En bubbla..

Nej det är inte så jävla rolig blogg just nu, med alla sjukdomar till höger och vänster..
Va ju som sagt hos doktorn idag.. Vet inte riktigt va de va för monstertabletter han gav mej, men hostan är ju helt klart bättre. Luftrörsinflammation va de tydligen, eller de va påväg åt det hållet. Fick tabletter som ska ätas i en vecka, har de inte blitt bättre då så måste jag dit igen.. Men det känns som det är påväg åt rätt håll, måste bara få lite mer energi.. Trött av minsta lilla som det är just nu.


"Jag har 2 saker att berätta.. Där det kan behövas massa vin.."

Jaha ja, det säger du.. Får ont i magen av de.. men va kan jag göra, ingenting.. Lördag.. Lördag.. Kommer behövas en hel del vin ja, iaf från hans sida.. Annars kommer vi aldrig få ett slut på de här. Kommunikation.. Hmm.. Vet han hur det stavas? Tveksamt.. När han druckit lite vin så vet han konstigt nog stavningen lite bättre på de där..


Hur som haver så borde sönda bli en bra dag.. En dag där jag kanske har koll på läget, en dag där jag kan gå vidare. De känns som det är på tiden.. Inte om jag får bestämma dock, men det får jag oftast aldrig göra.. Dessutom är jag trött på å stå utanför bubblan. Utanför bubblan får man inte svar på nånting.. Torsdag idag, 2 dagar till lörda.. Hmm..


Bra så!


Kommentarer
Postat av: stephy

vi fixart! ring mig imorgon då darling när du är i karlshamn :)

2009-01-15 @ 20:00:59
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0