta (HAHA) idén att ja kunde ju tvätta en maskin tvätt.

Asar mej upp, tar korgen med smutstvätt och går ner i källaren. När ja väl kommer ner är jag så slut i kroppen att ja måste lägga mej ner lite. Så det gör jag, på golvet i tvättstugan.. Då kommer det en tant innanför dörren och tittar på mej med stora stora ögon..

Tant: Men lilla flickan, vad har hänt?
Jag: Eh, hehe, eh jag mår inte så bra.. Men behövde tvätta, ska bara vila lite här på golvet.
Tant: Jag ska hjälpa dej, är detta din tvätt?
Jag: Ehm jaaa, men jag klarar mej. Jag har vilat klart nu.. Tack ändå!
Tant: Nu stoppar vi in tvätten här.. 40 grader va?
Jag: Jo.. 40 blir bra..
Tant: Kom flicka lilla ska jag hjälpa dej upp..
Jag: Tack så mycket!
Tant: Behöver du hjälp att hänga den sen?
Jag: Nejda, min syster kommer sen.. Hon kan hjälpa mej. Men tack igen..
Tant: Gå nu upp och lägg dej i sängen, du borde inte va ute och springa som du ser ut.

Haha detta va de mest genanta jag upplevt i mitt liv.. Jag behövde allvarligt bara lägga mej ner i nån minut så hade ja klarat de sen. Men tanten lyckades såklart komma just då.. Söta lilla tant!
Aja, nu e tvätten i maskinen iaf.. Får vänta tills min syster kommer, så hon kan hjälpa mej hänga sen.. Nu får jag längre inte panik av sängen, den känns plötsligt som en bra idé igen..

Sa jag att jag har bestämt mej för att jobba imorrn? Haha..

Mamma..

Mamma kom precis, hon tog på sej att lämna Pärlan på dagis.. Jag är ju inte riktigt i form, minst sagt. Igår sa jag till Christoffer att jag kommer på onsda, hmm.. Onsda är imorrn, hur ska det gå till? Jävla bra fråga..

NU: Sängen!

Redbull..

Drabbats av ett SJUKT behov av Redbull.. Och jag kan inte göra nåt åt det! Tilde ligger och sover, så jag kan ju inte direkt bege mej iväg å köpa nån heller.. Dessutom är jag så matt i kroppen att jag inte orkar röra mej långa sträckor. Bara att gå ut i köket för att hämta nåt gör att jag behöver lägga mej på soffan i 1 timme..

Men trots detta, hade inte Pärlan sovit hade ja dratt på henne overallen och tvingat me henne till Statoil för att handla en 3-4 stycken.. Mitt begär håller på att ta över min kropp, jag kan inte sova. Skulle verkligen behöva den där redbullen..

Undra om man kan skicka nån annan?
Bra så!

(By the way.. Kom inte å säg att de inte vat klass på min bloggning idag, TROTS att jag har nästan 40 graders feber. Just det!)


Filmen som borde raderats..
Jag hörde nångång, nånstans att man ska bjuda på sig själv.. Så det är det jag gör nu.. bjuder.. på mig själv.. Fy fan!

Snor och sånt..

Jag har bott i Tobias tröja nu i 2 dar.. När jag nu råkade passera en spegel insåg jag att den inte längre va så ren. Det är både choklad och snor på den.. Tilde e sjukt förkyld, och hon käkar choklad jämt. Samtidigt ska hon sitta i mitt knä och pussa på mej, helst hela tiden.. Vilket resulterar i att jag ser ut som jag gör..

Förlåt Tobias, vi ska tvätta den åt dig!

Klaaaaaaad..

Tilde har helt snöat in på KLAAAAAD (choklad, men det kan hon inte säga.. Så hon nöjer sej med "klad") och ropar efter det hela tiden. När hon får en bit så blir hon så glad så det ser ut som ungen ska spricka på mitten, och sen börjar hon dansa. Idag har vi en ny regel, man får "klad" när man är sjuk. Nu är det ju i för sej inte Tilde som är sjuk, men hennes mamma är inte sugen på nånting alls. Så allt choklad jag skulle fått äta för att ja e sjuk får Pärlan istället.. Hon gillar denna regel.

Hon har snart satt i sej en hel rad med "klad".. Inte alls bra för små barn, och deras tänder. Men idag bryr vi oss inte, idag käkar vi "klad" tills de sprutar ur öronen på oss. Så är det bara.. :)

Såhär glad blir man när man får äta hur mycket choklad man vill.. :D

Mean..

Now do we stay together cause we're scared to be alone?
We got so used to this abuse, it kind of feels like home
But, my baby, I just really wanna know..

How did we get so mean?
How do we just move on?
How do you feel in the morning when it comes and everything's undone?
Is it cause you wanna be free? Well that's not me
Normally I'm so strong

I just can't wake up on the floor like a thousand times before
Knowing that forever won't be..

Hur söta?!HånglarN gjorde ett förbannat bra jobb när hon tog denna bilden.. Man blir glad av att titta på den. Helt plötsligt känns det som jag inte ens har nån feber längre.. Varför var jag inte med i fredes undrar jag när jag tittar på denna bilden? Så dumt.. Duuuumt!

Filiph, Tobias och Hockey ska iaf va nöjda.. Det här är en sjukt bra bild, sjukt bra!

Bra så!

Så va vi där.. igen..

Ja jag tycker verkligen synd om mej själv, för detta är andra gången på typ 1 månad som jag är golvad av nästan 40 graders feber.. Trodde nån skojjade me mej när jag vaknade kl 5 inatt och det kändes som ja fått ett baseboll trä i huvet..
Gick upp, tog en alvedon.. Eller nej, ja gick inte.. Jag kröp. Lyckades somna om en timme, vaknar lite över 7 igen.. Inser mina begränsningar och slänger iväg ett mess te Harrysson..

Förutom när jag lämnade Tilde på dagis så är detta första gången jag reser mej ur sängen.. Och nu tänker jag lägga mej på soffan igen, innan jag svimmar.

Jag älskar mitt liv!

Och så filmen..Ali och Johanna tokposar för dom tror jag ska ta kort, bara det är ju ganska roligt.. Men idioten bakom, han e om möjligt ännu roligare.. Haha..

NU: Gonatt!

Bönan my as!

Jobbar på att få upp filmen här oxå, eller en av alla snarare.. Men den måste ju upp på youtube först, och de har nog laddat i säkert 20 min snart.. Men de brukar ta sån tid. Så vi får vänta, helt enkelt.. :)

Sjukt, helgen e redan över.. Och ny jobbvecka väntar! Suck.. Jag måste gifta mej rikt snart, så jag kan jobba precis så mycket som jag känner för.. Typ 15 timmar i veckan eller nåt.. Det hade gynnat :)

För övrigt så fick ja ett mindre cpanfall på personalen på Bönan igår.. Skulle betala min mat med kort, för jag hade inga lösa pengar. Kortet funkar inte att dra och killen säger på bruten svenska:

"Det fånkar inte, du ha inga pengar på kort."
Jag: "Joda, ja vet att jag har det.. Jag vet precis hur mycket jag har. Så dra kortet en gång till.."
Han: "Okej............... Nä, fånka inte. Står teknisk fääl..."
Jag: "Ja men då är det ju er maskin det är fel på, inte mitt kort. Hade de inte funnits pengar på kortet hade det stått medges eller nåt liknande."
Han: "Fånkar inte.. Man miste ha penga på korten.."
Jag: "Suck, jag säger detta en gång till. Jag HAR pengar på kortet, jag skulle kunna köpa 50 kebabtallrikar om jag velat. Det står tekniskt fel, så de e er maskin det är fel på.. Hajar du inte?"
Han: "Va ja kan göra? Man miste ha penga.. Du har inte.."

Vid de här laget va jag rosenrasande.. Men släppte det efter mycket om och men.
Idag när jag loggar in på min internetbank så står de klart och tydligt där att ja, hade ja velat hade ja kunnat köpa 50 kebabtallrikar.. MEN va som gör mej ännu mer arg e att det LIK FÖRBANNAT har dragits 70 spänn från just Bönan!!!
Oj, hur är det möjligt? Ja hade ju inga pengar på kortet, det var han ju jävligt mån om att tala om..

Så mycket skäll nästa gång jag är där, så SJUKT mycket skäll!
Bra så!

Bilder från igår..

Hatar att det tar en hel evighet att lägga upp bilder här på bloggen, så nu e mitt tålamod slut.. Slänger upp ett urval, resten finns som vanligt på faaaacebook! Filmerna kommer sen, eller iaf 2 av dom.. Haha.. Men batteriet på kameran dog, så måste ladda de först.. Håll te godo :)Lina?

Kom precis på att jag pratade med en människa igår som jag inte hade en aning om vem det var.. Händer då och då numera, nån som ska prata om bloggen oftast. Men inte denna gången.. Lina tror jag hon hette, men är långt ifrån säker. Hon skulle tydligen flytta in i samma trappuppgång som mej.. Hur nu hon kunde veta vart ja bor :)

Iaf, hon hade vrålkoll på min pappa.. Hatar när folk kommer fram och vill prata om honom när jag är ute, det drar ner mitt humör liiiite om man säger så.
Men iaf, den här tjejen va sjukt trevlig.. Ja gillade henne.. Skarpt!

Bra så!

Mitt huvud går sönder snart!

Länge sen jag mådde såhär kasst.. Va faktiskt inte särskilt full igår, och hade ganska bra koll på läget. Så jag mår inte dåligt för att ja druckit för mycket.. Men jag mår så äckligt illa, och ligger inne me sveriges värsta huvudvärk..
Stanna i en bussficka på vägen hem från Asarum för att spy? Eh, okej?

Nej, nu ska jag hämta min älskade Pärla.. Sen måste ja nog ringa V, han ringde inatt. Och använde sin arga röst, varför e ännu oklart.. Men jag har ju mina misstankar.

Så mycket filmer och bilder sen igår, det tar jag tag i ikväll.. Dock va de nån som gick igenom min kamera imorse, och helt plötsligt va vissa bilder borta. Mycket märkligt de där.. hmm..

Bra så!

Tänd till nu!

Jag så trött att jag håller på att avlida, om 30 min ska jag lämna Pärlan hos mamma.. Sen är tanken att vi ska sätta oss i bilen och köra vidare mot Karlshamn, Asarum... Palla! Ja måste tända till nu, som Ali hade sagt.. Men de ser svårt ut alltså!

Nej skärpning nu.. Ikväll blir en bra kväll, om alla bara sköter sina kort rätt vill säga..
Ses i dimman!

Bra så!


Ica.. jösses..

Jag, Syrran och Tilde skulle te systemet och köpa lite öl te Johanna.. Kom på att vi behövde lök och grädde till middan, och då Ica ligger precis vägg i vägg med Systemet så kändes de fjantigt att åka te Konsum bara för de.. Så ja stod utanför och tänkte: "Han kanske inte ens jobbar.. varför skulle han göra de just idag.. Nejda, de e ingen fara.."
Hinner inte mer än innanför dörrarna och ta en kundkorg förrän jag ser han söta ansikte komma emot mej.. Alla tankar i huvet byttes ut till:

SKJUT MEJ!

Mean..Känner igen de där..

Pärlan goes Pink?

Haha jag är inte det enda Pink-fanet i den här familjen.. Just nu springer Pärlan runt och dansar och sjunger med till "So what".. Speciellt i början, själva "na-na-na-na-na-na-na-na-na".. Haha hon e för söt.. I vår familj gillar vi Pink, jajämen! ;)

Bra så!
Duscha..

Pärlan vaknade halv 10 idag, det är ganska sjukt.. För de är i snitt 2 timmar tidigare än va hon brukar göra, haha.. Så vi har redan hunnit med frukost, inte illa alls för att va oss..

Ska ta en dusch nu tänkte jag, så har jag en sak mindre att hinna med sen.. Dom ska ju tvunget dra igång så hysteriskt tidigt, så denna dagen kommer jag ju få stressa mej igenom.. Syrran kommer hit för midda sen, en stadig mage känns som en bra idé idag.. En väldigt bra idé faktiskt :)

Sola skulle jag hinna med oxå, kan jag ju fetglömma.. Får bli lite brun-utan-sol istället, så jävla svårt å få jämt bara.. Men det löser sej!

NU: Dockor.. igen..

Dimman..

Nu är det jag och Grey´s resten av kvällen.. Har 2 avsnitt kvar, sen har jag sett alla mina säsonger en omgång till. Jag skulle kunna starta om från avsnitt 1 direkt efter detta, utan problem.. Det är liksom som med Pink, man tröttnar aldrig. Man kan kolla/lyssna om och om och om igen.. Och man blir lika berörd varenda gång, märkligt det där..

Imorrn kan bli en intressant kväll.. Faktiskt.. Syrran har tillfrisknat, så hon joinar sällskapet. Vet inte om Harrysson åker med oss in eller direkt till R, antagligen det förstnämnda.. Jennie, Johanna och Johanna.. Låter som ett bra gäng. Mitt största bekymmer är hur jag ska klara ta mej ut, nejda, det är inget bekymmer förresten.. För jag ska bara dricka vin, å så ska jag dricka varannan vatten.. För att va på den säkra sidan liksom..

Såååå, alla mina läsare.. Hur många av er kommer jag träffa på i dimman på Harrys imorrn? Va? :)

Tobias i Let´s dance..

Jag har kollat på Let´s dance varenda säsong, och ända sen början har jag ÄLSKAT Tobias Karlsson som är med som proffsdansare.. Han verkar va världens bästa människa, MEN hur sjukt snygg är han inte? Jag har fortfarande inte hittat nån som håller med mig, och jag vet faktiskt inte varför jag dras till honom nåt så fruktansvärt..Jag skulle googla honom för att hitta en bild, och springer då över en intervju med honom samtidigt.. Och vad inser jag? HAN ÄR JU FÖR I HELVETE HOMOSEXUELL!!!!!!!
Varför har ingen talat om detta för mig? Inte för att det spelar nån som helst roll egentligen, men alla karar jag tycker är äckligt snygga visar sej vara bögar.. Ja hajar inte de där alltså..

Aja, Tobias Karlsson i Let´s dance är tydligen homosexuell.. Men va fan, denna snart 40 åriga kar attraherar mej som ingen annan! Wehej ;)

Bra så!

Söt-Pärla..

Lite middag, lite vin, lite täcke i soffan och snart let´s dance..

Ligan korkar upp nu hos Becca, hade vat löjligt trevligt att kunna va där istället.. Men jag trivs ganska bra här oxå, med min alldeles egna lilla söt-Pärla.. :)

Bra så!


Gottegris..

Jag: Ska vi äta lite middag Tilde?
Tilde: Neeeeej..
Jag: Nehä, är du inte hungrig?
Tilde: Neeeej...
Jag: Men mamma är, ska vi göra kyckling?
Tilde: Neeeej..
Jag: Är det allt du kan säga?
(Här nickar Tilde i flera minuter..)
Jag: Då vill du kanske inte ha choklad heller?
Tilde: KLAAAAAAAAAAAAD!

Söta söta unge..

Illamående..

Jag vet i fan va min kropp håller på med.. Men det här förbannade illamåendet står jag inte ut med en sekund till. Det sitter liksom i halsen på mej jämt, iaf senaste veckorna.. Ibland spyr jag ju tom på dagis parkering (herregud alltså..).. Jag börjar iaf bli trött på det, och måste ner till apoteket och få nåt piller mot den här skiten, jag blir dum i huvet snart!

Bra så!

Mys..

Vi har vat uppe ett bra tag, dock har vi inte orkat me bloggen.. Vi har myst i mammas säng, lekt med dockorna på rummet, ätit mysig frukost framför Pippi.. Och nu ska vi klä på oss och gå en lång runda.. Frisk luft har ingen dött av :)

Måste springa inom systemet oxå.. Imorrn ska det drickas vin, Harrysson kör på öl.. Ingen av oss vågar sej på spriten, inte när vi ska bege oss dit redan kl 17.. Då känns sprit som en väldigt väldigt dum idé. Alla vet ju hur det gick för mig sist.. Det är inte okej att de upprepas igen, no way in hell!

Nej promenad va de ja, sen kaffe hos mormor.. Så de tar kanske ett tag innan nästa uppdatering kommer, men jag tror ni klarar er ändå :)

Bra så!

Vem?

Snabb blick på msn.. Ögat letar sej nånstans i slutet av listan, det gör de alltid. Inget jag kan påverka, mina ögon lever ett eget liv.. Lyser lite blått vid namnet.. Läser.. "Ulf Lundell-Hon gör mig galen".. Stannar upp me skrivandet, sitter helt still.. funderar lite.. Biter mej lite i kinden (fan, jag gör de alldeles för ofta.. måste sluta me de!).. vandrar me blicken över skärmen.. Bestämmer mej för att skriva detta inlägget.. Tänkte egentligen inte skriva all denna text, ja tänkte bara skriva:

Nej, men HAN gör MIG galen!

Det blev lite längre..

Don´t leave me..

I can be so mean when I wanna be.
I am capable of really anything.
I can cut you into pieces,
but my heart is broken!

Hur bra?!

Pinks senaste album går på repeat om och om igen här hemma.. Tröttnar aldrig, framför allt spelas "Please, don´t leave me" en hel del just nu..

Pink är min Gud!

Så mycket festligheter..

Jag insåg för typ 2 min sen att jag är så jävla kass på att svara på kommentarer.. Asså vidrigt kass! Om nu folk tar sej tid att läsa min blogg och dessutom lämna en liten kommentar så e väl de minsta ja kan göra att göra detsamma tillbaks? Det är inte som jag är fin i kanten, verkligen inte.. Ja tänker bara inte så långt.

Fick en kommentar precis om som började me orden.. "har hört mycket om din blogg.." och jag blir lika förvånad varenda gång, att min läsarkrets är så stor. Och att folk på riktigt diskuterar min blogg finner jag bara oerhört roligt :)

Jag har nog inte så mycket att förmedla idag heller, försöker undvika att min blogg blir negativ och bitter. Tyvärr går mitt humör lite åt det hållet just nu, därför håller ja mej från bloggen då och då istället..
Benats fram och tillbaks vilken dag jag och Harrysson ska slå klackarna i taket, imorrn eller på lördag..
Imorrn står Becca och Björn för festligheterna, och på lördag står tydligen R för trevligheterna.. Min och Johannas inbjudan har nog dock kommit bort i posthanteringen, men det är inget problem, för vi är väldigt bekväma med att bjuda in oss själva.. =) Om min syster lyckas bli frisk tills dess så joinar nog även hon sällskapet.

Med andra ord, vi har bestämt oss för att lördag får bli dagen för vin och sprit.. När RöjjarN läser detta kommer jag få ett mycket argt och besviket sms.. Så därför passar jag på att säga:

RöjjarN, du vet att jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka va? :)

Bra så!


Tankar..

Tankar just nu: Barnvakt fredag eller lördag?

Please, don´t leave me..Älskar jag Pink lite?

Tragg..

Nej.. sängen nu va? Jag gillar inte när kvällen känns jobbig, men så ringer R och balar en timme och så känns allt lite lättare igen.. Fast sen lägger vi ju på, och då är jag tebaks på noll igen.. Hmm..

Jobb imorrn me, sen håller vi helg.. Tack och lov! Sjukt mot mitt jobb just nu.. Sjukt mot allt i för sej..

Gonatt!

Tomhet..

Som ni märker har jag inte så mycket att säga idag, vilket resulterar i att jag bloggar dåligt oxå.. Har jag inget att säga så låter ja hellre bli, istället för massa tradit onödigt dravel..

Kollar klockan, 21.18.. Hmm okej, ja vi får väl se vad det blir av den här kvällen.. Just nu känner jag mig mest tom..

Bra så!

Första och sista gången..

Vill ni veta en sak? Igår va första och sista gången jag kommer skriva och förklara mej för hur jag lever MITT liv.. Så hoppas ni läste noga, för det kommer aldrig hända igen!

Bra så!


Haha, verkar det gå bra för Pärlan? :)

Hyllar.. igen..

Idag hyllar jag Christoffer igen, idag är han sjukt rolig.. :)

Bra så
!

Försovning?

Ska plocka upp R i Asarum på vägen te jobbet, detta va alltså enda dagen ja inte fick försova mej. Inte okej att försova sej så chefen får vänta liksom... Va tror ni jag gör? Haha, så typiskt mej.. Men ja fixar de nog ändå, blir möjligen 10 min sen högst. Men ändå.. försova sej.. nu.. idag.. Såklart..

Bra så!

Ni bör orka läsa HELA texten..

Jag har förstått, efter att ha bloggat i snart 1 år, att det är väldigt få av mina läsare som förstår min ironiska underton i det mesta jag skriver.
Jag häver oftast ur mig saker i stil med "fullast vinner", "Ses i dimman" och botten upp resten i hauret" innan jag ska ut på krogen.. Sen ramlar det in kommentarer i stil med att jag  FAKTISKT har ett barn och att jag FAKTISKT borde börja bete mig. framför allt över meningen "fullast vinner".. Publicerar aldrig nåt sånt, jag publicerar faktiskt väldigt väldigt lite kommentarer överlag.
Men iaf.. Om Tilde är hos sin pappa, får inte jag shaka as med mina tjejer då? Oavsett om det är med eller utan vin? Ni har så satans mycket åsikter jämt, om hur JAG ska leva MITT liv. Som om ni har nånting med det att göra.. Visst, jag hänger ut mitt privatliv här likt en öppen bok. Så till viss del får jag skylla mej själv, faktiskt.. Men fortfarande så hävdar jag att ni inte borde sitta där, fega, bakom en jävla datorskräm och dömma MIG för vad jag väljer att göra på MIN fritid.

Det händer att jag lämnar bort Tilde till sin mormor trots att det är min helg, precis som alla andra föräldrar gör då och då. Men jag skulle bli IDIOT av att inte få göra så ibland.. Jag är ensamstående, det är bara jag och Tilde här hemma. Och det känns som det alltid varit så.. M var med på förlossningen, han var väldigt stöttande första tiden. Fram tills vi fick reda på att det inte va han som var pappa till Pärlan. Efter det var liksom inte allt likadant längre, helt förståligt.. Men efter de så kändes det mer som om Tilde va en börda för honom.
Jag är inte ute efter att hänga ut M nu, inte på nåt sätt.. Det är en bra kille, om han vill. Sanningen kan som bekant göra ont ibland..
Det hela kändes bara så tragiskt, för han ville så gärna att Tilde skulle va hans. Och Markus hade inte visat nåt större intresse.. Återigen, hänger inte ut nån här nu. Markus är en utmärkt pappa till Pärlan..

Sak samma, ja skenade iväg lite där.. Va ja ville säga va att det känns som det alltid bara vat jag och Pärlan, vi har aldrig haft den där "mamma, pappa, barn" familjen. Och då känns mitt sociala umgänge me mina vänner ännu viktigare.. Jag hade med största sannolikhet inte gått ut hälften så mycket om jag haft nån att dela mitt liv med. Och jag hade ju absolut inte "legat omkring" så mycket som jag gör enligt er. Egentligen vet ni inte ett skit om det heller.. Ni bara tar saker för givna.

Vad jag däremot kan ta på mej, av era kommentarer är att på senaste har jag druckit för mycket de gånger jag ska ut. Jag är fullt medveten om det, och det är bara för att jag har mycket med mig själv nu som inte klaffar med hur jag egentligen vill ha det. När jag inte har Tilde så tycker jag det är okej att försvinna in i dimman, där det inte finns några problem. Helt fel sätt, tro inte att jag inte är medveten om det. Och jag jobbar på det där, det kan jag lova. För mitt beteende och mitt alkoholintag senaste tiden är inte okej.. JAG VET DET, så ni behöver inte tala om det för mig.

Detta blev en lång och jobbig text, och EGENTLIGEN så tycker jag inte att jag ens borde försvara mej. För ingen av er där bakom datorskärmen har med saken att göra.. Och ni är häftiga när ni sitter där och kommenterar anonymt, men hur vore de om ni va tvungna att skriva ut ert namn? Hade ni lämnat lika många kommentarer då? Nej, precis..

Jag avslutar med att säga att jag tog i lite innan idag.. Jag hade på riktigt inte överlevt en dag utan Snoff (Eller Ali för den delen..) på jobbet. Dom 2 skänker mej mer skratt om dagen än ja trodde va möjligt.. Jag gnäller en del på jobbet just nu, för jag är så sjukt trött på mina arbetsuppgifter. Hade velat ha det mycket mer varierande, så man inte hinner bli så omotiverad.. Och detta måste Snoff lyssna på varje dag, eller måste och måste, han har platsen jämte mej och kan liksom inte undvika gnället.. haha.. 
Egentligen tycker jag ju inte ens lite illa om honom, inte ens när han skrattar högt när jag slår mig. Jag håller honom väldigt nära hjärtat, och vänner som honom ska man hålla hårt i.. Christoffer är. innest inne, en förbannat bra kille!

Sådär ja, långt djupt och jobbigt.. Jag tror jag intar sängen nu, känns som det är läge för det!
NU: Gonatt!

Guidning..

Jag försöker guida Harrysson över sms, hur hon hittar vad här på bloggen..
Frågan är om jag lyckades.. Johanna, hur går det? :)

Bra så!


Badet..

Pärlan ligger i badet.. Pratar med sig själv och leker med sina saker.
När jag går in för att kolla om hon vill ha sällskap säger hon bara "äschhh".. Jag behöver inte va där, hon leker bäst själv. Det är ungefär så hon menar.. Nu börjar ja dock haja varför.. Nästa gång jag går in så har hon vält ner och öppnat alla schampoo å tvål flaskor.. Succé!
Och hon har aldrig nånsin sett så nöjd ut som då :)

Bra så!


Pff..

Christoffer gick äntligen hem, han har vat äckligt otrevlig idag.. Idag hyllar jag inte honom ett DUGG!

Bra så!

Sjukt?

Rekord igår igen.. hur sjukt? :)

Taaaabletter.. Jada!

Jag tycker det är skönt när min magkatarr kommer krypandes utan förvarning.. Men HA, tji fick han.. Gissa vem som har hela skåpet fullt av tabletter? I förebyggande syfte? Ja just det.. Han trodde att han hade mej, men icke :)
Vad som däremot oroar mej lite är att jag känner av den minst en gång i veckan numera.. Innan va de nån gång i månaden, knappt det.. Men jag tänker nog blunda för sanningen ett tag till tror jag.. Mmm, jo..

GONATT!

(Förhoppningsvis funkar tabletterna även idag, annars har ja vat kaxig helt i onödan.. Hmm..)

Får jag aldrig nog?!


Duscha kanske?

Jag borde ta en dusch, har bara ingen motivation till det.. Tänket just nu går i stil med: "Äh, det kan jag göra imorrn när jag vaknar.. Gå upp en halvtimme tidigare."
Yeah right att jag kommer göra, känner mej själv.. Lia bra att få skiten överstökad nu..

Brb!

Pärlan is back!

Nääääämen, rätt som det är så lyckas jag minsann.. Sjuk tanke att jag precis satt i mej en midda som va så god att jag höll på å avlida, som jag dessutom hade lagat SJÄLV.. Haha.. Se på fan när han borstar sin gris, som Snoff hade sagt..

Jag har förjävla ont i mina ljumskar alltså.. från det ena till de andra menar jag.. Varenda gång jag skulle resa mej från stolen på jobbet så kändes de som nån högg mej me en kniv i ljumskarna.. Inte så jävla trevlig upplevelse må jag säga..

Pärlan är hemma, wehej.. Har inte sett henne sen torsdes kväll, längtade jag efter henne liiiiiite? Nej väl.. Idag när hon kom te dagis hade hon sprungit omkring och ropat "Anna Anna Anna", och Lisa (Som inte va där imorse när Anna lämnade Pärlan) fattade inte alls va hon menade.. Men sen fick ju Bodil förklara att Anna är Tildes pappas sambo.. Så då trillade polleten ner :)

Jag va tvungen å handla efter jobbet, så mamma hämtade Pärlan på dagis och kom hit med henne.. Hörde Tilde redan ute i trapphuset ropa "Maaaaamma!".. Så mycket värme i mitt hjärta när jag hörde det! Och när hon kastar sej runt halsen på mej, pekar mej i ansiktet och säger MAMMA med ett stort leende på läpparna.. Lycka! :) Vad skulle jag ta mig till utan henne?

Bra så!

Lyckas?

Fetaostfyllda biffar står på menyn.. Tror ni att jag för en gångs skull lyckas med min matlagning? :)
Vi får väl se..

Bra så!


Hemfärd..

Snart dags för hemfärd.. Men jag måste handla, annars får jag och Tilde svälta denna veckan.. Hmm..

Hörs när jag kommer hem! Suck..

Rekord..

Har inte så mycket att säga förutom att vi hade besöksrekord igår.. IGEN.. Wehej :)

Bra så!

Mesbloggare..

R säger att jag är en mesbloggare idag.. Ja vet inte vad han vill ha sagt med det, som vanligt så hajar ja aldrig va han menar.. Jag tycker min blogg är ganska underhållande idag, inte sjukt bra. Men helt klart godkänd.. Kanske tom ett VG.. Men nej, det tycker inte R.. Och tycker han att jag är en mesbloggare idag så måste de väl va så.. Eller? :)

Kollar på Grey´s (Näheeeeee väl?), Izzie och George är bästa vänner.. Dom vet allt om varandra, och dom tröstar varandra när dom är ledsna. Dom älskar varandra.. Sen en dag ligger dom med varandra efter några glas vin för mycket. Och efter det förändras allt.. Dom kan längre inte prata om allt, det blir konstig stämning.. Och när dom väl sen försöker sej på ett förhållande så funkar inte sexet.. Inte ens lite..

Jag skulle kunna säga så mycket här, men jag låter bli.. Jag säger helt enkelt bara:

Ligg aldrig med din bästa killkompis.. Rör aldrig ens varandra annat än möjligen kramas. För det kommer aldrig bli detsamma efter det.. Och då kommer du sakna de ni en gång hade. Jag lovar...

NU: Gonatt!

Apologize..

Jag hittade en sjukt jävla bra version av låten Apologize på en annan blogg.. Denna är nästan bättre än orginalet, eller jo, den ÄR nog faktiskt bättre.. I love it!

Alla hjärtans dag..

Alla hjärtans dag.. Ni som följt den här bloggen från början vet att jag hatar alla hjärtans dag. Spelar ingen roll om jag är singel, sambo eller gift.. Jag hatar den dagen!

Sånt jävla hycklande.. Varför ska min kille ge mej blommor just den dagen? Samma dag som alla andra tjejer i Sverige får blommor, choklad och presenter.. Jag vill ha blommor och extra kärlek helt otippat.. När han kommer hem från jobbet en tisda i Mars, när han kryper lite extra nära i sängen och viskar i mitt öra att han älskar mej en torsda i Augusti.. När som helst, men INTE den 14e Februari.. Jag är helt anti allt som har med alla hjärtans dag att göra! Dagarna innan och den dagen är mitt humör kört i botten, det slår aldrig fel..


Just därför älskar jag Johanna Rasmussen! För vad gör hon? Jo, hon ställer till med inflyttningsfest den 14e Februari.. Haha fattar ni, jag får va sketfull och bete mej illa på alla hjärtans dag.. Och jag behöver inte ens ha dåligt samvete över det, för jag kommer inte behöva va det själv :) Jag längtar, ja du milde vad jag längtar..


För alla hjärtans dag kan helt enkelt kyssa mej i röven!


Och del 2 oxå da..


Haha man kan inte annat än älska Vicke :)


Rasmus stod helt otippat för underhållningen :)


Den bästa bild som tagits på Tobias? Eller?


Haha kolla Fille, jag dör av skratt.. :)


Här har iaf nån vat snäll och lagt på Vicke en filt :)


Lanner verkar ha ganska roligt.. haha..


Jennieeeeeeee..


Mingel..


Dennis och Sandra..


Det verkar som Rasmus fortfarande är ganska underhållande.. Här med Love och Joan..


Blir man trött kan man vila sej.. om man vill..


Sandra och Dennis..


Pusskalas..

Bilder från igår..

Fia ligger på mej om bilderna sen igår, hon tjatar hål i huvet på mej uppifrån Åre.. Så nu slänger jag upp ett par så länge, andra halvan kommer alldeles strax.. Men Fia kan ju inte vänta :)


Toooobias..


Danne, Fille och Dennis..


Verkar det som det går bra för Sandra? :)


Och igen...


Posa måste man göra :) Lägg märke till att jag har Tobias munktröja på mej, sabbade inte alls mitt kitt.. Haha..


Sandra och Vicke..


Jennie och Jennie :)


Haha brukar Vicke somna? Eller? Nej? Hahaha..


Här har hon faktiskt inte somnat än, även fast det ser ut så.. Hon sjunger bara :)


Patten (och Hockey) kom en sväng men stack lia snabbt igen..


Me and världens bästa älskade Sandra!


Pojkar pojkar pojkar..


Vicke och Jennie..

Mat..

Mamma och min lillasyster kom precis med mat.. Hur mycket älskar jag dom?!

Bra så!

Gry Forsell..

"Kolla den tjejen som sitter där borta.. Är hon inte sjukt lik Gry Forsell?"

Bilder kommer.. Så fort jag orkar, måste lägga mej i sängen ett tag till först.. Uhh..

Samtal 04.00 inatt..

Samtal mellan mig och T runt 4-5 tiden inatt..

T: Ska du blogga om detta imorrn?
Jag: Lär jag med största sannolikhet göra..
T: Varför?
Jag: För jag bloggar alltid om precis allt som händer i mitt liv.
(Tystnad..)
Jag: Är min blogg ett problem?
T: Fan.. Jag blir trött på den där förbannade bloggen..
Jag: Hahahahaha..
T: Skratta inte åt mig!
Jag: Hahahaha..
T: Äh..
(Tystnad..)
T: Men ärligt.. ska du blogga om detta imorrn?
Jag: Men tyst nu, så man får sova här..
T: Den där jävla bloggen alltså..

The reason..

Jag hatar när det kommer låtar jag kan relatera till på en förfest, helt utan förvarning.. Som denna, igår.. Den kastade mig 2 år tillbaks i tiden. Och för en stund var det allt jag kunde tänka på.. Mitt liv för 2 år sen spelades upp i huvet på mej, precis när jag inte ville att det skulle hända. Det är som att nån drar undan marken på en, så står man där och bara faller.. Iaf, jag älskar denna låten.. Trots mina minnen med den!I'm not a perfect person, there are many things I wish I didn't do
but I continue learning.I never meant to do those things to you
and so I have to say before I go, that I just want you to know

I've found a reason for me, to change who I used to be
a reason to start over new and the reason is you.

I'm sorry that I hurt you, it's something I must live with everyday
and all the pain I put you through, I wish that I could take it all away
and be the one who catches all your tears, thats why I need you to hear

I've found a reason for me, to change who I used to be
a reason to start over new and the reason is you.


RSS 2.0