Jag lider med Pärlan..

Ah vilket meck.. Tilde blev ju som sagt sjuk, men idag under dagen så har hon varit betydligt bättre. Fram tills nu ikväll, då febern slog till igen som en jävla käftsmäll.. Hon hostar slem och nyser om vart annat.. Mamma har lovat va hemma med henne imorrn, för jag känner att jag måste till jobbet. Markus frågar ja inte ens längre, för han säger oftast att han inte kan ändå.. Problemet är ju bara att jag oxå behöver sova. Tilde e inte alls intresserad av att sova, eller jo de e hon ju egentligen. Men hon kan väl helt enkelt inte sova.. Nattade henne vid 7, sen vaknade hon första gången kl 9.. Och efter de har de hållt på, en gång i halvtimmen ungefär. Dricka och macka har hon fått, även bytt blöja trots att den va snustorr.. Hon fick en alvedon för en halvtimme sen som man tycker borde trötta ut henne lite, så hon kan sova.. Men de verkar inte så.

Lägger jag henne hos mej i min säng så ligger hon bara å vänder å vrider på sej, eller så ligger hon PÅ mig så jag inte kan sova. Så de funkar inte heller.. Får se de en halvtimme till, å hoppas hon har somnat då.. Annars har ja slut på förslag. Det är nu, exakt NU dessa kvällar som jag HATAR att va ensamstående.. HATAR!

Bra så!


Kommentarer
Postat av: stephy

ja men fredag är chill för mig med! :) hur har du det nu på fredag då?

men du, om jag får testa toningen på ditt hår så får du det billigare eftersom jag inte testat den så mkt! 200 kr? :)

2009-01-06 @ 23:16:43
URL: http://stylebystephy.blogg.se/
Postat av: stephy

ja nemas problemas!

messa mig imorgon så fixar jag en tid till dig då, så tar vi allting på en gång, men vi kan säga 300 kr då för allt om du ska klippa lite runt öronen och luggen bara :) men tänk på att du helst ska ha blekt utväxten om du har någon?

2009-01-07 @ 00:41:32
URL: http://stylebystephy.blogg.se/
Postat av: Fis

Hälsa min Pärla o krya på sig då :)

2009-01-07 @ 18:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0