Bönan my as!

Jobbar på att få upp filmen här oxå, eller en av alla snarare.. Men den måste ju upp på youtube först, och de har nog laddat i säkert 20 min snart.. Men de brukar ta sån tid. Så vi får vänta, helt enkelt.. :)

Sjukt, helgen e redan över.. Och ny jobbvecka väntar! Suck.. Jag måste gifta mej rikt snart, så jag kan jobba precis så mycket som jag känner för.. Typ 15 timmar i veckan eller nåt.. Det hade gynnat :)

För övrigt så fick ja ett mindre cpanfall på personalen på Bönan igår.. Skulle betala min mat med kort, för jag hade inga lösa pengar. Kortet funkar inte att dra och killen säger på bruten svenska:

"Det fånkar inte, du ha inga pengar på kort."
Jag: "Joda, ja vet att jag har det.. Jag vet precis hur mycket jag har. Så dra kortet en gång till.."
Han: "Okej............... Nä, fånka inte. Står teknisk fääl..."
Jag: "Ja men då är det ju er maskin det är fel på, inte mitt kort. Hade de inte funnits pengar på kortet hade det stått medges eller nåt liknande."
Han: "Fånkar inte.. Man miste ha penga på korten.."
Jag: "Suck, jag säger detta en gång till. Jag HAR pengar på kortet, jag skulle kunna köpa 50 kebabtallrikar om jag velat. Det står tekniskt fel, så de e er maskin det är fel på.. Hajar du inte?"
Han: "Va ja kan göra? Man miste ha penga.. Du har inte.."

Vid de här laget va jag rosenrasande.. Men släppte det efter mycket om och men.
Idag när jag loggar in på min internetbank så står de klart och tydligt där att ja, hade ja velat hade ja kunnat köpa 50 kebabtallrikar.. MEN va som gör mej ännu mer arg e att det LIK FÖRBANNAT har dragits 70 spänn från just Bönan!!!
Oj, hur är det möjligt? Ja hade ju inga pengar på kortet, det var han ju jävligt mån om att tala om..

Så mycket skäll nästa gång jag är där, så SJUKT mycket skäll!
Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0