Så mycket festligheter..

Jag insåg för typ 2 min sen att jag är så jävla kass på att svara på kommentarer.. Asså vidrigt kass! Om nu folk tar sej tid att läsa min blogg och dessutom lämna en liten kommentar så e väl de minsta ja kan göra att göra detsamma tillbaks? Det är inte som jag är fin i kanten, verkligen inte.. Ja tänker bara inte så långt.

Fick en kommentar precis om som började me orden.. "har hört mycket om din blogg.." och jag blir lika förvånad varenda gång, att min läsarkrets är så stor. Och att folk på riktigt diskuterar min blogg finner jag bara oerhört roligt :)

Jag har nog inte så mycket att förmedla idag heller, försöker undvika att min blogg blir negativ och bitter. Tyvärr går mitt humör lite åt det hållet just nu, därför håller ja mej från bloggen då och då istället..
Benats fram och tillbaks vilken dag jag och Harrysson ska slå klackarna i taket, imorrn eller på lördag..
Imorrn står Becca och Björn för festligheterna, och på lördag står tydligen R för trevligheterna.. Min och Johannas inbjudan har nog dock kommit bort i posthanteringen, men det är inget problem, för vi är väldigt bekväma med att bjuda in oss själva.. =) Om min syster lyckas bli frisk tills dess så joinar nog även hon sällskapet.

Med andra ord, vi har bestämt oss för att lördag får bli dagen för vin och sprit.. När RöjjarN läser detta kommer jag få ett mycket argt och besviket sms.. Så därför passar jag på att säga:

RöjjarN, du vet att jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka va? :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gällande Fröken Harrysson så vet du vad som gäller.Passar på och slänger en Guldbagge till The Snoff -There can be only one...ALLA ska få sååå sjukt med stryk i Wii på lördag wehee!

2009-02-05 @ 22:38:32
Postat av: Jennie

R, gällande Fröken Harrysson så vet snarare DU vad som gäller!

2009-02-06 @ 13:32:39
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/
Postat av: Agilitydream

Hej, du är inte den enda som är dålig på att svara på kommentarer. Fast vissa dagar får jag hundratals och har helt enkelt inte tid att svara på alla, hur mycket jag än skulle vilja. Vissa vill man heller inte svara på då de bara är elaka och onödiga.

2009-02-06 @ 14:09:00
URL: http://agilitydream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0