Att blogga eller inte blogga..

För jävla trevligt igår, riktigt riktigt trevligt.. De enda ja har lite ångest över e att jag inte va särskilt social, satt mest (läs: hela tiden) och pratade me Harrysson. Vi hade helt enkelt mycket att prata om.. Å helt plötsligt va de dags å gå, utan att ja hade pratat me ens hälften där.

Tokroligt ute också.. Men jag har aldrig nånsin varit me om att så många kommit fram och pratat om bloggen som igår. Typ 2-3 stycken brukar de va i snitt på en utekväll.. Igår va de säkert.. 10! Och då tror jag inte att ja överdriver, snarare tvärtom.. Folk jag ALDRIG sett i hela mitt liv.
Utan att få de å låta som att jag har storhetsvansinne så är det jäkligt kul att folk kommer fram och säger att dom gillar det jag skriver. Men ibland så blir de lite.. konstigt.. att stå och prata om bloggen så mycket ute som jag gör.. Men äh, jaja.. Kul att folk uppskattar den, trots att ja får ta så in i helvetes mycket skit här jämt..

Och igår berättade Rasmussen om nån liten snorunge som håller på och jiddrar på henne om hennes blogg.. efter ett inlägg som hon skrev.. Såna människor kan ja bli jävla less på. Eller ja lämnar de ämnet förresten..

Inatt sa jag tydligen till R att jag skulle sluta blogga.. Ja va trött på de. Då säger R: Att du skulle sluta blogga e lika troligt som att du skulle lämna bort Pärlan! Och syrran hävdar att jag känner så mycket kärlek till den här bloggen att de skulle va en omöjlighet..
Och samtidigt som jag skriver detta så inser jag hur rätt dom har.. Jag älskar den här bloggen nåt så förbannat!

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0