Talanglöst..

När jag börjar skriva detta inlägget är klockan 20.51.. En liten notis till mig själv bara!

Jag tänker gå och lägga mig nu, inte för att jag är särskilt trött. Inte alls faktiskt.. Utan för att jag inte orkar koncentrera mej på nåt ändå, pga min lite för djupa (dock tillfälliga) svacka.
Jag känner mej som vanligt irriterad, irriterad över att jag låter det påverka mig. Antagligen kommer jag sova apdåligt inatt, ligga å vrida och vända på mej för att jag ska till jobbet imorrn.. Blä! Så mycket ilska inom mej.. hatar de!

Ska gå och lägga mej i en tom säng.. Sitter å tänker efter lite hur tom den varit denna veckan som gått, inte alls tom inser jag. Inte ens inatt va den tom. Han dök upp vid 1 och behövde ventilera sej om livet, så då gjorde vi det.. Jag, han och en flaska vitt.. Sen somnade vi under samma täcke för att hålla värmen i ett iskallt rum.
Det hela något otippat, men i samma andetag inte alls särskilt otippat.. Talanglöst däremot, nåt så in i helvete.. Men ändå utan ångest imorse.. Kanske för att situationen ser annorlunda ut nu, till skillnad från ..

Aja, whatever.. Jag går och lägger mig nu, och hoppas på en bra dag på jobbet imorrn. Harrysson kommer inte va där, men Christoffer kommer va där.. Och Ali.. Och som det känns nu behöver jag dom 2 för att överleva dagen.

Och till samtliga på Call4u som läser denna bloggen: 
Ha lite överseende med mig imorrn.. Livet är inte alltid en dans på rosor!
 
Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0