Mys..

Vi har vat uppe ett bra tag, dock har vi inte orkat me bloggen.. Vi har myst i mammas säng, lekt med dockorna på rummet, ätit mysig frukost framför Pippi.. Och nu ska vi klä på oss och gå en lång runda.. Frisk luft har ingen dött av :)

Måste springa inom systemet oxå.. Imorrn ska det drickas vin, Harrysson kör på öl.. Ingen av oss vågar sej på spriten, inte när vi ska bege oss dit redan kl 17.. Då känns sprit som en väldigt väldigt dum idé. Alla vet ju hur det gick för mig sist.. Det är inte okej att de upprepas igen, no way in hell!

Nej promenad va de ja, sen kaffe hos mormor.. Så de tar kanske ett tag innan nästa uppdatering kommer, men jag tror ni klarar er ändå :)

Bra så!

Kommentarer
Postat av: Ida

Nej, jag är från Olofströmstrakten från början, men när jag blev klar med studierna i Lund flyttade jag till Khamn. Jobbar i Sölvesborg för tillfället. Och så känner jag din polare "HånglarN" (har fattat att Carro har det namnet... haha). Hon pratade om din blogg ngn gång och jag gillar den. =) Den berör mig. På många sätt...

2009-02-06 @ 13:45:19
URL: http://idapix.blogg.se/
Postat av: Carro

Men fy, namnet sprider sig!

2009-02-06 @ 17:12:28
Postat av: Carro

O du Ida, du ska inte bry dig om det där namnet, de e bara Jennies dumma påhitt!

2009-02-06 @ 17:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0