Mormor!

Mormor ringde precis och skällde på mig, att jag inte tar det lugnt.. Hon frågade hur jag mådde och jag sa som det var, att jag hade mycket och tänka på och att jag känner mej så fruktansvärt jävla matt i kroppen. Orken är som bortblåst.. Motivationen till saker ska vi inte ens prata om, den har jag tappat nånstans på vägen..
"Du måste sätta dig ner och andas Jensan, tänka på ditt eget bästa. Och Tildes bästa.. Lyssna på mig, jag är gammal. Jag vet vad jag pratar om!" sa hon med skarp stämma.. Jensan, jag hatar när hon säger så.. Det är ett vidrigt smeknamn! När jag va tonåring talade jag om det oxå, varje gång hon sa de.. Bad henne sluta. Nu bryr jag mej inte, vill hon kalla mej Jensan får hon väl göra det.
Snoff på jobbet säger oxå så ibland.. Undrar om jag dratt historien för honom om det namnet? Antagligen, för han säger ju det för att jävlas.. Den stackarn som sitter jämte mej dagarna i ända och för höra på mina bekymmer..

Äh, jag funderar på soffan hela dagen idag.. Göra som mormor säger, andas.. Och hoppas på att Robin inte drar på sej danse-skorna och drar te.. vart de nu var som Scotts skulle spela.. Nåt på E.. Skitsamma.. Eller så ligger jag bara på soffan ensam hela kvällen, det hade kanske gynnat mej. Trots allt..

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0