Apoteket, haha..

Apotekspersonalen här i Sölvesborg är kända för att va så sjuuuuukt långsamma när dom står i kassan, asså hysteriskt långsamma.. Men dom är minsann lika långsamma när dom ska öppna placet oxå! Jag va utanför apoteket 09.55, hon började öppna dörrarna 10.02. Men hon va fan inte klar förrän typ 10 min senare..
Jag fick iaf mina tabletter, efter mycket om och men.. Och det börjar faktiskt släppa lite i magen nu. Från kl 4 imorse fram tills 9 låg jag i fosterställning i sängen och lipade och tyckte så satans synd om mej själv.. Minns att ja skickade iväg ett sms te Snoff om att jag inte kommer te jobbet idag, men minns inte va ja skrev.. Ringde dagis, och hon frågade om ja va okej..

Nej jag är INTE okej hade jag lust att skrika. Men gjorde de inte, är ju inte hennes fel.. När jag sen insåg att jag måste hämta mina tabletter själv, att de inte finns nån jämte mej i sängen som kan göra det åt mej, så tyckte jag ytterligare lite synd om mej själv.

Ska prova äta nåt nu, så jag kan komma på fötter igen.. Just nu känner jag mej bara ynklig!
Bra så!

Kommentarer
Postat av: Din

Jag tycker synd om dig! Önskar jag hade vatt hemma, för då hade jag kommit till dig o lagat middag o fixat - som jag brukar! LOVE! F

2009-01-27 @ 17:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0