Att relatera till en låt..

Har man läst denna bloggen ett tag så borde man va ganska införstådd med att jag sätter ord på känslor väldigt mycket genom att relatera till en låt. Jag har väldigt svårt att prata om känslor överhuvudtaget, och löser det mesta genom att säga: "Men lyssna på denna låten, så vet du precis vad jag känner just nu!"
Så funkar jag, och jag tycker det funkar utmärkt faktiskt.. Jag lägger väldigt sällan upp en låt här som jag inte kan relatera till just då. Möjligen lägger jag upp nån partydänga innan det är dags för fest.. Men överlag :)

Aja, ikväll är det säsongspremiär för Grey´s anatomy. HUR glad är jag för det? Woooooho... Bara de att jag är lipig nåt så förbannat idag, känner verkligen för att gråta. Men det går liksom inte, det ligger där inne å pyr och kan inte riktigt komma ut.. Grey´s anatomy är ju som tur väl är ett "vinnande" koncept. Så idag vid 22 tiden så har jag antagligen bölat en skvätt och tänkt igenom mitt liv lite.. Så kommer det ett deprimerande inlägg precis innan läggdags.. Tror ni inte de? :)

Bra så!

(Ska förresten försöka slänga upp filmen från i fredes me.. fixar de senare.. :) )


Vad sägs om den här da Näslund? :)


Kommentarer
Postat av: Emme

Fifan vad fin!

Jönsson i mitt hjärta!

2009-02-23 @ 00:36:32
URL: http://ropenskallar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0