Solning..

Sitter fortfarande hos mamma, vi har fastnat här verkar det som.. Funderar på att köra å sola, i förebyggande syfte inför Lörda.. Kommer behöva sola minst en gång till förutom idag i för sej. På lörda vankas 75 årsfest.. Dennis, Frank och Jennie fyller allihopa 25! 88 bjudna, kan sluta hur som helst.. Speciellt med tanke på min, Sandras och Carros lilla överenskommelse.. Haha en överenskommelse som jag har lite speciella regler i, med tanke på min... ehm.. situation.. Men ja ska nog kunna komma på nånting riktigt bra te mina söta små damer.. Haha..

Behöver hitta ett kitt tills lörda me.. Men finns ingen tid alls till att springa i affärer, så ikväll måste jag slå mig ner framför datorn och klicka mej igenom alla möjliga sidor. Sen hinner jag väl inte få hem klänningen i tid bara för de, så jag måste ändå ha en backup plan.. Funderar på å ringa Eve å kolla om hon har tid å fixa min naglar me, men de har jag ju själv knappt tid me.. Så de får ja nog lägga ner..

Aja, sola va de ja.. Får passa på medans mamma kan hålla ett öga på lilltjejen.. :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Carro

Den där lilla överenskommelsen tycker jag vi struntar i... Tycker de e lite fusk;-)

2009-01-06 @ 15:48:46
Postat av: Jennie

Här struntas de inte i nåt Carro, de e väl inget fusk heller.. Ja kan lika gärna "förlora", vet man inte. Så nu kör vi :)

2009-01-06 @ 16:37:24
URL: http://thestoryofjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0