Försäkringskassan my as!

Jag har alltid haft problem med försäkringskassan.. Alltid! Så fort jag har me dom och göra så går min ekonomi åt helvete, för dom har ingen som helst aning om hur man betalar ut folks pengar i tid. Hade problem me dom när jag va mammaledig, under min graviditet och nu.. Det är ju försäkringskassan som betalar ut mina VAB-dagar (vård av sjukt barn) när jag måste va hemma me Tilde. Häromdagen valde dom att betala ut nårra dagar som Tilde va sjuk i Oktober.. Haha sjukt!
Dessutom, när man ringer dit så är det typ 200 andra före en i kön. Detta kan göra mej fullkomligt rosenrasande! Inte nog me de, sen när man väl kommer fram så är de ALLTID den här otrevliga jävla Laila-idioten som svarar.. Va fan, de måste ju va minst 50 handläggare som sitter och svarar. Så hur kan jag i 9 fall av 10 hamna hos den här jävla Laila?! Kan nån förklara de.. Dum i huvet är hon! Dum. I. Huvet.

MEN.. Häromdagen när jag ringde, så svarade nån vid namn Linda. Och ojojoj vad jag älskar Linda.. Hon va så sjukt jävla trevlig, hon svarade på precis alla mina frågor med en trevlighet som jag ALDRIG nånsin hittat hos nån på Försäkringskassan innan. Jag såg på riktigt genom luren hur hon satt och log och tyckte livet var underbart.. De tyckte hon kanske inte, men den uppfattningen fick man. Och det bästa av allt, dagen efter hade jag mina pengar på kontot som ja skulle fått för 3 veckor sen.

Så egentligen har jag bara en sak att säga:
LAILA PÅ FÖRSÄKRINGSKASSAN? DU KAN DRA ÅT HELVETE!

Kommentarer
Postat av: Andreas Sjöström

Alltid är det något som strular,

2009-01-18 @ 15:49:04
URL: http://finest.se/sjostromer
Postat av: EVELINA

ja jag håller med du...

2009-01-18 @ 15:52:52
Postat av: EVELINA

väldigt otacksamt jobb...

2009-01-18 @ 16:40:41
URL: http://mammaninnis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0