Blommor och shit..

Ja jag vet att klockan är snart halv 2.. Men jag har faktiskt vat uppe sen 11 när mamma ringde och väckte mig. Hon ville ha sällskap till blomsteraffären och köpa blommor till morfar.. Och med tanke på att mina blommor i köket är näst intill döda så var jag inte sen med att hänga på. Frågan är bara hur jag ska få dessa att överleva nu, jag och blommor kommer inte alls överens..
Mamma hävdar för övrigt att hon är sjuk idag.. Kommer ni ihåg igår när jag berättade att hon va på avslutningsfest med jobbet. Haha och idag är hon helt plötsligt "sjuk".. Haha, i så fall va jag oxå sjuk i söndes morse när jag vaknade i Karlshamn och visste inte vart jag hade röven.. :)

Morfar fyller 86 idag, så om en halvtimme vankas det smörgåstårta där borta.. De kan gynna, då jag inte hade ätit nåt på hela dagen i lördes när det inte gick så bra för mig. Så idag tar jag det säkra före det osäkra.. Jag ska äta mycket hela dagen (för att inte tala om hur mycket jag ska äta av Lillans mat sen.. Jag älskar hennes mat!) och så ska jag bara dricka vin. Ingen sprit.. Det får gå som det vill med min magkatarr..

Haha för övrigt så MÅSTE jag länka till Annas blogg idag igen, hon har köpt den sötaste lilla prinsessklänning till Tilde.. Och lagt upp bilder på det.. Haha, det är mammas flicka det..
http://whataboutanna.blogg.se

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0