Hur går de för mej egentligen?!

Detta är inte mänskligt.. Tilde e boven i dramat, först smittade hon Albin.. Nu har hon smittat mig, och jag har tydligen smittat R.. Jag är inte alls bekväm med att va sjuk! Mitt huvud vill en sak, men min kropp lyder inte.. Ja säger: "Nu reser du på dej och uppdaterar din blogg, så jävla jobbigt är det inte att sitta på en stol!" Ingen händer, inte ett skit.. För jag klarar inte ens sitta upprätt.. Fatta att jag asade mej te jobbet igår, jag trodde bara ja va bakfull.. Idiot-Christoffer satt och hånade mig hela dagen. Han skulle se mej nu.. fy fan!

Jag har världens bästa syster som kom och hämtade Pärlan kl 11 imorse, erbjöd sej sen ha henne över natten.. Jag kan inte ens lyfta en bringare vatten utan att hela armen värker.. Hur ska jag då kunna ta hand om mitt barn? Nej precis..

Mamma har vat här me cola, fick sånt sjukt sug efter de.. De enda på hela dagen ja varit sugen på. Jag älskar min mamma för de!

Nu har jag suttit här i 10 min, känner mej döende.. Mycket gnäll i den här bloggen nu, hmm.. Men ni får faktiskt stå ut me de. Jag ska gå å lägga mej nu, imorrn e de 75 årsfest.. Och ja tänker be in i de sista att jag kan gå, känns inte så realistiskt dock.. Great!

Hörs imorrn!
GONATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0