Nagellack och solning..

Jag sitter och filar och målar mina naglar för tillfället, samtidigt som jag tittar på min Grey´s anatomy box och lipar lite.. Kan de bli mycket flickigare just nu? Haha, antagligen inte.. Precis suttit med en inpackning i håret oxå, och imorrn när jag vaknar ska jag knalla ner till solariet och fixa till brännan.

Imorrn ska jag dricka vin och slå klackarna i taket på Harrys med ett gäng väldigt trevliga man framför allt söta tjejer.. Dom är toksöta, hela högen! Då kan ju inte jag komma och se ut som "kom och hjälp mej och dö", nej imorrn måste jag faktiskt se FAB ut.. Och en snygg bränna och lite schyst nagellack hjälper ju faktiskt till.. Dessutom har Stephanie lovat att fixa te mina hemska ögonbryn, då jag inte reder ut de själv.. haha..

Harrysson ska med, hon på jobbet som säger åt mig vad jag ska göra och inte göra varje dag.. Säg den fest J inte livar upp.. Så morgondagen ser jag fram emot! Packar mej en väska samtidigt som jag lämnar av Pärlan hos sin pappa, sen kör jag bort te Steph och korkar upp. Massa flickor i lägenheten för övernattning, kan ju bli hur mysigt som helst.. :)

Bra så!


Haha bilden på Danne och Fille har ju absolut inte me saken å göra, kom bara på att jag glömt publicera denna söta bild.. Därför gör jag det nu :)

Kommentarer
Postat av: tess

hah, du är för rolig du. jag är den som kan dyka upp på fest i joggisar och converse. så oroa dej inte för hur du kommer se ut. jag är den som komemr se slappast ut iallafall :D haha

2009-01-15 @ 22:16:04
URL: http://dunetess.blogg.se/
Postat av: stephy

kommer bli as nice! :)

2009-01-16 @ 09:20:30
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0