Konstaterande..

Varenda gång jag är duktig och rakar mej på alla dess ställen som behöver rakas så slutar det alltid med att jag inte ligger.. Antingen blir jag för full eller för trött.
Men så fort jag bestämt mej för att inte ligga, och därför heller inte rakar mej och styr upp mitt utseende.. Jo men dåså, då e de dags att ligga..

Jag behöver ligga, så idag skiter jag i rakningen!

NU: Dimman!


Att jag aldrig lär mig..

För lite tid.. Som vanligt.. Jag hinner tyvärr ingen längre uppdatering.. Måste kasta mej i duschen, ska va hos HånglarN om en timme.. Varför blir det alltid såhär? Suck.. Kameran hänger med iaf, får se hur mycket godbitar jag har att bjuda på imorrn :)

Ses i dimman gott folk..
Bra så!

Blommor och shit..

Ja jag vet att klockan är snart halv 2.. Men jag har faktiskt vat uppe sen 11 när mamma ringde och väckte mig. Hon ville ha sällskap till blomsteraffären och köpa blommor till morfar.. Och med tanke på att mina blommor i köket är näst intill döda så var jag inte sen med att hänga på. Frågan är bara hur jag ska få dessa att överleva nu, jag och blommor kommer inte alls överens..
Mamma hävdar för övrigt att hon är sjuk idag.. Kommer ni ihåg igår när jag berättade att hon va på avslutningsfest med jobbet. Haha och idag är hon helt plötsligt "sjuk".. Haha, i så fall va jag oxå sjuk i söndes morse när jag vaknade i Karlshamn och visste inte vart jag hade röven.. :)

Morfar fyller 86 idag, så om en halvtimme vankas det smörgåstårta där borta.. De kan gynna, då jag inte hade ätit nåt på hela dagen i lördes när det inte gick så bra för mig. Så idag tar jag det säkra före det osäkra.. Jag ska äta mycket hela dagen (för att inte tala om hur mycket jag ska äta av Lillans mat sen.. Jag älskar hennes mat!) och så ska jag bara dricka vin. Ingen sprit.. Det får gå som det vill med min magkatarr..

Haha för övrigt så MÅSTE jag länka till Annas blogg idag igen, hon har köpt den sötaste lilla prinsessklänning till Tilde.. Och lagt upp bilder på det.. Haha, det är mammas flicka det..
http://whataboutanna.blogg.se

Bra så!

Hjälpa..

Jag kan inte hjälpa dig om du inte berättar vad problemet är, du förstår det va?

NU: Gonatt!

Va fan..

Låg på soffan nyss.. Fick ett sjukt jävla behov av lite Pärlan-kärlek, bara känna lukten av henne. Reser på mej snabbt och hinner ta 3 steg mot hennes rum innan jag inser att hon inte är hemma.. Inte än på flera flera dar.. Helvete!


Hon gör mig galen..

Helt plötsligt från ingenstans har jag drabbats av en sjuk jävla rastlöshet.. Kan inte sitta still, för fem öre faktiskt.. Spritter i benen på mej. Kan det vara för att jag hällt i mej snart 4 glas vin? Ja kanske.. Dricker jag ett par till så kanske jag blir trött, det hade väl vat nåt de? :)

Funderar på Grey´s.. Faktiskt förbannat skönt att inte gjort nånting idag, det gör mej mycket mer pepp för imorrn. Det har varit jag och Grey´s hela dagen, vi trivs bra ihop..

Hon gör mig galen med Ulf Lundell.. Hur kan det komma sig att jag lyssnar på den då och då numera? Jag gillar inte ens Lundell, inte ens lite.. Men plötsligt, så känns denna låten bra att lyssna på.. Tänka sej! Hmm..

Bra så!

Behöver mat..

Mamma är på avslutningsfest med hennes jobb, eller numera gamla jobb.. Så mina syskon behövde visst mat, och det fick dom. Nu har dom traskat hem, and I´m all alone again.. Ganska skönt faktiskt!

Bra så!

300 km/h

Idag är det mycket Leona Lewis-Run.. Så känns mitt liv just nu, att jag sitter på ett tåg i 300 km/h i timmen och jag kan inte hoppa av. Det hade vat så förbannat skönt att bara få stå på perongen en sekund och hämta andan..
Vissa hade kunnat betala för att få hoppa på detta tåget, men jag vill bara stiga av..


Mormor!

Mormor ringde precis och skällde på mig, att jag inte tar det lugnt.. Hon frågade hur jag mådde och jag sa som det var, att jag hade mycket och tänka på och att jag känner mej så fruktansvärt jävla matt i kroppen. Orken är som bortblåst.. Motivationen till saker ska vi inte ens prata om, den har jag tappat nånstans på vägen..
"Du måste sätta dig ner och andas Jensan, tänka på ditt eget bästa. Och Tildes bästa.. Lyssna på mig, jag är gammal. Jag vet vad jag pratar om!" sa hon med skarp stämma.. Jensan, jag hatar när hon säger så.. Det är ett vidrigt smeknamn! När jag va tonåring talade jag om det oxå, varje gång hon sa de.. Bad henne sluta. Nu bryr jag mej inte, vill hon kalla mej Jensan får hon väl göra det.
Snoff på jobbet säger oxå så ibland.. Undrar om jag dratt historien för honom om det namnet? Antagligen, för han säger ju det för att jävlas.. Den stackarn som sitter jämte mej dagarna i ända och för höra på mina bekymmer..

Äh, jag funderar på soffan hela dagen idag.. Göra som mormor säger, andas.. Och hoppas på att Robin inte drar på sej danse-skorna och drar te.. vart de nu var som Scotts skulle spela.. Nåt på E.. Skitsamma.. Eller så ligger jag bara på soffan ensam hela kvällen, det hade kanske gynnat mej. Trots allt..

Bra så!


Sölvesborgs energi och vatten..

Va fan, somnade inte förrän halv 3 inatt.. Så va tusan gör jag uppe nu? Skulle ju sova tills Robin ringde och väckte mej.. Men visst va de nån som ringde och väckte mej, men inte han. Utan nån Göran på Sölvesborgs energi och vatten som sa att jag måste flytta min bil för dom skulle tydligen gräva just där idag.. Jaha ja, bara å stiga upp och  ge sej ut i kylan.

Funderar dock starkt på att inta sängen en stund till innan det ringer igen.. Det lockar en hel del just nu!

Bra så!

Pff..

Äh, va fan skulle jag hem och göra?!

Så saknad!

Titta.. Efter mycket om och men så letade jag mig faktiskt hem. Trots att det fanns starka planer på att inte göra det.. Nånting inom mej sa att jag borde åka hem, och för en gångs skull lyssnade jag på den rösten. Sen att Robin kommer tidigt imorrn gjorde inte saken bättre.. En plats tillgodo visst? Jag älskar ordet tillgodo.. När det funkar :)

Mr.V hade helt klart bytt upp sej, angående lägenhet och mycket annat. Sist jag träffade honom för nästan ett år sen så va han ungkar och bodde i en etta på typ 25 kvadrat. Nu, fortfarande ungkar i för sej.. Men nu hänger han in en förbannat fin lägenhet på 70 kvadrat istället, ett eget företag pågång och huset är oxå pågång att börja byggas. Äntligen.. De har han jiddrat om nu ett bra tag. Fick även se hur de eventuellt ska se ut, eller på ett ungefär.. Tror det kommer bli sjukt fint! Alltid bra att hålla sej på god kant med en snickare har jag lärt mig.. ;)

I 8 år har vi känt varandra, nog den som hängt med längst i mitt liv.. Min första stora kärlek, haha.. Så roligt!

Aja.. Jävla tomt här hemma.. Ångrar lite att jag inte tog erbjudandet å stannade. Min vuxna sida talade, den som säger att man styr upp sitt liv innan man börjar jiddra.. Ibland imponerar även jag :)

Nej, sängen på det.. Tänker inte ställa klockan, du får ringa och väcka mej istället Robin. Hör du det? :)

NU: Gonatt!

Time to go.. igen!

Fan vilken stress, hinner ju inte med hälften jag hade velat hinna me.. Bara snabbt hem och bättra på sminket och slänga ihop Tildes grejer. Sen är det dags att köra igen, till Karlshamn.. Har tom lyckats få V att ha maten klar när jag kommer, sägs om det? Imponerande.. :)

Får se när jag letar mej hem.. Har nog ingen större brådska hem, då jag kommer hem te en äckligt tom lägenhet. Jag hatar det, HATAR..
I för sej kommer Robin imorrn bitti efter han vat ute på Rökeriet i Hörvik, och håller mej sällskap.. Det uppskattas massor! Vad kvällen sen ska erbjuda återstår att se, än har jag inga planer.. Men det ordnar sig nog.

Fortfarande i valet och kvalet om lördag.. Karlskrona lockar nåt så sjukt, med alla flickor på jobbet (och utanför). Men samtidigt så fyller ju faktiskt Rasmus 20, och jag har inte träffat min liga på fan vet när.. Saknar dom så jag håller på å gå sönder! Aja, får bena mer i de imorrn.. Har som sagt bråttom nu!

Bra så!


Haha!

Sagt av X 16.16: Tänk vad lätt att bli sjuk egentligen, eller asså smittad.. Först på tåget på morgonen. Och sen kommer man hit te jobbet bland alla äckliga människor..

Hahahaha, så roligt!


Stressigt..

Kommer bli en för jävla stressig dag idag.. Jobbar till 17, snabbt hem och fixa sej lite och packa ihop en väska me Tildes grejer. Sen vidare till Karlshamn och lämna henne hos sin pappa, sen hem till Viktor och umgås..
Middagen på Harrys får vänta, han den stackarn har väntat länge nu.. Jag sköter inte de särskilt snyggt om jag får säga de själv.. Hmm!

Bra så!

Begär..

Begär krossar våra hjärtan, det förstör oss.
Våra begär kan förstöra våra liv.
Men hur jobbigt det än är att vilja ha något..
De som lider mest, är de som inte vet vad dom vill ha!

Bikini..Igår kom det en ny bikini hem till mig på posten.. Och genast kände jag mig lite gladare :)

Middag?

Blir så trött på mej själv.. Hur kan man misslyckas med sin middag två dagar i rad? Sanslöst.. Tack och lov för att jag blir bjuden på mat på Harrys imorrn kväll, för efter så här många misslyckande så är jag ju hyfsat sugen på nåt gott :)

Ska lämna Pärlan hos sin pappa redan imorrn när jag kör in te Karlshamn, sen ser jag inte henne förrän på månda när jag hämtar henne på dagis.. Anna ska lämna henne på dagis på månda på väg te skolan i Kristianstad.. Markus idé allt detta, jag kommer sakna Tilde nåt så vansinnigt.. Jag får väl bosätta mej hos Sandra i helgen, som jag brukar göra när Pärlan är iväg länge och jag får panikångest över att jag är så ensam.. Hmm..

Rasmus ska iaf firas på lörda.. Och jag funderar på å hålla mej nykter. Just för tillfället reder jag inte ut alkoholhaltiga drycker, inte ens lite.. Börjar jag så kan jag inte sluta, min hjärna tror att man kan dricka bort sina problem.. Därför e de lika bra att hålla sej borta från spriten. Möjligen lite vin.. Får inte såna cp-fyllor av det iaf..

Bra så!

Trött..

Trodde aldrig den här dagen skulle ta slut.. Det måste hända nåt snart, jag har ingen som helst motivation till nånting just nu. Så sjukt trött på precis allt och alla..

NU: Mat!

PFF!

Den här dagen kan dra åt helvete!

Hur grym?!

Sitter på jobbet, halvdåligt humör av olika orsaker.. Å fick precis en vänlig kommentar, fatta grejen.. En som skriver att jag är grym. Inte bara massa jävla gnäll, eller klagomål.. Vilken fitta man är.. Utan GRYM! Haha, detta gjorde min dag.. Sjukaste!

Tack Therese :)

På tal om..

På tal om Kent.. Medans "Kärleken väntar" var hans favorit så älskade jag "Utan dina andetag".. Och gör fortfarande!Bara det kändes som en vinst..

Jag har mycket att säga just nu.. Mycket! Men den här bloggen är inte fullt så öppen som den var från början, det stör mig lite.. Har jag börjat bry mej om folks åsikter? Nej, så kan det omöjligt vara.. Men nån anledning måste det ju finnas. Kanske va det när Tildes dagispersonal började prata om min blogg, kanske va de då jag lämnade ute vissa detaljer..
Nånstans så tror jag ändå att folk faktiskt förstår att när jag skriver tex "Fullast vinner" innan en utekväll så menar jag inte allvar.. Jag skriver mycket grejer här för att provocera er alla, vissa hajar det och skrattar med mig. Andra blir fullständigt rasande.. Och det är dom i sin tur som jag tycker är allra roligast!

R påstår att jag kommunicerar med honom via bloggen.. Eller möjligen sms.. Jag hävdar att han inte kommunicerar med mig alls! Iaf inte om viktiga saker.. Saker som jag undrar. Saker som hans förbannade järngrindar sätter stopp för..
Bloggen är bra att ha.. Vill jag att han verkligen ska veta nåt, så skriver jag det här. För han är antagligen en av mina trognaste läsare.. Och han kan aldrig hävda att han missat nåt jag skrivit här.
Det gäller ju i för sej de flesta, jag har än inte träffat på nån i min umgängeskrets som INTE läser min blogg.. Alltså, vill jag ha nåt sagt så säger jag det här. Så missar ingen det..

Whatever, det fanns faktiskt en riktig grej jag skulle skriva om nu.. Som bekant så bojkottar jag ICA för tillfället efter en incident på Harrys för ett bra tag sen. Det är en annan historia som inte behöver dras igen.. MEN, förra veckan så var jag faktiskt där. På ICA.. För första gången på flera månader.. Skulle bara in och köpa en liter mjölk te Pärlan efter jobbet, så ja tänkte att på den lilla stunden de tar kan jag ju omöjligt träffa på Bonli. Eller va de nu e han heter i efternamn som jag tabbade mej för.. Skitsamma, nu till saken!

Jag parkerar min bil jämte en bil jag tycker jag känner igen, eller registreringsskylten snarare.. Halvspringer/går med bestämda steg in mot ingången. Precis när dörrarna går upp så ser jag Mr.J vid pantmaskinen.. En kniv i magen på mej. Han tittar på mig, jag tittar på honom.. Ingen av oss hälsar. I panik ökar jag stegen för att komma bort te mjölken så fort som möjligt, och ännu snabbare ut från affären igen. Står i världens längsta kö i kassan när det är nån som säger "Hej" bakom mej. Jag känner igen rösten, och min första tanke är att ignorera det.. Låtsas att jag inte hörde. Men jag vänder mej om, säger "hej" tebaks och vänder mej tebaks igen. Blundar och hoppas att han försvinner..
"Allt bra?" kommer de då.. från ingenstans.. Miljoner tankar flyger genom huvet på mej "Va håller han på med? Varför hälsar han? Vi gör inte det.. Å varför i helvete pratar han med mig? Han bryr sej inte om hur jag mår, han slet ut mitt hjärta och trampade på det.. Han borde SLUTA fråga om allt är bra!"
"Aldrig mått bättre"
svarar jag.. Vänder på klacken och går tebaks å lämnar min mjölk, och ut igenom dörrarna för att köra vidare till Konsum..

Vet ni vad det bästa med allt detta är? Han stod där svettig i joggingbrallor, skäggstubb och konstig frilla.. Och jag? Ja jag har aldrig vat så snygg som ja va då! Bara det kändes som en vinst..

NU: Gonatt! 


Kent.. Det var alltid Kent!

Annonsering..

Sitter och läser igenom ett mail jag fått från ett företag som vill annonsera på min blogg, försöker bli klok på va min ersättning av detta blir.. Kommer efter mycket om och men fram till att den blir 18%.

Mitt största problem just nu är: Ehm, 18% av vaddå?! Sjukt luddigt mail.. Får ringa dom imorrn, kolla detaljer. En annons, på min blogg? Dom betalar alltså för att synas på min blogg! Ha.. Ja de kan väl va nåt det! Kanske..

Bra så!

Dagen i bilder..


Tilde blev rastlös, så vi traskade ner och handlade och sen hem till mamma en runda.. Där hon genast började dansa me ABIN (Hon säger så, inte jag.. Jag vet att han heter Albin, inte hon..) om och om igen..


Zlatan kom in (Ja det är jag som har döpt honom, och ja jag hyllar Zlatan Ibra liiiiite..) och Tilde va inte sen med att springa mot katten och skrika "kissi kissi kissi".. Zlatan stod kvar i ca 2 sek å lät henne klappa honom, sen kröp han iväg i panik igen..


När jag kommer ut i köket efter att ha vat på toa så ligger dessa två gynnarna på golvet.. Ingen av dom säger nånting, dom bara ligger där.. Som två idioter om jag får säga de själv.


Emma kommer hem.. Och dom börjar sjunga och klappa nån låt.. Jag lyssnar inte, jag orkar inte.


Men när sen Tilde kommer springandes för att kramas så orkar jag.. När vi sen kramats och jag vill ta ett "posar-kort", då orkar inte Tilde.. AHHHH skriker hon och försöker glida ur mitt grepp.. Vilket resulterar i den här, lite halvtaskiga, bilden..

Bra så!

Saknar..

Idag, precis just nu, saknar jag honom så mycket att jag håller på å gå av på mitten..!

Jasså..

Jaha.. Mitt barn går omkring och ropar Anna.. Okej.. Nejda.. Säker i sin mammaroll va det ja.. Hmm!

Pärlan!Haha dessa solglasögon har Tilde fått av M´s mamma när hon fyllde 1.. Hon har vägrat ha dom på sej, slängt av dom så fort man tagit på henne dom och jagat henne för att få ett kort.. Idag har hon sprungit runt med dom hela dagen, vägrar ta av sej dom.. Skrattar hela tiden, och sen blir hon yr av dom. För hon trillar hela tiden.. Men blir inte ledsen, utan bara skrattar vidare.. Haha.. Söta söta unge!

Just nu känns de vansinnigt onödigt att va hemma, när jag kunde vat på jobbet och gjort nytta (?).. Ska se till att alltid ha tabletterna hemma, även om jag inte behövt dom på länge.. För vakna mitt i natten och hålla på å dö av smärta är inte så jävla roligt. Och så fort ja får tag på mina tabletter så är det ju inga problem.. Imorrn är jag med i matchen igen..

Bra så!

Röntgen.. igen..

Fick nyss en ny kallelse till röntgen, med Pärlan..  För första gången på 1,5 år ska jag åka te Karlskrona utan M. Va det nåt han va bra på så var det det, vara samlad och sköta allt så sjukt bra på sjukhuset med Tilde. Jag är ju inte te nån som helst hjälp.. Hysterisk skulle man kunna kalla mej. Svettas och stimmar mest.. Och ja kan ju absolut inte va i samma rum när dom sätter kateter (stavningen?) eller ger henne sprutor.. Kort och gott så är jag jävligt dålig på det här med sjukhus. Känns fel att lägga över allt på Markus dessutom, han är ju inte alls lika insatt.. Och även fast jag tycker det är obehagligt så vill jag ju ändå va där och höra va dom säger om det.
Visst mamma kan alldeles säkert följa me, men hon e ju hysterisk hon oxå.. Inte alls lika mycket, men jävla stimmig.. Skitsamma, va jag ville säga va att precis då när det är dags för röntgen (IGEN) kommer jag sakna M.. Det är jag fullkomligt övertygad om!

Bra så!

Apoteket, haha..

Apotekspersonalen här i Sölvesborg är kända för att va så sjuuuuukt långsamma när dom står i kassan, asså hysteriskt långsamma.. Men dom är minsann lika långsamma när dom ska öppna placet oxå! Jag va utanför apoteket 09.55, hon började öppna dörrarna 10.02. Men hon va fan inte klar förrän typ 10 min senare..
Jag fick iaf mina tabletter, efter mycket om och men.. Och det börjar faktiskt släppa lite i magen nu. Från kl 4 imorse fram tills 9 låg jag i fosterställning i sängen och lipade och tyckte så satans synd om mej själv.. Minns att ja skickade iväg ett sms te Snoff om att jag inte kommer te jobbet idag, men minns inte va ja skrev.. Ringde dagis, och hon frågade om ja va okej..

Nej jag är INTE okej hade jag lust att skrika. Men gjorde de inte, är ju inte hennes fel.. När jag sen insåg att jag måste hämta mina tabletter själv, att de inte finns nån jämte mej i sängen som kan göra det åt mej, så tyckte jag ytterligare lite synd om mej själv.

Ska prova äta nåt nu, så jag kan komma på fötter igen.. Just nu känner jag mej bara ynklig!
Bra så!

(mobilbloggar)

Skriver detta på mobilen, liggandes i fosterställning, i sängen.. Mina tabletter e slut, kl 10 öppnar apoteket. Ja kommer va först på plats.. Bra så!

(Mobilbloggar)

Det knackade på dörren kl 2 inatt, jag går upp å öppnar försiktigt. Frågar vem det är.. "Det är jag" svarar personen utanför. "Va vill du? Jag har verkligen inte tid me de här just nu.." Han smiter in igenom springan och kastar sej på mig. Hej och välkommen magkatarr!

....

Med rastlösheten som gift i hans blod..

I lördags..

Läser igenom mina senaste inlägg, läser de jag skrev på dagen i lördes.. Precis innan jag skulle te Christoffer. Redan där kände jag ju att jag kanske inte skulle klara den kvällen.. Jag tror att jag kände för att dricka bort mina problem den kvällen.. Faktiskt! Såhär i efterhand kan jag bli så jävla irriterad på mej själv att ja blev för full, för jag hade verkligen SKITkul fram tills det gick utför för mig..
Och jag ville verkligen ut, visste hur många som helst som skulle ut som jag ville träffa.. Istället låg jag med söndriga strumpbyxor, en sko, tub-toppen nere vid magen och kjolen på sne i Robins säng.. Själv förresten, viktigt.. Robin va på Harrys, och när han kom hem la han sig på soffan.. Så har vi rett ut de oxå, behöver ni inte kommentera mer anonymt och fråga om det. Jag publicerar inte skiten ändå.. 

Nu har jag bölat ett par timmar till Grey´s Anatomy, säsong 3..
Imorrn är det dags att jobba igen.. Hatar känslan av att jag inte tillför det företaget nånting just nu.
Det måste vända snart.. Det här.. Annars får jag säga upp mig och bosätta mej i min säng!

Bra så!


Hahaha vad sägs om den här gamla luringen da? Så ung.. Såååå ung..

Nästa man?

Nästa man jag flyttar ihop med måste kunna laga mat, god mat.. För jag är helt värdelös!
vet ni det oxå..

Bra så!

Beslutsångest..

Äh, jag har inget vettigt å säga ändå.. Så kanske ska låta bli istället.
Kanske ska låta bli den här förbannade bloggen ett par dar nu, tills ja fått saker utrett..
Denna bloggen gynnar inte nån just nu.. inte nån.. Allra minst mej själv..

Ska göra lite mat och fundera på saken.. så får vi se sen!


Snart så..

Jösses.. Ge mej en minut bara...!

Eller?

Nej okej, jag vill kanske inte skjuta mej själv da.. De va väl att ta i.
Men jag skulle bra mycket hellre va nån annanstans just nu..

Bra så!

Skjuta mej själv?

Det här är en jävla dålig dag.. Hånas över min fylla i lördes, sjukt ont i ryggen efter att dom släpat hem mej te Robin.. Kom kl 9 imorse och ser att det är släckt på hans kontor, kunde inte låta bli å jubla ett litet "wehej" för mej själv..
10 ramlar han in, och i samma stund vill jag skjuta mej själv..

17.00 slutar jag, snälla låt tiden gå fort..

Bra så!

Haha humor!

Haha, det tog ett tag.. Men nu så!


Har jag sagt att jag älskar Snoff? Har jag inte? Okej men dåså, jag ÄLSKAR Snoff.. Hahahaha!

Sjukt roligt..

Hahaha skrattar så mycket här hemma.. Sitter och kollar på filmerna sen igår, 2 av dom är förbannat jävla roliga. Jobbar på att lägga upp den ena här men de tar sin lilla tid.. Den andra är om möjligt ännu roligare, men skulle jag lägga upp den skulle Robin få ett mindre utbrott på mej.. Får se hur länge ja klarar hålla mej innan den oxå åker upp, haha :)

Bra så!

Viktor!

Min älskade Viktor ringde precis, vet inte när jag pratade me honom sist.. Innan pratade vi jämt, sen skaffade han flickvän (som inte är riktigt frisk) och han fick i princip inte prata me nån av sina tjejkompisar.
Men hon har visst flyttat ut nu, eller imorse snarare.. Och jag älskar att han ringer mej samma dag, älskar :)

Bra så!

Gårdagen i bilder!


Hahaha, så jävla dålig bild..


Robin och Snoff stod för underhållningen hela kvällen.. Haha..


Som sagt..


Hahahaha..


Den här gitarren användes ju absolut inte till det den ska användas till.. :)Du får inte..

Sjukt mycket "Sonja Aldén-Du får inte" idag.. Löjligt mycket!

Starkt jobbat!

Kom jag så långt som till Harrys igår? Nej..
Drack jag för mycket igår? Japp..
Vaknar jag upp i Robins säng och har ingen aning om hur jag hamnat där? Ja..
Minns jag något efter 22.30? Nix..
Dags att bli vuxen snart kanske? Jajämen..

Hennes mamma älskar det!

Redan färdig, ojojoj.. Va jag kan ibland.. Pärlan går här och skriker på mej, hon e nog trött på sin mamma. Tur att hon slipper sin mamma ikväll och får bara en massa mys och lek.. Hennes mamma ska ut och bete sej, är det inflyttnigsfest så är det. Hennes mamma ska dricka sprit och låtsas att livet leker.. Hennes mamma är pepp! Sen ska hennes mamma lalla hem te världens bästa Stephanie ifall hon inte löser sovplats på annat sätt.. Kvällen är ung, allt kan hända.. Och hennes mamma älskar det :D

Ses i dimman fuckers!


Hur tragisk?!

Det finns en lallare som sitter och kommenterar princip varenda inlägg jag skriver.. Att hennes liv kretsar kring min blogg behöver man ju inte va nåt snille för att haja. Och jag vet precis vem det är oxå, folk tror tydligen det är svårt att spåra ip-adresser. Vilket det absolut inte är, med rätt kontakter..
Så vad jag egentligen bara vill säga te dej är: Helvete va tragisk du är!

Bra så!


Firar vi?!

Vi hade läsar-rekord igår igen.. Har ju det var och varannan dag numera. Så det ger mej väl en anledning att fira ikväll? Right? Joda, det tycker jag nog.. Det är precis där min baja päron kommer in i bilden.. Hell yeah ;)

Bra så!

Men hej!

Somnade lite över 12 igår, tror jag iaf.. Tidigt va de åtminstone. Sen ringer T och väcker mej vid halv 3, och hoppas att mitt hem står till förfogande.. Klart det gör, mitt hem är ditt hem T ;)

Ställer kl på 10.00 så jag är vaken och redo när R (inte den R är denna gången..) ramlar in genom dörren vid 11 med frukost. Kändes som det var igår jag såg honom sist, inte att de faktiskt va minst 6 månader sen.. Aldrig mer att jag kommer släppa honom, aldrig!
Tilde blev helt plötsligt på nåt konstigt jävla humör, och skulle mest kladda med maten eller kasta den omkring sej. Såna saker som hon aldrig gör annars.. Hon skulle väl antagligen bara visa va hon kunde för R.. :)

Planen va att jag skulle sola, men vet inte riktigt hur det ska gå till.. Får ringa hit hennes moster så jag kan smita iväg en snabbis. Ska va i Karlshamn vid 5 halv 6 enligt order från Harrysson, hon ville inte sitta själv och titta när Snoff och Ali spelar NHL 09.. Haha vilket ja definitivt förstår..
Med andra ord: Jag ska dricka sprit idag, och jag ska sätta igång redan vid halv 6.. Möjligt att vi inte ens ses i dimman, möjligt att jag somnar på Christoffers soffa.. Haha..

Bra så!

Bakgrundsbild..

Ska stänga av datorn.. Fastnar vid min bakgrund, jag älskar min bakgrund på datorn! Älskar..


Imorrn, joda..

Sandra och Bebban har precis lämnat placet.. Bebban somnade i för sej i min säng vid halv 10, och Tilde lämnade in redan halv 8. Så jag och Sandra har haft mycket tid för prat och mys.. Och let´s dance förstås :)

Jag är nervös, trodde jag hade tills sönda kväll på mig att samla ihop va ja ska säga när du kommer.. Men tydligen är det dags redan kl 11 imorrn bitti. Då ska de redas ut saker.. Tydligen är det bara ett halvår sen vi sågs sist, det känns som flera år. Långa långa år.. Du milde va jag saknat honom, en bästa vän som jag trodde jag skulle behålla hela livet.
Nu är det dags och reda ut den soppan vi orsakat, det är på tiden.. Vi ska hitta tebaks till det vi hade, om jag så ska behöva gå över lik för att ordna det. Jag behöver honom i mitt liv..

Imorrn.. Imorrn blir en jävla bra dag!
GONATT!

Vår fredag just nu!Hur snyggt?!

Hemma igen.. Är så galet nöjd me mitt hår, nu har de precis den perfekta färgen som jag vill ha. Älskar det :)
Hann även med lite lunch på Briggen.. Stephanie är bäst!

Nu vilar sej Pärlan lite.. Alldeles för sent egentligen, men jag har en känsla av att Ebba vill leka när hon kommer. Och Tilde va trött som fan, så de får bli en liten powernap nu så hon orkar leka me stora barnen.. Haha..

Va på systemet me innan.. Sprit.. Sprit.. Sprit.. Hur brukar det gå för mig när jag dricker sprit? Nej just de.. Men det får gå som det går, dessutom ska ju Harrysson med imorrn oxå så då vet man att de iaf finns en som är fullare än en själv.. Haha.. Nej, lite städ på de när man ska få gäster kanske..

Bra så!

Denna stress..

Sjukt lite tid för ett inlägg.. Sitter i handduk och måste va klar om senast en halvtimme.. Ni hör ju själva :S
Bloggar så fort jag kommer hem igen.. Eller kanske ja lyckas slänga upp ett inlägg från frisörstolen, med mobilen..

Bra så!

Vit färg? I håret?

Gud vad skönt att ventilera lite.. Lätta på trycket innanför bröstet. Världens bästa Sandra!

Hade vat kul om man kunnat sova nårra timmar inatt.. Imorrn måste jag iaf inte upp förrän vid 10, det är ju bra. För jag brukar inte kunna sova förrän framåt 4.. Hade vat skönt å ligga jämte honom snart, egentligen mest för att kunna sova.. Ja vet att jag hade sovit perfekt då, därför hade de vat skönt.. Egoistiskt att tänka så? Ja kanske, vid närmare eftertanke..

Imorrn kl 12 ska jag va hos Stephanie och klippa mej, lägga i VIT färg i håret oxå.. Haha, kommer bli ascoolt.. :) Sen luncha lite på det, och sen bege mej hem till min sjuka Pärla igen. Som dom timmarna får va hos sin gammel mormor..

kvällen kommer Carro, Sandra och Bebban hit.. Äta pizza och mysa framför en film. Har saknat dom så det det värker i hjärtat på mej..

Nu tänker jag lägga mej i sängen, och jag tänker inte resa på mej igen.. Tänker ligga där tills jag somnar. Utan avbrott med  böcker, Ipod eller nån dator.. De får ta den tid de tar!

GONATT!

Sandra..

Min Sandra är på väg hit.. Min älskade älskade Sandra! YEJ :)


Amen va fan?!

Fy fan.. hur deprimerande har denna bloggen varit nu i 2 veckor? Detta är ju inte okej.. Det är ju tragiskt!
Precis läst igenom denna månadens inlägg, herregud.. Hur kan jag låta mej dras ner så i skiten? Pga en sån jävla grej..
Det får bli en uppryckning nu.. När denna helgen är över så är det uppryckning så det visslar om det, då har jag ju dessutom fått ett svar. Och har jag inte de så går jag min väg som sagt...

Så okej, månda är en ny vecka.. Och nya tag. Då blir detta en bra och rolig blogg igen, ska vi säga så? :)

Bra så!


Sen går jag min väg..

Sa jag inte detta redan igår? Att jag kommer få stressmage av denna veckan?
Vad jag egentligen menar är min magkatarr.. Den och jag är inte så särskilt bra kompisar. Den kommer nämligen alltid helt oinbjuden, och framför allt när jag inte har tid.. Men den bryr sej inte, inte ett dugg.. Den bara kommer och kör över mej som en jävla ångvält.. Och jag vet ju varför, jag klarar inte stress.. Sååå:

Du har imorrn oxå på dej.. sen ger jag upp.. Sen går jag min väg.. Orkar inte vänta mer.. Min mage pallar inte trycket!

Bra så!

How will I know..

 

I don't know how
Or where to start
Here we're standing again
And I see now
From where we are
That our road has come to an end
Though we've come this far
I don't know why
But I still can't see who you are


I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me how will I know who you are

Helg?

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så glad över att det är helg efter denna dagen, som jag är nu..
Jag är så jäääävla TRÖTT!

Bra så!

(Mobilbloggar)

Stå å vänta på tåget e oerhört störigt.. Å de blir ännu störigare när de står två 16-17 åringar jämte å diskuterar en kille som tydligen "bara playar allt och alla".. Herregud!

...

Tankar just nu: Vi hade nog kunnat ha det jävligt bra ihop..

Bra så!

Ur fokus..

När jag är ledsen, desprimerad och allmänt less på livet så brukar sängen va min bästa vän.. Kan ligga där hela tiden och bara glo i taket, böla och tycka synd om mej själv.
Jag har ingen ro att göra det nu.. Jag vet inte varför. Mina tårar är slut, jag har inga mer kvar att gråta.. Jag kan inte sitta still, så mycket överenergi.. Men framför allt, jag KAN INTE SOVA! Jag blir ju för i helvete dum i huvet av detta.. Hur länge ska det hålla på såhär? Ska det va såhär tills 1e maj nu menar ni? Aldrig i livet att jag pallar.. Det kan börja såhär den 1e maj istället, då har jag en hel sommar på mej att må dåligt.. Inte nu, nu kan ja inte må dåligt.. Nu kan vi inte ha de såhär så länge jag inte kan undvika dej.. Jag ber till Gud att han faktiskt förstår det!

Imorrn blir en bra dag på jobbet.. Förhoppningsvis kan jag koncentrera mej igen, och det behövs.. Denna veckan har han vat nere i hörnan jämt! Så fort jag tittar upp från min skärm så är han där och sätter mej ur fokus.. Inte okej!

Lite vin nu.. Ja, kanske att jag rent av somnar? Kanske?

Ehm..

Asså på riktigt.. Ett svar hade suttit på sin plats, får stressmage av det här.. För i helvete!

Inflyttningsfest hos Snoff på lördag.. Det ser jag fram emot LITE!
En stor flaska Tequila med mig så mår jag som en prinsessa sen, på lördag kan ingenting stoppa mej!

Bra så!


Ahh, vad skulle jag göra utan min Pärla?!

Tyst!

En jävla skitdag på jobbet.. Och mobilen är tyst så in i helvete..
idag är jag arg på allt och alla! Fy fan..

Roligast..

Roligast just nu: Att Snoff börjar alla mail till Johanna med en fras från Astrid Lindgren..

Hur förvirrad?!

Den här tröttheten gör mej sjukt förvirrad, glömmer viktiga saker och e allmänt luddig.. Har ingen koll helt enkelt!
Inatt somnade jag i för sej klockan halv 3, mycket tidigare än vanligt.. Så ja borde inte klaga.

Väntar på min lunch, dör av hunger snart.. HMM!

Bra så!

Vi fortsätter på samma tema..Återigen.. Ja, just det!

Pick me!Ja.. just det!

Utmattad..

Jag är trött, jag är så sjukt jävla trött.. Men jag har ingen ro att sova, det är för mycket i huvet på mej.. 5 timmar på två nätter, inte okej.. Inte okej alls faktiskt! Trött är egentligen fel ord, jag är utmattad.. Men inte tillräckligt för att kunna sova. Ligger bara i den förbannade sängen, sängen som brukar va så skön att man aldrig vill stiga upp. Nu känns den obekväm, tom, kall.. Jag bara vrider och vänder på mej.. Reser på mej ett tag.. Lägger mej ner igen.. Läser några rader i en bok. Kan inte koncentrera mej..
Jag måste verkligen sova snart.. Mina påsar under ögonen blir bara större och större. Jag spyr av trötthet, av att va så utmattad.. Tydligen! Jag måste få lite ordning på saker och ting i huvet på mej snart, annars kommer jag aldrig få tebaks min sömn. Och jag börjar sakna den nu..

Fan.. jag är bara så trött!


Två dagisplatser?

Hemma, efter att varit tvungen att stanna och handla på vägen hem.. Klockan är halv 8 och de e snart dags att lägga sej, hmm kul...

Markus senaste projekt är att han ska ha Tilde varannan vecka, han verkar inte alls förstå de märkliga i att Pärlan ska behöva gå på 2 olika dagis. Helt orimligt i mina ögon.. Hon kan ju inte hålla på å hatta fram och tebaks.
Han får gärna ha henne varannan vecka, det är hans barn oxå.. Absolut inte det jag sätter stopp för! Men då får han oxå lämna och hämta henne på hennes dagis här i Sölvesborg.. Inte tvinga på barnet ytterligare ett gäng nya människor.
Kan han bara lugna sej lite så bor jag ju förhoppningsvis i Karlshamn snart.. Närmare till jobbet, närmare för Tilde till sin pappa. Finns många fördelar, men oxå många naktdelar.. Och då kan han absolut ha henne varannan vecka om han ville de. Jag ska bara hitta lägenheten med stort L.. Annars får de va, de får ta den tid de tar..

Bra så!

Kan fortfarande inte smällta att jag la en pizza på dagis parkering idag.. sjukaste! Va fan händer?

(Mobilbloggar)

Missar man tåget får man ta bilen te jobbet.. Och då kan man upptäcka att bromsklossarna gått åt helvete! Haha detta e så långt ifrån en bra start på dagen man kan komma..

(Mobilbloggar)

Är man någelunda normal så spyr man INTE utanför bilen på dagis parkering.. Men sen har ja heller aldrig vat normal!

Försova sej?!

Vaknade för exakt 1 minut sen.. Nu ska jag dra på mej ett par joggingbrallor och väcka Pärlan, sminka mej får jag göra på tåget. Idag får ja se ut som nåt katten släpat hem, det kan inte hjälpas..
Mitt största problem just nu är hur fan jag ska trolla bort påsarna under ögonen, som ett resultat efter 3 timmars sömn. Inatt.. Igen..

Om man ska hitta nåt bra med allt detta så vet jag iaf, efter nattens grubblande, vad jag vill göra me vår situation.. Jag vet precis hur jag vill ha det fram tills den 1e Maj faktiskt.. Nu ska jag bara få me honom på dom noterna oxå.. Det får jag ta tag i när jag kommer hem.

Bra så!

Problem?

Precis nu slog det mig.. Varför måste Malmö vara ett problem?!

Nej just det..

Idrottsgalan..

Höjdpunkten just nu, Idrottsgalan.. När Björn Ranelid traskar in till tonerna av  "Å vi älskar Malmö FF!"

Tack!

Lipas en del..

Jag tänker lyssna på Leona Lewis "Run" nu tills jag är klar.. Tills ja har lipat klart! Om och om ska jag lyssna, då och då ska jag klicka över till "Du får inte".. Och gråta lite till. Bara för du säger att du tänker på mej när du hör den.. Jag behöver få detta ur mej, snabbt helst..
Låt mej böla idag.. ifred.. För imorrn kl 9 måste jag va klar me lipandet, inget annat är ett alternativ.. När nån så fin och underbar rycks bort för mig, så måste jag få gråta.. Iaf lite.. Det är så jag bearbetar saker.

Ikväll gråter jag.. Imorrn är jag med i matchen igen, ge mig bara lite tid!

Bra så!


Jasså du?


Man lämnar Pärlan ensam i 2 minuter, för att plocka ner alla jobbiga ljusstakar.. Och va händer, hon går lös med min mascara. Synd bara att hon trodde att de va ett läppglans.. Ah suck, hon har mycket att lära.. ;)

Bra så!

Hmm..

Jag reder inte ut detta.. Helt plötsligt har jag en ännu större kraft inom mej som dras till honom, om möjligt ännu mer..
Sagt det innan, och jag säger det igen.. Skjut mej!

Bra så!


(mobilbloggar)

Så lite sömn inatt, sista gången ja kollade på klockan va hon tio i 4.. Klockan ringde igen tjugo över 6. Jaha, jobbet va de.. Hmm, skjut mej!

Hjälp..

"Grus är inte bra att få på handduken, men det löser sig när glassen börjar smälta. Gul snö är detsamma som otippad kärlek!"

Är det jag som är dum i huvet som inte fattar detta jävla sms? Eller är det personen ifråga som är dum i huvet som formulerar sej så ingen förstår? Jag har inte ens en teori på vad som kan menas med detta..

Har ni?

Jag får skylla mej själv..

Ah.. Jag har aldrig haft så ont i magen över att jag ska jobba imorrn. Detta är fruktansvärt.. Varför kunde jag inte må dåligt över min luftrörsinflamation nu för? Eller varför kunde inte Tilde va sjuk nu istället för alltid annars? (Nej klart jag inte vill att mitt barn ska va sjukt, men jag vet att ni fattar va ja menar.. Så drop it!)
Jag vill inte åka och jobba imorrn.. Vill. Inte.
Jag hoppas han står för vad han sagt, att han ska säga upp sig imorrn.. Jag hoppas det! Och jag hoppas att det inte är en uppsägningstid på 3 månader.. Är det elakt att skriva såhär? Jag vet inte.. Jag skriver, tar bort, skriver nåt annat, tar bort.. Jag försöker ju bara se till mitt eget välmående.. Och jag tror jag hade mått bättre om jag vat nån annanstans, om du vat nån annanstans.. Men jag får skylla mej själv.. Jag får verkligen skylla mej själv. Finns ingen annan jag kan skylla på, oxå jävla irriterande..
De va inte meningen att det skulle bli såhär.. De va fan i mej inte meningen.. Å de e åt helvete!

Bra så!

Chips..

Chips och dipp i min soffa just nu.. under ett mysigt täcke..
Jag trivs!

"Paaaaaappa!"

Markus var precis här och lämnade Tilde.. Pratade lite i hallen, han bad Tilde om puss och kram innan han gick och det fick han. Inga problem.. Han säger hejdå och stänger dörren efter sej. Tilde blir helt tyst, stannar upp och tittar på dörren.. Toklänge!
"Vad är det" frågar jag?
Ungen börjar toklipa.. Hysteriskt gråtande.. Springer bort te ytterdörren och börjar banka på den samtidigt som hon skriker "PAPPA PAPPA PAPPA!"..
Jag försöker trösta, säga att hon snart ska till pappa igen.. Då tittar hon med uppgivna ögon på mej, och börjar slå mej i ansiktet.. Som om det är mitt fel att hennes pappa har gått.

Sen börjar hon gå omkring i rummen här... Gråter inte fullt så hysteriskt som innan, men ropar fortfarande efter sin pappa. Först köket: "Paaaaaaappa!" Sen vidare till mitt sovrum: "Paaaaaappa!" Och sist i hennes eget rum: "Paaaaaappa!".. Men där ger hon upp, hon inser att hennes pappa har gått och att det inte hjälper att va ledsen. Så hon börjar leka med sina dockor.. Ropar på mej att ja ska komma, så leker vi ihop.
Bra de, för jag trodde att jag inte längre va favoriten.. Kanske är jag inte det heller, men det måste jag lära mej att leva med i så fall..

NU: Lite mer lek med dockor!


Försäkringskassan my as!

Jag har alltid haft problem med försäkringskassan.. Alltid! Så fort jag har me dom och göra så går min ekonomi åt helvete, för dom har ingen som helst aning om hur man betalar ut folks pengar i tid. Hade problem me dom när jag va mammaledig, under min graviditet och nu.. Det är ju försäkringskassan som betalar ut mina VAB-dagar (vård av sjukt barn) när jag måste va hemma me Tilde. Häromdagen valde dom att betala ut nårra dagar som Tilde va sjuk i Oktober.. Haha sjukt!
Dessutom, när man ringer dit så är det typ 200 andra före en i kön. Detta kan göra mej fullkomligt rosenrasande! Inte nog me de, sen när man väl kommer fram så är de ALLTID den här otrevliga jävla Laila-idioten som svarar.. Va fan, de måste ju va minst 50 handläggare som sitter och svarar. Så hur kan jag i 9 fall av 10 hamna hos den här jävla Laila?! Kan nån förklara de.. Dum i huvet är hon! Dum. I. Huvet.

MEN.. Häromdagen när jag ringde, så svarade nån vid namn Linda. Och ojojoj vad jag älskar Linda.. Hon va så sjukt jävla trevlig, hon svarade på precis alla mina frågor med en trevlighet som jag ALDRIG nånsin hittat hos nån på Försäkringskassan innan. Jag såg på riktigt genom luren hur hon satt och log och tyckte livet var underbart.. De tyckte hon kanske inte, men den uppfattningen fick man. Och det bästa av allt, dagen efter hade jag mina pengar på kontot som ja skulle fått för 3 veckor sen.

Så egentligen har jag bara en sak att säga:
LAILA PÅ FÖRSÄKRINGSKASSAN? DU KAN DRA ÅT HELVETE!

Bilderna sen i fredags..


Stephanie stod för festen :)


Messades det en del? Haha :)


Stephanie hade gjort Elina tokfin i håret..


Och så lite lips oxå..


Haha hur korta shorts Johanna? :)


Gruppbild, inte alls misslyckad.. Hur går det för Tess? :)


Haha nej det gick inte mycket bättre andra gången heller..


Söta flickor!


Haha vem var fullast på Harrys i fredes? Inte var det jag iaf.. :)


Hell yeah!


Bina, Johanna och Elina..

Sängläge..

Herregud, jag har legat i sängen tills nu.. Vaknade vid 12 men hade verkligen ingen som helst lust att gå upp. Antagligen för jag inte hade nånting att gå upp till.. Tilde kommer vid 4, då ska vi traska bort och hälsa på mormor har jag lovat. Lika bra och hålla de då..

Tydligen så hann jag med att fylleblogga lite när jag kom hem inatt.. Haha.. Hyllades en del.. Jaja, skitsamma..
Har inte så mycket mer att säga.. Så tror ja ska spela sönder "Run" med Leona Lewis nu samtidigt som jag tar en dusch, de behövs..

Bra så!

Run..
Nu spelar jag Leona Lewis nya och "Du får inte" med Sonja Aldén tills jag somnar..

Bra så!

Vi hyllar dom, right?!

Mhm.. Va länge sen jag fyllebloggade nu.. På tiden!
Spenderat kvällen på Lorden.. Harrys.. Kalla de va ni vill. Träffade på Snoff i dimman, hyllar den killen. Nej, jag hyllar inte honom förresten.. Jag ÄLSKAR Snoff, jag litar på honom till 110%. Finns ingen som jag tycker om som honom.. Skitsamma, va inte meningen att detta skulle bli ett hyllningsinlägg te min älskade arbetskamrat. Faktiskt..

Jag kom på att jag inte kan tacka för mej än.. Jag har fortfarande mer å säga, saker som skulle diskuteras idag men som aldrig blev av. Kanske mitt fel som valde att sticka ut istället, men jag har svårt å se att de skulle blitt av ändå.. Så nej, jag kan inte tacka för mig än.. Vi behöver prata om det här, jag behöver få det där avslutet som jag velat ha så länge. Jag behöver verkligen de.. Så snälla, göra mej den tjänsten.. Imorrn helst. Har en enorm lust att ringa nu, och styra upp de. Men ju mer jag tänker på de, ju sämre idé känns de som.

Träffade min älskade lilla Tin ute idag.. Manshoran va på sitt märkliga humör, det humöret som jag inte riktigt gillar. Jag gillar den killen man vaknar upp med en morgon när inga andra är i närheten.. Den Tin ÄLSKAR jag högt, tyvärr får man inte se den killen så värst ofta.. Sak samma, jag hyllar Tin oxå.. När jag ändå håller på!

Och sist men absolut inte minst.. Henrik! Min söta underbara Henrik.. Jag skulle offra min högerarm för honom, TVEKLÖST! Han talar alltid om hur fin man är.. Hur underbar man är.. Och hur stor plats man har i hans hjärta. När han säger nånting, så betvivlar jag inte de en enda sekund. Jag VET att när han säger hur fin jag är så MENAR han det, det är ingenting han säger bara för att ställa sej in. För han säger inget han inte menar.. Därför hyllar jag Henrik lite lite lite mer än alla andra, för att han är just min Henrik.. Världens bästa!

Nu behöver ja sova.. Rättat alla mina stavfel, så detta ser nästan snyggt ut nu :)

Bra så!


Därför tackar jag för mej..

Hmm, jag är stressad för tillfället.. Blev kvar i sängen hemma hos R alldeles alldeles för länge, inte okej. Kom nästan precis hem.. Och nu snackar visst syster om utgång. Efter samtalen igår och vad som kröp fram så känns de som ett bra alternativ.. Kan lika gärna se botten på flaskorna idag oxå. Dricka bort mina problem jajajaja dålig idé.. Just nu skiter jag i vilket. För just nu känns det som en sjukt bra idé.. Sen kan ni dömma mej bäst ni vill, bryr mej inte ett skit!

Skillnaden mellan oss är att jag är som en öppen bok, mörkar inte med nånting. Dessutom läser du min blogg, så du får automatiskt reda på allting. Du däremot är som en stängd jävla bok, som uppenbarligen mörkar me både de ena å de andra.. Jag är inte dum i huvet, egentligen fattar jag ju att du håller på som du gör. Men jag valde väl att inte se skiten, eller nåt.. Men när sanningen blir kastad i ansiktet på mej så kan jag inte låtsas att jag inte förstår längre. Och jag kan heller inte låtsas att de här nångång skulle kunna gå.. Jag inser det nu, därför tackar jag för mej!

Vi ses i dimman!

(Kommer bilder imorrn, jag hinner inte nu..)

So what?

Nu kör vi flickor.. Länge sen jag va såhär pepp! Har på känn att detta kan sluta hur bra som helst, jag lovar.. :)
Ses vi i dimman? Haha, klart vi gör.. GÖTT!

återseende!

En rubrik..

Kvart i 3, när fan blev klockan så mycket.. AH! Har iaf hunnit städa lite här, det är ju alltid nåt.. Snart måste jag nog duscha oxå, ska fixa till mig hos Stephanie så de e bara den där duschen och håret som behöver ordnas..

Tilde måste nog vila lite me känns de som, börjar bli gnälligt här.. Hade ju vat toppen om hon somnat nu så jag kan duscha å platta håret i lugn och ro. Men sån tur kan jag aldrig tänka mig att jag har..

Bra så!

(Imorrn e de lörda.. Jag kanske ska dra mej ur istället? Så slipper jag veta sanningen.. Ja kanske..)

Städa el inte städa?!

Hinner inte mer än hem från solariet förrän vi ska titta på Pippi.. igen.. Alltid pippi. Nu har hon ju iaf fått 2 nya filmer i julklapp oxå, så vi slipper titta på samma film om och om igen.. :)

Jag borde verkligen städa, eller dammsuga här iaf.. Men min ork är som bortblåst! Jag får ju sällskap här imorrn, och då är det INTE okej att det är så skitigt här som det är nu. Lika bra och få de gjort, imorrn när jag kommer hem bakfull och jävlig lär jag ju absolut inte göra det.

Laddat kameran, så ikväll kan jag fota utav bara helvete :) Nytt minneskort har jag oxå, som rymmer över 4000 bilder. Så imorrn (eller eventuellt på sönda) kommer den här bloggen innehålla så mycket bilder att ni blir snurriga i huvet :)

Nehä nej, lika bra å ta tag i städningen.. Det är ju inte direkt nån annan som gör det åt mej.

Bra så!

Solariet..

Ah jag är så trött.. Såååå trött. Men nu ska jag slänga på mej ett par braller och hoppa ner till solariet, lika bra å få skiten gjord..
Hörs sen!

Luftgitarr..

Lyssnar på så hög musik i min Ipod att jag är rädd att mina öron snart sprängs.. Spelar lite luftgitarr, mimar med.. Hade hemskt gärna velat skrika med i texten till "So what" men Tilde ligger ju faktiskt och sover..
Klockan är snart halv 1, och jag är inte de minsta trött.. Jag har sån sjuk överenergi att det börjar bli jobbigt. Försöker på riktigt dansa mej trött med Pink i lurarna, men det går sådär.. Jag blir bara svettig, inte de minsta trött.
La mej i soffan för att försöka somna till Grey´s, men jag har liksom ingen ro att ligga ner.. Inte alls faktiskt..
Så jag tror jag ska fortsätta me mitt sjungande.. Och min luftgitarr, och mina lufttrummor.. Jag börjar bli riktigt vass på de där.. Haha.. Hur kul?!

Gonatt på er!


Sen finns det dom som tror att dom är rockstjärnor oxå.. Som dansar på borden, dom tycker vi om lite extra! :)


Va fan hände?!

Har inte kollat min statistik på flera flera dar.. Glömmer av det numera.
Men klicker mej in och ser en sjuk jävla ökning.. Ingen liten ökning utan en ENORM! Och då ställer jag mej givetvis frågan med en gång vem de e som länkat mej.. Måste ju va nån me en ganska saftig läsarkrets, eller vart fan kommer alla nya människor ifrån?!

IAF.. Sak samma, ni är väldigt väldigt välkomna alla nya. Hoppas ni stannar kvar oxå, vi kan nog få roligt ihop :)

Bra så!


För jävla dålig bild jag vet.. Men va fan, bättre än inget väl? Right? :D


Nagellack och solning..

Jag sitter och filar och målar mina naglar för tillfället, samtidigt som jag tittar på min Grey´s anatomy box och lipar lite.. Kan de bli mycket flickigare just nu? Haha, antagligen inte.. Precis suttit med en inpackning i håret oxå, och imorrn när jag vaknar ska jag knalla ner till solariet och fixa till brännan.

Imorrn ska jag dricka vin och slå klackarna i taket på Harrys med ett gäng väldigt trevliga man framför allt söta tjejer.. Dom är toksöta, hela högen! Då kan ju inte jag komma och se ut som "kom och hjälp mej och dö", nej imorrn måste jag faktiskt se FAB ut.. Och en snygg bränna och lite schyst nagellack hjälper ju faktiskt till.. Dessutom har Stephanie lovat att fixa te mina hemska ögonbryn, då jag inte reder ut de själv.. haha..

Harrysson ska med, hon på jobbet som säger åt mig vad jag ska göra och inte göra varje dag.. Säg den fest J inte livar upp.. Så morgondagen ser jag fram emot! Packar mej en väska samtidigt som jag lämnar av Pärlan hos sin pappa, sen kör jag bort te Steph och korkar upp. Massa flickor i lägenheten för övernattning, kan ju bli hur mysigt som helst.. :)

Bra så!


Haha bilden på Danne och Fille har ju absolut inte me saken å göra, kom bara på att jag glömt publicera denna söta bild.. Därför gör jag det nu :)

M´s läkare..

Haha jag har precis lagat värsta sjuka måltiden.. Bara till mig själv. Inget jag gör i vanliga fall, har faktiskt inte ens lagat detta sen M bodde här.. Men men.. =)

På tal om M, han har tydligen gått och brutit foten. Och ska tydligen oxå va glad att han ens lever.. Hmm.
Hans läkare ringde innan idag.. "Ja hejsan Jennie, det var Lisbeth bla bla bla här.. Har du M där?"
Haha, sen skrattade jag.. Men hon skrattade inte.. Jaha, nehä.. Ehm nej, han är absolut inte här, svarade jag..
"Nehä, vart har du han da?"
"Ja du Lisbeth, ingen aning faktiskt.. Han är inte min sambo längre..!"
Lång tystnad..
"Ehm jaha.. ojda.. Du råkar inte ha hans nummer?"
Numret babblade jag upp som ingenting.. sitter inpräntat i huvet på mej trots att jag inte ringt de på flera månader.
Vad jag däremot inte förstår är vart dom fått mitt nummer ifrån.. Och varför dom ringer mej och inte honom, fick inte alls ihop de där..

Aja, saksamma.. Nu ska ja njuta av min midda, i min ensamhet.. Haha tragiskt.. :)

Bra så!

En bubbla..

Nej det är inte så jävla rolig blogg just nu, med alla sjukdomar till höger och vänster..
Va ju som sagt hos doktorn idag.. Vet inte riktigt va de va för monstertabletter han gav mej, men hostan är ju helt klart bättre. Luftrörsinflammation va de tydligen, eller de va påväg åt det hållet. Fick tabletter som ska ätas i en vecka, har de inte blitt bättre då så måste jag dit igen.. Men det känns som det är påväg åt rätt håll, måste bara få lite mer energi.. Trött av minsta lilla som det är just nu.


"Jag har 2 saker att berätta.. Där det kan behövas massa vin.."

Jaha ja, det säger du.. Får ont i magen av de.. men va kan jag göra, ingenting.. Lördag.. Lördag.. Kommer behövas en hel del vin ja, iaf från hans sida.. Annars kommer vi aldrig få ett slut på de här. Kommunikation.. Hmm.. Vet han hur det stavas? Tveksamt.. När han druckit lite vin så vet han konstigt nog stavningen lite bättre på de där..


Hur som haver så borde sönda bli en bra dag.. En dag där jag kanske har koll på läget, en dag där jag kan gå vidare. De känns som det är på tiden.. Inte om jag får bestämma dock, men det får jag oftast aldrig göra.. Dessutom är jag trött på å stå utanför bubblan. Utanför bubblan får man inte svar på nånting.. Torsdag idag, 2 dagar till lörda.. Hmm..


Bra så!


Doktorer..

Ibland gillar jag doktorer.. Jag gillar dom när man får massa piller och massa flytande joxs och en timme senare så mår man mycket bättre. Då gillar jag dom.. Hell yeah :)

Bra så!

Inte så smart..

Vet ni vad jag tänkte? Jag hade en plan.. Ska inte te jobbet imorrn då jag ska te läkaren, och Tilde somnade redan vid halv 7. Så jag tänkte att jag skulle kolla på dom sista 3 skivorna av säsong 2, Grey´s anatomy.. Sätter igång de, och va händer? Jag somnar.. förstås.. Vaknade precis.. Så nu kan jag inte bestämma mej om jag ska va uppe inatt och kolla klart eller om jag ska gå å lägga mej.
Det konstiga är att jag sover knappt nånting om nätterna, för jag ligger bara och hostar.. Vaknar stup i kvarten. Men nu på soffan som jag som en stock, knappt nåt hostande alls. Eller ja, inte så jag vaknade iaf.. Märkligt!

Bra så!

Anna..

Tildes extramamma Anna skrev ett bra inlägg i sin blogg nyss.. Det borde ni läsa http://whataboutanna.blogg.se
Ni borde inte läsa de bara för hon är snäll mot mig i inlägget, utan för att de e jävla bra skrivit!

Bra så!


Haha frågar man Pärlan om hon har smuts under foten så gör hon såhär.. Sen sitter hon så i flera flera minuter :)

Världens smartaste unge?!

Tilde är söt, hon ligger/sitter i soffan och kollar på tv med sin snutte.. Nåt program på tv, vet inte vilket. Så börjar hon ropa högt "mamma.. titta.. mamma.." sen pekar hon sej på armen och viftar med den i luften som en hysterisk människa...
"Jajaja, va fint.." säger jag. Men hon fortsätter å skrika att jag måste titta.. å vevar me armen så den håller på å gå av. Å så pekar hon på armen å ropar mamma igen..
Så jag går bort och sätter mej i soffan med henne för att kolla va de e hon stimmar om.. Då e de nåt program på tv, med ett litet barn som får en spruta i armen på ett sjukhus. Precis som hon fått.. Och så får han ett bandageliknande grej runt armvecket efter de.. Precis som hon oxå fått många gånger..

Haha, det är alltså detta hon försöker förklara för sin korkade mamma.. Att hon oxå har fått en spruta en gång, och att hon fick likadant bandage runt sin arm då.. Söta söta unge.. Du gör mej så stolt!

Bra så!


Särken..Hahahaha fattar ni det roliga nu?!

Storstadspojkens särk..

Hahaha sitter och diskuterar Blondinbellas pojkvän me Tess på msn.. Eller snarare den här "särken" han har på sej när han sover.. Som ett långt randigt nattlinne, fast i pyjamasmaterial.. (ser det ut som iaf..)
Den är fruktansvärd.. vidrig.. Jag hade aldrig tillåtit att min kille hade nåt sånt på sej när vi ska sova. Jag tillåter knappt kalsonger, ju mindre kläder ju gladare är jag. Och ju bättre sover jag.. Så mycket naken hud som möjligt är ett vinnande koncept i min säng. Ingen jävla särk.. Inte innan man e 70 iaf..

Haha men när vi satt och pratade om detta så fick jag en bild i huvet av detta.. R är den jag delar säng med när jag väl delar me nån, så därför va de honom jag klädde på en sån här särk i mitt huvud. Hahahaha, det är oerhört roligt fortfarande. Hade ni vetat hur R ser ut hade ni skrattat lika mycket som jag.. Hade ni sen känt till R´s personlighet så hade ni antagligen skrattat lite till.. Jag skrattar nämligen ännu.. Hahahahaha..

Måste hitta en bild på särken.. kommer sen :)

Superwoman?

Jag är imponerad av mej själv.. Igår klarade jag en hel dag på jobbet, idag nästan halva. Men nu ger jag upp, jag är ingen superwoman som klarar va som helst. Dessutom håller jag på att hostar upp mina lungor, och har konstiga kramper som gör ont långt bak i ryggen när jag hostar.. Så ja åkte hem, ringde läkaren och fick en tid för att kolla upp den här skiten. Lika bra de.. Ska va där 09.20 imorrn istället, EH! Då är jag ju inte ens människa..
Både mormor och mamma sa till mig att va hemma när jag är sjuk, det skulle jag vat. Då hade ja kanske vat bra nu.. Istället ska jag iväg på 75 årsfester.. åka och jobba.. träna? Nej.. får ordna upp de här nu..

Bra så!

Rubrik!

Eh.. godnatt sverige!

"Styra upp eller avsluta?"

Det här jävla mailet.. Nu har jag bestämt mig, jag SKA skicka iväg det. Nu ska jag bara formulera mej rätt oxå.. Jag tänker inte skicka iväg det förrän det är perfekt, alldeles perfekt. Ska inte finnas nånting i de där mailet å gnälla över.. De ska va klockrent! Det är på tiden att jag tar tag i de nu.. Jag måste det.. Det känns så iaf.. Jag är ju för i helvete en vuxen människa!

Angående nåt helt annat.. Citerar min mamma: "Är det inte dags att ni två styr upp nånting eller bara avslutar?"
Den meningen har jag tänkt på 500 gånger sen igår kväll.. Den åt hål i huvet på mej inatt när jag försökte sova. När jag låg och vände å vred på mej för jag kom på så sjukt mycket bra som jag bara hade velat skrika i ansiktet på honom.. När jag höll ett tal högt för mig själv och låtsades att han låg jämte. Då tänkte jag på den meningen.. Det var så perfekt, allting kom ur munnen på mej på ett sånt bra sätt. Det satt som en smäck!
Idag på jobbet tänkte jag på den.. Ena sekunden hade jag bestämt mej för det ena, nästa sekund kändes andra alternativet som nåt som va fan så mycket bättre..
Nu.. i soffan framför Grey´s anatomy kom den meningen upp i huvet igen.. Blir dum i huvet. Framför allt blir jag dum i huvet av allt detta som trycker innanför bröstet på mej och som bara vill ut.. Känns som jag spricker snart!

Aja.. Va nog bara de!

Störigt?!

Det här är på riktigt det absolut roligaste jag varit med om på sjukt länge! Hittade det på Alex Schulmans blogg, och jag har nu kollat 10 gånger på rad. Jag skrattar så mycket att tårarna bara sprutar på mej.. Vet inte om det är min humor det är fel på, men släng ett öga.. Ni kommer dö av skratt :)

Mail..

Hemma från jobbet... Har så ont i lungorna att det känns som jag ska dö när jag hostar. Sitter å benar över de där mailet, om jag ska skicka iväg de eller inte.. Får bena ett tag te..

Bra så!

Död?

Nej jag har inte dött än.. Jag är bara helt död på soffan, orkar inte röra mej. Försöker samla så mycket kraft som det bara är möjligt för att klara jobba imorrn.. Peppar peppar ta i trä!


Drömmar...

Jag har flyttat in datorn i sängen.. Till skillnad från i fredes så är jag inte trött idag, bara sjukt trött i kroppen. Inte i ögonen, så att säga.. I fredes kunde ja inte hålla ögonen öppna. Så ja måste sysselsätta mej me nåt i sängen, datorn e perfekt..

Kom och tänka på va ja drömde inatt.. Vaknade lycklig tills ja insåg att de va just en dröm. Detta e andra gången på 3 nätter som jag drömmer SAMMA dröm. Det är en sån simpel grej.. Vi är på ett ställe och kollar på djur, sånt som jag egentligen inte tycker om. Sånt som bara han skulle kunna få mej å göra.. Allihopa är vi och kollar på djur, nånstans.. De e barn överallt, vuxna som skriker "Kom nu här, spring inte ifrån mig.." sånt som föräldrar ropar när man har ungar me sej bland stora folksamlingar.. Vi går ner i nån källare fullt me akvarium (va fan, ja vet inte ens va de heter inser ja nu.. men ni vet nog va ja menar..) och bägge två ställer sej me sina små händer på glaset och kollar me stora stora ögon.. Vi står bakom och håller handen, precis hela tiden. Inte ens när vi sitter på en uteservering efter de och äter så släpper vi händerna.. Vi håller handen, och äter med den andra.. Haha, jag tycker det är så vansinnigt roligt att jag skrattar högt för mej själv nu när jag skriver det..

I nästa stund i den här drömmen så är vi på Ica.. å handlar.. å rätt som det är så är vi på en båt ute på havet.. Jag gillar inte båtar, av en enda anledning. Jag är löjligt rädd för djupt vatten! Hysteriskt rädd rent av.. Men han har fått mej å följa me på även detta faktiskt. De som ingen annan hade lyckats me..


Skitsamma.. De här har jag drömt två gånger nu, helt identiskt.. Och jag blir fan inte klok på varför!

Bra så!


Lördag!

Fler bilder från lördagens festligheter.. :)


Dennis, Kalle och Bolme..


Kaos? Nej väl..


Det verkar som det kramas lide..


Snappsvisor is the shit!


Vimmel!


Dennis, Bolme, Frank och Danne..


Haha.. Sandra, jag och Dennis..


Jaaaa må dom leva, jaaa må dom leva, jaaaa må dom leva ut i hundrade år..


Med ett bra läppglans kan man komma hur långt som helst..


Haha sjukt jävla rolig lek.. Inte skrattat så mycket på länge :)


Gick de bra för Masse? =)


Röjj och Rasse hos Fille på efterfest..


Vicke och Fille.. Ska tilläggas att när jag och Sandra kom fram hade dessa två somnat i varsin del av soffan, haha..

Skjut mej!

Nu är klockan 1.. Först nu kunde jag ta mig ur sängen. Jag försökte när kl ringde 06.30.. Reste på mej, sakta för att inte tappa balansen.. Drog på mej en tröja, gick sakta sakta ut te köket. Tog lite vatten.. När jag va klar me de här så hade ja så ont i kroppen att jag bara ville lägga mej ner på köksgolvet. Och de gjorde jag oxå, låg där i 5 min och samlade mig för att kunna ta mej tebaks te sängen igen. Insåg mej besegrad ganska snabbt, jobba va inte å tänka på..  Ringer dagis och säger att Pärlan inte kommer, å så slänger jag iväg ett mess te Johanna att ja inte mår okej men att jag kommer imorrn.

De ger mej panik att jag e sjuk, hysteriskt mycket panik. Speciellt efter mitt möte me R i onsdes el när de va, om mina VAB-dagar för Tilde och nya projekt på jobbet m.m.. Ska jag få utbildning i dom projekten oxå kan jag inte ha så mycket vab-dagar. Men tyvärr kan ju inte jag bestämma hur mycket Tilde ska va sjuk i framtiden, hade ja fått bestämma hade hon vat frisk jämt. Så de där resonnemanget gjorde mej lite halv irriterad.. Ska jag ha mindre roliga arbetsuppgifter bara för jag har ett barn som e sjukt ofta? Låter de rättvist? Förstår hur dom tänker, helt klart.. Men ja.. Nej, skitsamma..

Jag ringde te Markus (Tildes pappa) efter detta mötet, för dessa första 1,5 året me Tilde är det jag som vat hemma ALLA gånger hon vat sjuk utom typ 1 gång. Så jag ringde för att tala om att han kommer få va hemma MYCKET mer framöver om hon blir sjuk, för att jag inte kan va hemma..
"Då förlorar ju jag massa pengar.." Haha jag höll på å dö, fick bita mej i tungan för att inte skratta. Ja va i helvete tror du jag gjort nu i 1,5 år da? Dom har dessutom TVÅ inkomster.. Jag är helt själv.. Så de va alltså hans argument, att han förlorade pengar.. Som om inte jag gjort de sen hon föddes då. Kunde knappt hålla mej för skratt.. Ibland undrar jag vilken verklighet han lever i egentligen.

Med andra ord.. JAG kan inte va sjuk, det går inte.. Tilde är så mycket sjuk så när jag mår dåligt så är det bara att bita ihop. Och det gör jag.. Förutom idag, för idag går de inte.. Men imorrn kör jag och jobbar, oavsett hur jag mår.

Nej.. måste lägga mej ner igen..

Bra så!

Bilder..

Ett gäng bilder från gårdagen avslutar jag med, innan jag kollar på ett sista avsnitt av Grey´s.. Sen måste jag nog lägga mej, min kropp skriker efter sängen..
Resten av bilderna kommer imorrn istället.. :)

Sov gott!


Vimmel!


Favoritflickor!


Vimmel!


Hur gick det för Beata och hennes ätande? Haha..


Ehm, jaa.. Joda.. :)


Och hur gick det för Dennis? Snygg tröja? Jada.. vår present såklart :)


Hahaha.. säger ingenting.. Haha..


Björn höll ett tal om vilket stort svin Frank är.. Haha, kamratligt.. :)


4 glas vin senare.. Lättpåverkad? Nej väl.. Här va ja i mitt esse.. De dog snabbt kan ja säga!


Yes yes..


Hur söta?! :)


Och för att inte tala om HÄR.. HUR söta?! :)


Vimmel!


Ser jag skeptisk ut? Nej väl.. Sandra å Carro e söta som FÅ!


Wendel: "Ja vill inte hamna på facebook.. Jag har sett på doktor Phil att man kan bli av me jobbet genom facebook, om man e med på nån opassande bild.. Det är säkert!" Hahahaha. roligast på hela kvällen..

Böla lite kanske?

Jag sitter just nu och benar i om det inte är en bölardag idag.. De känns de.. De innebär ju lite Grey´s anatomy då. Frågan är om jag inte ska börja från början.. Eller iaf säsong 2..

Mina armar och ben är tunga som bly igen, och de gör ont i kroppen. Jag skulle helt klart stannat hemma igår.. När jag kände mej hyfsat frisk, så hade ja kanske vat HELT frisk idag. 38,8 hade ja i för sej bara i feber nyss, de e ju ingenting om man jämför me nästan 40 grader i torsdes å fredes.. Ont i ryggen så in i helvete me. Höger sida, i mitten.. Sjukaste. Dessutom hostar jag ju precis HELA tiden, och varenda gång jag gör de så e de som nån hugger en kniv i ryggen på mej.. Fruktansvärt!

Nej, böla lite va de ja.. Kastar igång Grey´s, säsong 2 nu.. Gött :)

Bra så!

(Har förresten lyckats skrapa fram lite bilder från igår.. kommer innan jag går å lägger mej..)

Kladdröv?

Uppmärksammade igår att när T ska posa inför ett kort me nån så torkar han sej ALLTID om munnen först.. Undra varför? Kan de va för att han slabbar som en hel gris när han äter? Och är rädd att han kanske har lite kvar runt munnen sen sin förra måltid? Inte omöjligt.. men roligt utav bara fan är det iaf.. :)

Bra så!


I need sex!

Det är söndag idag.. Igår drack jag 4 glas vin.. Idag behöver jag verkligen ligga! Trots att de bara är några dar sen sist så behöver jag verkligen LIGGA.. Jag tror jag blev man över en natt. Det är ju främst dom som brukar va bakfyllesugna..
Eller så e de kanske inte alls när jag tänker efter.. Haha nej, så e de inte alls.. Jag tar tillbaks de..
Jag behöver ligga och jag är fortfarande tjej! GÖTT!

(Förlåt mamma, hoppa över detta inlägget..)

Pundar-äckel..

Min kamera fick nåt konstigt efterblivet ryck igår.. först å främst stod de att minnet va fullt efter 26 bilder, väldigt märkligt må ja säga.. Och idag finns de inga bilder alls kvar.. HMM! Jag som hade världens roligaste film på Beata när hon kommer igånga liiiiiiide, haha :)

Skitsamma.. Ja tokfotade me Sandras kamera igår istället, för att ja skulle kunna bomba bloggen me bilder som ja hade lovat er. Och visst fan tog ja bilder, säkert över 100 stycken.. I med att jag va näst intill nykter så blev de dessutom BRA bilder.. Men va händer då? Haha då e de nårra pundar-äckel (vet precis vilka, men för en gångs skull tänker jag inte nämna några namn..) som snor Sandras kamera!! Ska hon inte ens kunna ställa den i fönstret, bland bara folk man känner utan att nån snor saker för er.. Och dom snodde jackor, nycklar, väskor.. Å så Sandras kamera då..
Tror ni att ni blir bjudna fler gånger när ni beter er såhär? På riktigt? Hur mycket släkt in än e me folk? Tom dom får faktiskt nog ibland.. Fan, skärp ihop er å ta er ur skiten istället.. Bara pinsamma!

T fick rycket och skulle stövla bort te lägeneheten där dom va.. Men precis som Röjj sa så e de ju inte så stor risk att grejerna va där, de dumpar man ju på vägen och hämtar dagen efter.. Å de va dom ju inte heller, så han gapade å skrek helt i onödan.. Efter de gick vi upp.. åkte taxi upp te Fille på efterfest... Pallade iförsej inte va där särskilt länge..

Jaja, men va ja skulle komma fram till va att ja har alltså inte en bild.. inte en enda! ännu iaf.. förhoppningsvis lägger KnullarN (nu omdöpt te hååååånglarN, haha) upp ett gäng på face som ja kan låna.. Tills dess får ni nöja er me ett gäng på världen bästa Pärla :)

Bra så!Hon vet att hon inte får va i de skåpet.. Ändå måste hon dit å kika å se lurig ut ett par gånger då å då ;)

Hemma igen!

Hemma.. äntligen.. eller har vat en bra stund.. men har suttit inne på Pärlans rum och lekt massor med Pippi och den nya dockvagnen. Lilltjejen är på ett strålande humör.. Precis som hennes mamma.

Inte ett dugg bakfull idag, då jag tog de mer än lugnt.. Kändes bäst så.
Återkommer med en bättre rapportering sen, nu vill mitt barn leka lite till.. och de gör jag så gärna :)

Bra så!

Envis som ett as!

Peppar peppar ta i trä.. Mår sådär nu.. Igen.. käkat två alvedon i förebyggande syfte.. Sminkat mej för att bli lite piggare, går sådär. Mina ögon trillar ihop me jämna mellanrum.. Tilde sover, så ja får fixa till mig i lugn och ro iaf. Egentligen borde jag va hemma, kela me min Pärla och somna vid 10 ikväll.. Men envis som ett as som jag är så ska jag giiiiivetvis bege mej iväg på festligheter.. Bara för jag sett fram emot de så länge.. ibland blir jag på riktigt trött på mej själv.. Riktigt trött!

Jag tar kameran me mej ikväll, så imorrn bombar vi sönder den här bloggen me bilder.. Får se hur länge jag står ut ikväll innan jag tar en taxi hem. Känner här och nu att denna kvällen kan sluta hur som helst...

Hörs imorrn!
Bra så!

(Och till alla er som får sms av mej ikväll.. Jag säger det redan nu, bry er inte om dom. Bara radera dom och låtsas att ni aldrig sett dom.. Och om jag ringer? Svara inte.. Tro mej, jag vill inget viktigt ändå..)

Klädpanik..

Fastnade framför datorn, va ju tvungen å ta igen allt ja missat nu i 2 dar.. haha.. Precis kommit ur duschen, måste inhandla både vin och strumpbyxor.. Sen ska ja va social och köra ut till pappas föredetta fru, där mitt barn befinner sej med sin moster.. Trivs bra där, lugnt och fridfullt...
Sen ska jag va hos Beata kl 5 sägs de.. Det ser jag fram emot... =)

Tråkigt att jag inte har nåt kitt bara, va ju så inställd på att inte kunna gå så jag har inte orkat bena i de.. Så nu har jag minst sagt klädpanik.. Men de löser sej nog.. I värsta fall får jag ta mej ett varv i storasysters garderob.. De löser sej nog, de e de minsta problemet just nu :)

Bra så!


Sjukaste ja vat me om..

HA! Fy fan.. vaknar med 37,7 UTAN alvedon.. Kan stå upp utan att  hålla på å svimma. Har inte ett dugg ont i kroppen.. Hostar som ett as fortfarande i för sej, men de e de enda.. Haha fattar ni?! Igår hade jag nästan 40 graders feber och kunde inte ens resa mej ur soffan på egen hand.. Och idag är jag i princip frisk.. Hur sjukt? haha..

Något glad nu? 75 årsfesten e räddad.. Idiotiskt kanske, mycket möjligt att jag blir sämre igen men då får jag bli det då.. Har sett fram emot denna kvällen så länge, så det får bära eller brista.. Nu måste jag ta en dusch å sen sticka ner te systemet.. Blir väldigt klent me alkoholen ikväll, men nåt glas vin el två måste jag ju kunna dricka.. =)

Och ser ni va klockan är? 10, när va jag uppe kl 10 senast? Haha.. Helt pigg och utvilad.. Om man bortser från min hosta så har jag aldrig mått bättre faktiskt.. Eller så e de bara för att ja befinner mej i nåt konstigt lyckorus.. Hungrig är jag oxå, de har ja inte vat på 2 dar.. Jaja, nog om de..

Kör vi lite Sonja Aldén på de? Jo visst gör vi de.. Finns väl inte nån som missat att ja snöat in LITE på den låten :)

Bra så!

Hur går de för mej egentligen?!

Detta är inte mänskligt.. Tilde e boven i dramat, först smittade hon Albin.. Nu har hon smittat mig, och jag har tydligen smittat R.. Jag är inte alls bekväm med att va sjuk! Mitt huvud vill en sak, men min kropp lyder inte.. Ja säger: "Nu reser du på dej och uppdaterar din blogg, så jävla jobbigt är det inte att sitta på en stol!" Ingen händer, inte ett skit.. För jag klarar inte ens sitta upprätt.. Fatta att jag asade mej te jobbet igår, jag trodde bara ja va bakfull.. Idiot-Christoffer satt och hånade mig hela dagen. Han skulle se mej nu.. fy fan!

Jag har världens bästa syster som kom och hämtade Pärlan kl 11 imorse, erbjöd sej sen ha henne över natten.. Jag kan inte ens lyfta en bringare vatten utan att hela armen värker.. Hur ska jag då kunna ta hand om mitt barn? Nej precis..

Mamma har vat här me cola, fick sånt sjukt sug efter de.. De enda på hela dagen ja varit sugen på. Jag älskar min mamma för de!

Nu har jag suttit här i 10 min, känner mej döende.. Mycket gnäll i den här bloggen nu, hmm.. Men ni får faktiskt stå ut me de. Jag ska gå å lägga mej nu, imorrn e de 75 årsfest.. Och ja tänker be in i de sista att jag kan gå, känns inte så realistiskt dock.. Great!

Hörs imorrn!
GONATT!

Hur sjuk?!

Igår somnade jag halv 9.. nu gick ja ur sängen.. får anstränga mej väldigt för att skriva detta inlägget.. obehagligt detta, har nog aldrig varit såhär sjuk..
Skulle bara tala om att ja lever.. men de e fan knappt... :S

PUSS

Igen..

Men du får ta den tid du behöver, för att förstå vad det är du vill.
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar, så att två själar kan få ro.
Och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro..

Nu och för alltid..

Fy fan, trodde aldrig den här dagen skulle ta slut.. Har vat nära å somna både 5 och 6 gånger på jobbet. Hur kunde han se så fräsch å pigg ut? Antagligen för att ja insåg att ja hade feber när jag kom hem.. Har ont i varenda led i hela kroppen, plus en dålig bakfylla på de.. Jösses, aldrig mer!

Irriterar mej lite på att ja sover så sjukt bra jämte honom.. Skulle kunna ligga i sängen i flera dygn, nära nära nära och prata om livet. Han är bättre än vad han själv inser.. En riktig jävla gentleman. Och jag hoppas verkligen att jag kommer ha kvar honom i mitt liv för alltid, om inte på samma sätt som nu så iaf på något sätt..

Jag är helt slut i armar och ben nu, måste lägga mej i sängen lite.. Somnar antagligen en stund oxå, ligger efter me sömnen. Dessutom somnar jag så lätt när det luktar man i min säng, haha.. Lööve it!

Bra så!


Inte okej..

Detta är det värsta jag varit med om.. Mår så sanslöst dåligt! Skjut mej, på riktigt..

Ja jisses..

HUR trött är jag? Mina ögon är inte okej.. gör ont i dom bara av å öppna dom... Tror jag måste ha ett paket alvedon i väskan idag. Tack och lov för att det är sista dagen innan vi håller helg..
Haha så sen till jobbet idag.. Inte jag förstås, jag är skötsam.. Men den andre.. :)

Aldrig mer rödvin en onsdakväll.. Han har så mycket fix idéer, och jag pallar inte trycket helt enkelt.. ;)

Bra så!

Rödvin.. jaha..?

Haha, stirrar på skärmen.. Har MYCKET att säga men samtidigt ingenting.. borde inte säga ett smack egentligen!
R kommer me rödvin, och jag är ju inte den som e e den.. Jag är HELT KLART den andre..
Så lite diskohörna imorrn Christoffer.. Right? Vi har myshörna imorrn istället, du och jag.. De känns mer okej.. =)

Bra så!

...

I´m done!

Midda.. jajamen!

Kommer hem från jobbet, stannar till hos mamma för att hämta min sjuka Pärla.. Så står det mat på bordet, jo man tackar ja :)

Mitt huvud känns överfullt idag av allt mailande.. Har ingen större lust att ens titta på en dator för tillfället.

Hörs om nån timme när jag är hemma.

Bra så!

Jag lider med Pärlan..

Ah vilket meck.. Tilde blev ju som sagt sjuk, men idag under dagen så har hon varit betydligt bättre. Fram tills nu ikväll, då febern slog till igen som en jävla käftsmäll.. Hon hostar slem och nyser om vart annat.. Mamma har lovat va hemma med henne imorrn, för jag känner att jag måste till jobbet. Markus frågar ja inte ens längre, för han säger oftast att han inte kan ändå.. Problemet är ju bara att jag oxå behöver sova. Tilde e inte alls intresserad av att sova, eller jo de e hon ju egentligen. Men hon kan väl helt enkelt inte sova.. Nattade henne vid 7, sen vaknade hon första gången kl 9.. Och efter de har de hållt på, en gång i halvtimmen ungefär. Dricka och macka har hon fått, även bytt blöja trots att den va snustorr.. Hon fick en alvedon för en halvtimme sen som man tycker borde trötta ut henne lite, så hon kan sova.. Men de verkar inte så.

Lägger jag henne hos mej i min säng så ligger hon bara å vänder å vrider på sej, eller så ligger hon PÅ mig så jag inte kan sova. Så de funkar inte heller.. Får se de en halvtimme till, å hoppas hon har somnat då.. Annars har ja slut på förslag. Det är nu, exakt NU dessa kvällar som jag HATAR att va ensamstående.. HATAR!

Bra så!


Facebook igen..

Jag fachineras (stavningen?) alltid av det här med relationer på facebook.. Varenda dag så är det någon som gått från "singel till att ha ett förhållande" eller tvärtom. Och för att inte tala om hur många gånger som folk blir ihop igen 2 dar efter "dom avslutat sitt förhållande.." Det är precis som det inte blir på riktigt förrän man ändrat status på faaaacebook. Speciellt mitt ex tyckte detta va väldigt viktigt, så ja undrar om de egentligen inte e viktigare för killar än för tjejer.. Sak samma.

Jag upptäckte en sak idag.. Den här killen och tjejen vet jag träffades på Altona sist jag va där, inte nykter utan sist ja va där å betedde mej. Kan de va... hmm.. 3 veckor sen? typ? Vet även att dom va på fest ihop för nån vecka sen, som pojkvän och flickvän.. Å nu är dom minsann officiella på facebook oxå, dom har tagit "de sista steget" så att säga..

Men va fan.. 3 veckor? Går de så fort? Har dom tokdejtat nu i 3 veckor eller? Sjukanmält sej från jobbet (eller bara haft sån tur att dom haft semester) för att hinna me allt dejtande.. Eller blev dom helt enkelt ihop den natten efter Altona.. De kanske räckte.. Ja e iaf imponerad, har aldrig vat me om ett förhållande som startat så snabbt..

En annan detalj är att tjejen i fråga ser FÖR JÄVLIG ut.. Och killen är faktiskt mer än söt. Jag får inte ihop de överhuvudtaget..

Bra så!


Facebook..

Fan, jag blir tokig på alla dessa mail från Facebook.. Så fort nån taggat en, så fort man fått ett nytt mail, eller nån bara kommenterat nån bild man e me på.. Så hjälp mej nu, hur får man väck skiten? :)

Bra så!

Oj oj oj..

Bläddrar igenom tv-kanalerna för att ha nåt å kolla på medans jag äter.. Fastnar på 3:an, sing a long med E.M.D som gäster.. Men OJ så intressant min måltid blev helt plötsligt.. Mmmmm ;)

Bra så!

Bilder..

I brist på annat så kör vi lite fler bilder från nyår..


Team-work.. Jag och Filiph va ett vinnande team :)


Tjejposing..


De krävs bara lite Pink för att både jag och Knu.. Carro ska tända till :)


Men hur gick det för Nord och Björn egentligen?! :)


Haha jag undrar veeeeeerkligen VEM dom pratar om.. Haha..


Inte okej.. Alldeles för mycket dricka.. Inte okej..


Vimmel-bild..


Första och enda bilden där jag och syrran faktiskt SER UT som syskon.. :)

Solning..

Sitter fortfarande hos mamma, vi har fastnat här verkar det som.. Funderar på att köra å sola, i förebyggande syfte inför Lörda.. Kommer behöva sola minst en gång till förutom idag i för sej. På lörda vankas 75 årsfest.. Dennis, Frank och Jennie fyller allihopa 25! 88 bjudna, kan sluta hur som helst.. Speciellt med tanke på min, Sandras och Carros lilla överenskommelse.. Haha en överenskommelse som jag har lite speciella regler i, med tanke på min... ehm.. situation.. Men ja ska nog kunna komma på nånting riktigt bra te mina söta små damer.. Haha..

Behöver hitta ett kitt tills lörda me.. Men finns ingen tid alls till att springa i affärer, så ikväll måste jag slå mig ner framför datorn och klicka mej igenom alla möjliga sidor. Sen hinner jag väl inte få hem klänningen i tid bara för de, så jag måste ändå ha en backup plan.. Funderar på å ringa Eve å kolla om hon har tid å fixa min naglar me, men de har jag ju själv knappt tid me.. Så de får ja nog lägga ner..

Aja, sola va de ja.. Får passa på medans mamma kan hålla ett öga på lilltjejen.. :)

Bra så!


Haha, se där ja..

Fan vilken jävla runda jag släpade ut mamma på.. De mest positiva me den här runda är att vi gick inte ett jävla tempo men jag blev inte ens anfådd. Svettig som bara den, men inte anfådd.. De visar ju att mina timmar på den där helvetesmaskinen iaf har gett nånting :)

Nu sitter jag hos mamma och äter den här soppan som hon ska leva på hela veckan, idén som hon snott av Tildes extramamma... Så sjukt roligt, mamma e nog Annas trognaste läsare.. Hahaha.. Soppan va inte så dum, smakade i princip ingenting, men de gick ju ner iaf.
Dock e den här soppan m.m inget ja tänker ta efter, ja håller mej te mitt GI.. Så slipper man gå hungrig, och man får dessutom äta nästan allt som ja tycker e gott :)

Jaha.. Farmor ligger på sjukhuset, en lätt hjärtinfarkt tydligen.. Så snart kommer Dan´s syster plus barn upp, så får väl stanna här och va lite social..

Bra så!

Promenad, igen..

Nu ska jag och Pärlan ut och gå en lång runda med hennes mormor.. Slänger upp ett par nya bilder från nyår så länge, håll te godo :)


Jag lovar Emmi, den ÄR verkligen såhär stor! :)

I ena lägenheten va de fyllleslag, i den andra tvspel.. Haha..

Hur gick det för dom egentligen?! :)

Haha eller hur gick det för oss framför allt?!? :)


Tjejmidda is the shit :)

Trött på rubriker..

Va skit-trött vid 8, somnade tom till på soffan.. Nu är jag inte alls lika trött, men tänker inta ryggläge i sängen för det. Förhoppningsvis somnar jag med en gång, och förhoppningsvis så sover Tilde resten av natten..

GONATT!
Men va han kan..

Nu ger jag upp träningen, Tilde vaknar var tionde minut.. Så ja kommer aldrig till skott, dessutom fastnade jag framför filmen "13 snart 30" precis.

Känner mej på dåligt humör idag oxå, de e ju inte så att jag inte vet varför.. Det gör jag. Allra helst hade ja velat undvika problemet.. Bara de att på onsda kommer problemet stå där mitt framför mej. Måste nog tänka mej för både en och två gånger för att.. Nej skitsamma..
Flummigt.. alltid flummigt när jag skriver nåt.. vi lämnar de..

Ja hängde ut M rätt rejällt för nån dag sen eller två.. De va ju iför sej sanning alltihopa, men fortfarande en uthängning. Så igår kväll satt jag och tänkte att jag skulle skriva nåt snällt om honom, för att kompensera liksom.. Började ett inlägg men kom inte på nåt.. Hur sjukt? Haha, de e galet.. Ja skulle skriva ett snällt inlägg om M men kom inte på nåt.. tragiskt..
Men idag kom ja faktiskt på en grej! Jag va på apoteket och skulle hämta ut ny medicin till Pärlan, det gör jag varannan vecka.. och har gjort sen April förra året..
"Då blir det 35 kr" säger damen i kassan..
Precis då slog de mej.. M har faktiskt gjort en bra grej! Första gången Tilde blev inlagd på sjukhus så tecknade han en försäkring när han skulle hämta ut den första medicinen. Den försäkringen innebär att för varje gång som jag hämtar ut medicin till Pärlan så blir den billigare.. Från början kostade den typ 150 spänn, alltså två gånger i månaden.. Nu kostar den 35 spänn. Och om 4 veckor så kostar den bara hälften av 35.. Haha, hajar ni? De e ju genialt av M.. Äntligen kom ja på nåt bra som den stackarn gjort, de va väl på tiden? :)

Bra så!


Jag tycker som RöjjarN! :)

Sovdags..

Pärlan sover, iaf för stunden.. Hon har feber och hostar som en tok, så antagligen vaknar hon snart igen.. Under tiden hon sover tänkte ja göra lite mat, inte särskilt hungrig egentligen men me tanke på att ja bara ätit en macka idag så får ja väl laga lite midda.. Hmm..

Vad ska jag göra sen? Jaaa, bra fråga.. Träna lite, iaf.. Kanske ge mej på en säsong av sex and the city, från början.. I brist på annat. Hoppas Tilde e bättre imorrn så vi kan mysa lite me Sandra å Bebban.. De vill jag! :)

Bra så!

Stackars Pärlan..

Går ut på en promenad, går inom min mormor för kaffe.. Tilde springer omkring och leker lite, i nån timme. Sen "dör" hon i mitt knä helt plötsligt.. Givetvis dör hon inte på riktigt, men hennes energi tar tvärslut! Känner på hennes panna, kokhet.. Hur typiskt? I övermorgon ska jag tebaks te jobbet efter typ 3 veckors semester.. Å tilde bestämmer sej för att bli sjuk. Hon har inte vat sjuk en enda gång under semestern.. Hmm, eller vänta, jo de har hon.. 2 gånger tom.. Skitsamma, hon e sjuk igen.. Så nu måste ja ringa mamma och förbereda henne på att hon ev kanske måste va hemma me Tilde på onsda, ja kan inte va hemma. Har vi riktigt mycket tur så har de gått över tills då, men de kan ja aldrig tänka mej.. Tur e ju inte nåt som hon och jag är bortskämda med direkt..

Hittade för övrigt precis ett par nycklar i min soffa, inte så svårt att lista ut vems de e.. Tur att röven sitter fast på honom annars hade han glömt den oxå nånstans ;)

Nej, lite Pippi å överblivna Lussekatter på de..

Bra så!


Promenad..

Sjukt kallt ute, och Tildes näsa rinner som bara den.. hostar precis hela tiden gör hon oxå. Men de kan inte hjälpas, vi måste ut och röra på oss.. Ska bädda ner henne i vagnen me täcken å filtar så klarar hon nog sej.. Stannar till hos Mormor på en kopp kaffe oxå :)

Bra så!


Irriterad..

Hmm, jag somnade på soffan i samma sekund som jag satte på Sex and the city filmen... Och vaknade nu! Känner mej uvilad av nån märklig anledning, men jag tänker gå å lägga mej ändå..
Han gömmer sej fortfarande i vinets värld, och de gör mej på riktigt irriterad.. Förbannad tom! Men va bryr han sej om de, tydligen inte ett jävla skit. Så fine, då har vi de så då..

Läsarrekord har vi oxå idag, aldrig haft så mycket läsare som idag.. Galet..
Känner mej inte särskilt upprymd ens för det, det brukar göra mej på bra humör dock.. Jobba imorrn? Nej, skulle inte tro de..

Bra så, godnatt!

Hmm..

Tydligen så måste man prata genom bloggen idag, om man vill få nåt sagt.. Sååå:
Kom igen nu, sluta göm dej bland vinet!

Pärlan is back!

Äntligen hämtat min lilla Pärla.. Hon höll ett jävla liv i bilen hem. Pratade om pappa och Anna, om bilarna som körde förbi och om bajs.. Hon babblade på som fan! Herregud, 4 dar har hon vat borta.. Och nu snackar hon som hon aldrig gjort annat. Ja förstår bara typ hälften i för sej, men hon försöker ju iaf.. Eller de mesta förstår jag faktiskt, för hon pekar ju å grejar samtidigt..

Nu ska vi göra lite midda och sen mysa ner oss i soffan till lite Pippi innan de e sovdags för Lilla Fröken Karlsson :)

Bra så!


Att sova för mycket..

Jag sov för länge idag, det är det som gör att jag är så sjukt sjukt trött.. Måste handla me innan jag hämtar Pärlan, väldigt mycket enklare att göra det när hon inte e me. Vilket innebär att jag kommer bli lite försenad när jag ska hämta henne, för jag sitter bara i handduk just nu.. Men men, hon överlever nog..

Trodde ja skulle börja jobba imorrn, men det är inte förrän på onsda insåg jag idag.. tack gud för de, för jag kommer ju aldrig kunna somna i tid ikväll..

Hörs sen!


Som jag har längtat efter denna söta lilla tjej!

Pärli..

Nu har jag vänt på dygnet totalt... Succé, verkligen! Lite träning på de och sen en dusch.. Kl 4 ska jag köra till Karlshamn och hämta Pärlan, ÄNTLIGEN! Som jag har längtat efter henne, helt galet.. Bara några få dagar kvar, sen e semestern slut dessutom. Verkligen jätteroligt.. Varför måste man jobba för? Onödigt ju... hmm..

Nej, sagt och gjort..

Bra så!

Msn..

Sömnproblem? Nej väl.. klockan är 05.07 och ja har inte sovit en blund.. Benar sönder mej själv snart..
Fia e vaken, hon kör te Åre om en timme.. Så har traggats lite på msn.. Känns bättre, känns som ja kanske kan sova lite nu.. Nu bölar ja över att hon ska åka istället..

Blir trött på mej själv, sängen nu.. oavsett om de går å sova el inte!

Bra så!

Ensam, men stark.. eller?

Inlägget jag skrev innan verkar inte vilja visa sej.. De står att det är publicerat, men syns inte.. Väldigt märkligt!


Kan inte sova, la mej i sängen med musik i öronen.. Irriterade ihjäl mej på att T´s hårwax har smetat av sej på alla kuddar. Det irriterar mej men samtidigt så luktar mina kuddar som honom, och det gillar jag.. Men upp igen och byter lakan, trots lukten :) Tröttnar på musiken i öronen och stänger av, men orkar inte gå ut te datorn å ladda me nya låtar.. Läser lite i min bok, den satans dryga "svensk maffia" boken som både Snoff och R hävdar är bra. Men nej, ja tycker inte de.. läser 10 sider å lägger ifrån mej den.. Börjar bena i en kille ja träffade på Banken för ett tag sen, som jag tyckte jag kände igen.. Kunde inte komma på då vem de va, men exakt nu för 5 min sen (några månader senare, haha) så kommer ja på vart sett honom. Han jobbar på stadium i Kristianstad.. Haha, så sjukt att ja kommer på de NU..


Funderar ett slag på å ställa mej på helvetesmaskinen en stund, men det verkar lite väl.. Å då måste ja duscha efter me, nej de blir för jobbigt.. Inser att jag har 2 avsnitt kvar på Grey´s säsong 4 som jag kan slänga igång. Känner mej bölig som fan, å då funkar alltid Grey´s.. Började inte böla när Fia kom och sa hejdå idag, jag gjorde faktiskt inte de. Men de va nära.. Vet precis varför ja inte gjorde de, för T va oxå i samma rum.. Klarar inte böla me pojkar i samma rum, såvida man inte e tesammans förstås. Så de va nog T´s förtjänst att ja klarade hålla mej..


Fia ja.. Hemma tidigast i Mars och senast i Maj.. Jag hatar de, jag hatar att hon åker. Jag behöver henne, hon är min familj.. Hon, Tilde, Sandra, Carro och Röjje ÄR min familj.. Då kan hon ju itne bara lämna mej här! Jag vill inte.. Söndagsmailen som ska skickas, när Carro ska uppdatera henne om allt som hänt den gångna veckan. KnullarN kommer lämna vissa detaljer som rör henne utanför.. Därför e de bäst att jag oxå skickar ett söndagmail, så hon får en komplett uppdatering :)

FIA, du vet att jag älskar dej mest i hela världen va?!

NU: Lite bölande till Grey´s anatomy!


Mina bästa!


Hur söta? Hur mycket tycker jag om dom två? Gillar jag bilden lite? Haha..


Jag och Tildes favorit, Hockey.. Brukar han va seriös på bilder? Haha..


Posade jag mycket på nyår? =)


Haha nej väl, inget alls..


Det här med otrohet..

Fan, nu är det en sån där kväll igen när jag vill kasta ut hela mitt privatliv här.. Skrika ut hur jag vill ha det, skrika det i ansiktet på dej så du förstår.. Men du skulle inte förstå ändå, för du lyssnar bara när du själv vill lyssna..

Vat hos Sandra tills nu, jag och Carro svängde inom Beata och Wendel på vägen hem me.. Festades en del där, de första man möts av är en sovande Vicke.. Ovanligt? Haha, nej, inte särskilt.. Va nån läspande idiot där oxå, drygare människa får man leta efter.. Dessutom visste ingen vem de va, haha..

Kommer hem te en tom lägenhet.. Sagt de innan och säger de igen, ja hatar de.. Jag gör verkligen de! Vidrigt.. Sätter på "Before he cheats" och kommer helt plötsligt å tänka på en av alla 1395 gånger som M va otrogen..
Kommer speciellt ihåg när han hade vat i Tyskland me jobbet, söpit hela dagen. Jag ringer honom vid 8 på kvällen för å kolla hur långt han kommit, och för att tala om att han gärna får smyga in för Tilde sover.. Och lite för att kolla hur de e me hans alkoholintag, men tyckte faktiskt att han lät hyfsat städad.. Skönt tänkte ja.. HA, yeah right..

En timme senare halvkryper han in genom dörren.. Man märker ganska snabbt när han har druckit för mycket.. Han blir sjukt otrevlig, kisar (stavas de så?) med ena ögat, och balansen e under all kritik.. Sen slickar han sej runt munnen hela tiden när han e full me. Vi blir ovänner över nåt, riktigt mycket ovänner.. Och han sätter sej i bilen och kör iväg, till en tjej som han dejtade innan mej.. Om man ens kan kalla de de, dom hade legat iaf.

För det första.. Sätter sej i bilen? Eh, häftig kille? Ja e allergisk mot sånt barnsligt beteende, jag tycker de e så jävla löjligt.. Väx upp å bli vuxen för jössenamn. Och köra hem te henne? Haha, ja herregud.. Ful som stryk e fanskapet dessutom!
MEN, han ska va glad att han tog bilen.. För min första tanke va att gå ut och slå sönder skiten. Han älskar sin bil, han behandlar den som om han tror de e en jävla ferarri.. De e en simpel peugeot (Nej ja vet inte hur de stavas, och ja pallar verkligen inte googla de..) men han verkar inte ha hajat de.. Så ja tänkte att jag skulle RÅKA gå förbi ganska nära me nycklarna i handen kanske.. eller RÅKA sätta en spik i kanske 2 av hjulen.. Blev hyfsat besviken när jag insåg att bilen inte va hemma..

Han va vidrig sista halvåret vi bodde ihop.. Det var en vidrig människa jag bodde med, men det upptäckte jag ju oxå lagom i tid.. Men ut åkte han, så de visslade om de!

Bra så!


Before he cheats..

Nu sticker jag hem te Sandra och käkar lite med henne, Carro och Bebban.. Väntar på vår fina Fia för lite sista mys!
Under tiden kan ni ju lyssna på denna låten.. Äckligt bra :)That I dug my key into the side of his pretty little suped up 4 wheel drive,
carved my name into his leather seat,
I took a Louisville slugger to both head lights,
slashed a hole in all 4 tires...
And maybe next time he'll think before he cheats.

I might of saved a little trouble for the next girl,
Cause the next time that he cheats...
Oh, you know it won't be on me!


Altona? Nykter? Aldrig mer..

Oj, de va ett tag sen..

Igår när vi satt hemma hos Sandra så frågade lillasyster om inte vi kunde köra in dom te Tauna.. Joda, kunde vi väl.. Satte oss och spelade lite tv-spel så länge, tills de va dags.. Kvart i 11 kom vi på att vi kanske oxå skulle me in på Altona en runda, nyktra dock.. Haha, vilken jävla idiot idé.. De enda ja gjorde där inne va å irritera mej på alla äckligt fulla människor..

Stannade iaf tills de va slut i princip.. å sen ett jävla meck innan man va hemma.. Imorse vaknar jag me T jämte mej, Sandra i Tildes rum och deras kusin ute på min soffa. Kände mej tom lite bakfull när jag vaknade, trots att jag inte drack en droppe igår.. Nu har jag kört hem dom te Bromölla, och ska bege mej bort te min mamma för lite kvalitetstid..

Har lovat Rasmussen utgång idag, vet inte hur ja ska reda ut de.. Mår allmänt kasst och e trött som ett as. Inte ens lite pepp för de, tror tom ja dratt på mej lite feber.. Får ringa henne och hoppas att hon inte blir allt för arg på mej.. :S

Bra så!

(Länkar till bilderna från nyår istället, skulle ta 100 år och lägga upp alla här..)

Del 1: http://www.facebook.com/album.php?aid=198788&l=992cf&id=741035692

Del 2: http://www.facebook.com/album.php?aid=198850&l=425f0&id=741035692

Still at Sandras place..

Fortfarande hos Sandra.. Vi har precis varit och ätit på böckmans. Ska upp till Fia och mysa lite så fort hon kommer hem.. Sitter å laddar upp bilderna från nyår på facebook, tar en stund märker jag.. Taggas ska de göras me, ja herregud..
Ja skulle åkt hem idag egentligen, men sladden te Sandras kamera passade visst i min oxå.. Å efter att ja gått en sväng i hennes garderob så hittade jag lite kläder oxå.. Haha.. Så här sitter jag, ännu.. Varken jag eller S får hem våra barn förrän på sönda, och ingen av oss e särskilt förtjusta i ensamhet.. =)

Nehä, jag får väl återgå te mina bilder.. Så de blir gjort :)

Bra så!

Eh trött?!

Halv 1.. och jag har precis vaknat.. Somnade på Sandras soffa till Johan Glans, skrattade jag lite? Haha.. Sen blev jag liggandes där.. Hade nog vat lite bekvämare att krypa ner i sängen jämte Sandra istället, men det var jag för lat för när jag ändå hade somnat..

Jaha, ska ja ta mej hem idag kanske? Jo, kanske de.. Eller hem en sväng iaf, fixa in bilderna från nyår iaf. Antagligen orkar ja inte lägga upp alla här för de tar ju så jävla lång tid, men på face hamnar dom iaf.. Så länkar ja därifrån.. Vill ju gärna umgås med min fina ikväll då hon sticker imorrn bitti.. Ett sista mys.. Och jag ska inte gråta, nej de ska jag inte..


Vaknar av ett sms: Johanna Razz står de... Det är bra och vakna av ett sms från fröken Rasmussen, för då blir man glad i hjärtat. Dessutom kanske de vankas fest, och de e precis va ja behöver nu.. Dricka bort min ångest.. Allra helst hade jag velat ha hem Tilde, hon hjälper mot ångest som inget annat.. Men hon kommer inte förrän sönda, såklart..
Å jo visst va de så, visst va Rasmussen sugen på lite fest imorrn.. Så nu ska jag svara på hennes sms och skriva:
"Ja tack mitt hjärta, imorrn är det du, jag och redbull/vodka.. Fullast på stället! Kör vi? =) PUSS"

Bra så!

Nintendo wii..

Fortfarande kvar hos Sandra, suttit och spelat wii me henne, Fia och knullarN sen kl 7.. Precis klara, det verkar som jag kom näst sist.. Hmm.. Men dom va ändå lite imponerade av att jag va så duktig trots att de va första gången jag spelade.. Haha.. Fan, tiden går sjukt snabbt när man spelar tv-spel alltså..

Nu sattes de precis på en snyftare här.. En snyftare är ju verkligen precis vad jag behöver idag, med min ångest och tystnaden i min telefon idag.. Fy fan.. Jag tänker inte åka hem ikväll heller, jag stannar här och kryper ner i sängen hos Sandra istället. Tänker inte sitta hemma själv me den här JÄÄÄÄÄVLA ångesten.. Men imorrn får jag väl ta mej hem da, vare sej jag vill eller inte.. AH och på lördamorgon kl 6 sticker Fia till Åre, hur lägligt? Bööööööl...

Nej, film va de ja.. Utan svensk text, okej, HEJA JENNIE.. Kommer förstå mycket, haha..

Kanske kommer ett nattinlägg me sen, de vet man aldrig.. E nämligen inte ett dugg trött, great.. Kommer jag ligga vaken och bena liiiite inatt.. Fy fan!

Bra så!


Nej, jag stannar här..

Fortfarande kvar hos Sandra.. Precis tagit en dusch och en powernap på hennes soffa. Med denna sjuka jävla ångest jag har så vägrar jag va själv idag. Så ja tänker stanna här.. resten av kvällen.. eventuellt ända tills imorrn.. fy fan..
Med andra ord kommer det inga bilder idag, utan imorrn.. lika bra e väl de.. herregud vilka bilder.. fylleslag minst sagt!

Jag vet inte va jag sagt och gjort inatt, men uppenbarligen har ja gjort nåt som inte e okej.. Men istället för att undvika å svara, så ring och skäll på mej istället.. De hade för tillfället känts väldigt mycket bättre. Helvete!

Bra så!

Inte okej..

Det får va bra nu.. Minns bara halva gårdagen, efter kl 1 e de helt svart i mitt huve.. Precis suttit på Piri Piri och fått natten berättad för mej, gått igenom mina sms och inser att vissa har skickats te fel personer som ska till nån helt annan.. Inser att mitt beteende inte va okej igår, inte ens lite.. Tolkar man vissa av mina sms så låter de som ja deltagit i nån jävla orgie inatt, har jag absolut inte gjort. Tydligen somnade jag i Rasmus säng.. Men jag vaknar i Filles säng i lägenheten mitt emot, märkligt de där..

Jag har en hel del personer att be om ursäkt till idag, en hel del.. Men på nåt jävla vänster så hade jag så äckligt jävla roligt igår. Det här va min bästa nyårsafton på jag vet inte hur länge.. Om inte roligast nånsin. Jag älskar precis alla som jag firade me igår, det är ett helt sjukt jävla bra gäng.. Jag skulle inte byta ut dom mot alla pengar i världen!

Nej, jag måste ta tag i de här nu.. Jag har aldrig haft sån ångest som jag har idag. Och de blir inte ett dugg bättre av att folk inte svarar när jag ringer för att be om ursäkt för mitt vidriga beeende.. De spär bara på min ångest ännu mer.

Fan!

(Sitter hos Sandra nu, kommer en DEL bilder när jag kommer hem.. haha..)


RSS 2.0