Drömmar...

Jag har flyttat in datorn i sängen.. Till skillnad från i fredes så är jag inte trött idag, bara sjukt trött i kroppen. Inte i ögonen, så att säga.. I fredes kunde ja inte hålla ögonen öppna. Så ja måste sysselsätta mej me nåt i sängen, datorn e perfekt..

Kom och tänka på va ja drömde inatt.. Vaknade lycklig tills ja insåg att de va just en dröm. Detta e andra gången på 3 nätter som jag drömmer SAMMA dröm. Det är en sån simpel grej.. Vi är på ett ställe och kollar på djur, sånt som jag egentligen inte tycker om. Sånt som bara han skulle kunna få mej å göra.. Allihopa är vi och kollar på djur, nånstans.. De e barn överallt, vuxna som skriker "Kom nu här, spring inte ifrån mig.." sånt som föräldrar ropar när man har ungar me sej bland stora folksamlingar.. Vi går ner i nån källare fullt me akvarium (va fan, ja vet inte ens va de heter inser ja nu.. men ni vet nog va ja menar..) och bägge två ställer sej me sina små händer på glaset och kollar me stora stora ögon.. Vi står bakom och håller handen, precis hela tiden. Inte ens när vi sitter på en uteservering efter de och äter så släpper vi händerna.. Vi håller handen, och äter med den andra.. Haha, jag tycker det är så vansinnigt roligt att jag skrattar högt för mej själv nu när jag skriver det..

I nästa stund i den här drömmen så är vi på Ica.. å handlar.. å rätt som det är så är vi på en båt ute på havet.. Jag gillar inte båtar, av en enda anledning. Jag är löjligt rädd för djupt vatten! Hysteriskt rädd rent av.. Men han har fått mej å följa me på även detta faktiskt. De som ingen annan hade lyckats me..


Skitsamma.. De här har jag drömt två gånger nu, helt identiskt.. Och jag blir fan inte klok på varför!

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0