Middag?

Blir så trött på mej själv.. Hur kan man misslyckas med sin middag två dagar i rad? Sanslöst.. Tack och lov för att jag blir bjuden på mat på Harrys imorrn kväll, för efter så här många misslyckande så är jag ju hyfsat sugen på nåt gott :)

Ska lämna Pärlan hos sin pappa redan imorrn när jag kör in te Karlshamn, sen ser jag inte henne förrän på månda när jag hämtar henne på dagis.. Anna ska lämna henne på dagis på månda på väg te skolan i Kristianstad.. Markus idé allt detta, jag kommer sakna Tilde nåt så vansinnigt.. Jag får väl bosätta mej hos Sandra i helgen, som jag brukar göra när Pärlan är iväg länge och jag får panikångest över att jag är så ensam.. Hmm..

Rasmus ska iaf firas på lörda.. Och jag funderar på å hålla mej nykter. Just för tillfället reder jag inte ut alkoholhaltiga drycker, inte ens lite.. Börjar jag så kan jag inte sluta, min hjärna tror att man kan dricka bort sina problem.. Därför e de lika bra att hålla sej borta från spriten. Möjligen lite vin.. Får inte såna cp-fyllor av det iaf..

Bra så!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är alltid jätte välkommen love=)

2009-01-28 @ 20:52:59
URL: http://sassiestyle.blogg.se/
Postat av: Anna

jo vi snor ju henne lite förmycket denna helgen, men ingen är gladare än oss att ideen gick i verk, vi saknar henne här i Karlshamn ju! =) Fast jag är dock inte lika förtjust i det är med dagis på måndag...känns en aning konstigt faktiskt :S

2009-01-29 @ 07:12:31
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0