Sandlåda..

Jag vet i fan alltså.. Blir det inte bättre än såhär? Ska jag må såhär nu ett tag framöver? Herregud jag vet att det går över, givetvis.. Men alltså NU är inte livet så jävla roligt! Snarare jävligt trist.. Framför allt så ÄR jag jävligt trist för tillfället.. Min mobil är tom avstängd, hur ofta händer det? Min mobil är mitt liv, men just nu orkar jag inte med den.. Jag väntade tills ja fått ett sms av Harrysson att hon mår bra, sen stängde ja av skiten..

Överväger att bosätta me där, i Karlskrona alltså, i helgen.. Tilde ska till sin pappa, så jag kommer med andra ord va här.. helt själv.. inspirerande som fan.. eller inte!
Ska festas en del bland mina vänner i helgen.. både fredag och lördag faktiskt.. Så det hade varit väldigt enkelt att hänga på där, dränka mina problem i sprit som vanligt.. Å sen kanske skicka iväg ett sms på fyllan till honom, som DÄR och känns som en förjävla bra idé.. Men som i själva verket är en urusel idé!
Eller så blir jag vuxen, åker hem till systrarna Harrysson med nya snygga bröst och tar hand om dom istället.. Lite melodifestival och lite godis.. Jag vet vilket av det här jag borde göra.. Men ja, jag vet inte om jag lämnat sandlådan och blitt vuxen än.. Varför stressa? Jag är snart 23.. finns dom som är 10 år äldre och fortfarande sitter kvar i sandlådan..

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0