Skjut mej!

Nu är klockan 1.. Först nu kunde jag ta mig ur sängen. Jag försökte när kl ringde 06.30.. Reste på mej, sakta för att inte tappa balansen.. Drog på mej en tröja, gick sakta sakta ut te köket. Tog lite vatten.. När jag va klar me de här så hade ja så ont i kroppen att jag bara ville lägga mej ner på köksgolvet. Och de gjorde jag oxå, låg där i 5 min och samlade mig för att kunna ta mej tebaks te sängen igen. Insåg mej besegrad ganska snabbt, jobba va inte å tänka på..  Ringer dagis och säger att Pärlan inte kommer, å så slänger jag iväg ett mess te Johanna att ja inte mår okej men att jag kommer imorrn.

De ger mej panik att jag e sjuk, hysteriskt mycket panik. Speciellt efter mitt möte me R i onsdes el när de va, om mina VAB-dagar för Tilde och nya projekt på jobbet m.m.. Ska jag få utbildning i dom projekten oxå kan jag inte ha så mycket vab-dagar. Men tyvärr kan ju inte jag bestämma hur mycket Tilde ska va sjuk i framtiden, hade ja fått bestämma hade hon vat frisk jämt. Så de där resonnemanget gjorde mej lite halv irriterad.. Ska jag ha mindre roliga arbetsuppgifter bara för jag har ett barn som e sjukt ofta? Låter de rättvist? Förstår hur dom tänker, helt klart.. Men ja.. Nej, skitsamma..

Jag ringde te Markus (Tildes pappa) efter detta mötet, för dessa första 1,5 året me Tilde är det jag som vat hemma ALLA gånger hon vat sjuk utom typ 1 gång. Så jag ringde för att tala om att han kommer få va hemma MYCKET mer framöver om hon blir sjuk, för att jag inte kan va hemma..
"Då förlorar ju jag massa pengar.." Haha jag höll på å dö, fick bita mej i tungan för att inte skratta. Ja va i helvete tror du jag gjort nu i 1,5 år da? Dom har dessutom TVÅ inkomster.. Jag är helt själv.. Så de va alltså hans argument, att han förlorade pengar.. Som om inte jag gjort de sen hon föddes då. Kunde knappt hålla mej för skratt.. Ibland undrar jag vilken verklighet han lever i egentligen.

Med andra ord.. JAG kan inte va sjuk, det går inte.. Tilde är så mycket sjuk så när jag mår dåligt så är det bara att bita ihop. Och det gör jag.. Förutom idag, för idag går de inte.. Men imorrn kör jag och jobbar, oavsett hur jag mår.

Nej.. måste lägga mej ner igen..

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0