Så saknad!

Titta.. Efter mycket om och men så letade jag mig faktiskt hem. Trots att det fanns starka planer på att inte göra det.. Nånting inom mej sa att jag borde åka hem, och för en gångs skull lyssnade jag på den rösten. Sen att Robin kommer tidigt imorrn gjorde inte saken bättre.. En plats tillgodo visst? Jag älskar ordet tillgodo.. När det funkar :)

Mr.V hade helt klart bytt upp sej, angående lägenhet och mycket annat. Sist jag träffade honom för nästan ett år sen så va han ungkar och bodde i en etta på typ 25 kvadrat. Nu, fortfarande ungkar i för sej.. Men nu hänger han in en förbannat fin lägenhet på 70 kvadrat istället, ett eget företag pågång och huset är oxå pågång att börja byggas. Äntligen.. De har han jiddrat om nu ett bra tag. Fick även se hur de eventuellt ska se ut, eller på ett ungefär.. Tror det kommer bli sjukt fint! Alltid bra att hålla sej på god kant med en snickare har jag lärt mig.. ;)

I 8 år har vi känt varandra, nog den som hängt med längst i mitt liv.. Min första stora kärlek, haha.. Så roligt!

Aja.. Jävla tomt här hemma.. Ångrar lite att jag inte tog erbjudandet å stannade. Min vuxna sida talade, den som säger att man styr upp sitt liv innan man börjar jiddra.. Ibland imponerar även jag :)

Nej, sängen på det.. Tänker inte ställa klockan, du får ringa och väcka mej istället Robin. Hör du det? :)

NU: Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0