Fyllemess.. Skjut mej!

Varför varför VARFÖR känns det alltid som en bra idé att slänga iväg ett sms där och då? I dimman.. Varför? Man vet ju innest inne att man kommer ångra det dagen efter.. Så varför inte bara låta bli? Så jävla talanglöst.. SJUKT talanglöst! Hade kunnat betala hur mycket pengar som helst för att ha de där smset oskickat.. Great..

Aja, en fylleblogg hann jag visst med inatt oxå.. Hur kan jag få för mej att sätta mej framför datorn när jag kommer hem? Bra idé det oxå? Eller inte.. Gick precis igenom alla bilder och filmer från igår.. haha, det är en rolig historia det där.. Sen tar det ju 100 år att ladda upp.. Så får se hur mycket jag har tålamod te..

Syrran va ett jävla klantarsle och glömde vår väska och hennes jacka inne på Harrys.. Så idag när vi kör in och hämtar bilen får vi ju hoppas att dom har kvar grejerna på Harrys.. Annars skulle jag bli bra ledsen!

Tin ringde och väckte mej halv 9 idag.. Vem fan är uppe så tidigt efter att ha kommit i säng kl 5? Ha? Va e de för fel på människan.. Ville han nåt viktigt? Nej, som vanligt.. Men man kan ju faktiskt vakna på sämre sätt, jag gillar ju trots allt manshoran.. ;)

Nej, lite mat på de.. japp!
Bra så!

Kommentarer
Postat av: Rickard

Fyllesms och sedan en visit hos datorn innan dimman tätnar som värst? Ha ha, det där känner jag igen mer än väl. Har ju hänt att man haft tangentbordet som huvudkudde =)

2009-02-28 @ 21:57:45
URL: http://richieroyale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0