Inte okej..

Det får va bra nu.. Minns bara halva gårdagen, efter kl 1 e de helt svart i mitt huve.. Precis suttit på Piri Piri och fått natten berättad för mej, gått igenom mina sms och inser att vissa har skickats te fel personer som ska till nån helt annan.. Inser att mitt beteende inte va okej igår, inte ens lite.. Tolkar man vissa av mina sms så låter de som ja deltagit i nån jävla orgie inatt, har jag absolut inte gjort. Tydligen somnade jag i Rasmus säng.. Men jag vaknar i Filles säng i lägenheten mitt emot, märkligt de där..

Jag har en hel del personer att be om ursäkt till idag, en hel del.. Men på nåt jävla vänster så hade jag så äckligt jävla roligt igår. Det här va min bästa nyårsafton på jag vet inte hur länge.. Om inte roligast nånsin. Jag älskar precis alla som jag firade me igår, det är ett helt sjukt jävla bra gäng.. Jag skulle inte byta ut dom mot alla pengar i världen!

Nej, jag måste ta tag i de här nu.. Jag har aldrig haft sån ångest som jag har idag. Och de blir inte ett dugg bättre av att folk inte svarar när jag ringer för att be om ursäkt för mitt vidriga beeende.. De spär bara på min ångest ännu mer.

Fan!

(Sitter hos Sandra nu, kommer en DEL bilder när jag kommer hem.. haha..)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0