Men va han kan..

Nu ger jag upp träningen, Tilde vaknar var tionde minut.. Så ja kommer aldrig till skott, dessutom fastnade jag framför filmen "13 snart 30" precis.

Känner mej på dåligt humör idag oxå, de e ju inte så att jag inte vet varför.. Det gör jag. Allra helst hade ja velat undvika problemet.. Bara de att på onsda kommer problemet stå där mitt framför mej. Måste nog tänka mej för både en och två gånger för att.. Nej skitsamma..
Flummigt.. alltid flummigt när jag skriver nåt.. vi lämnar de..

Ja hängde ut M rätt rejällt för nån dag sen eller två.. De va ju iför sej sanning alltihopa, men fortfarande en uthängning. Så igår kväll satt jag och tänkte att jag skulle skriva nåt snällt om honom, för att kompensera liksom.. Började ett inlägg men kom inte på nåt.. Hur sjukt? Haha, de e galet.. Ja skulle skriva ett snällt inlägg om M men kom inte på nåt.. tragiskt..
Men idag kom ja faktiskt på en grej! Jag va på apoteket och skulle hämta ut ny medicin till Pärlan, det gör jag varannan vecka.. och har gjort sen April förra året..
"Då blir det 35 kr" säger damen i kassan..
Precis då slog de mej.. M har faktiskt gjort en bra grej! Första gången Tilde blev inlagd på sjukhus så tecknade han en försäkring när han skulle hämta ut den första medicinen. Den försäkringen innebär att för varje gång som jag hämtar ut medicin till Pärlan så blir den billigare.. Från början kostade den typ 150 spänn, alltså två gånger i månaden.. Nu kostar den 35 spänn. Och om 4 veckor så kostar den bara hälften av 35.. Haha, hajar ni? De e ju genialt av M.. Äntligen kom ja på nåt bra som den stackarn gjort, de va väl på tiden? :)

Bra så!


Jag tycker som RöjjarN! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0