Bara det kändes som en vinst..

Jag har mycket att säga just nu.. Mycket! Men den här bloggen är inte fullt så öppen som den var från början, det stör mig lite.. Har jag börjat bry mej om folks åsikter? Nej, så kan det omöjligt vara.. Men nån anledning måste det ju finnas. Kanske va det när Tildes dagispersonal började prata om min blogg, kanske va de då jag lämnade ute vissa detaljer..
Nånstans så tror jag ändå att folk faktiskt förstår att när jag skriver tex "Fullast vinner" innan en utekväll så menar jag inte allvar.. Jag skriver mycket grejer här för att provocera er alla, vissa hajar det och skrattar med mig. Andra blir fullständigt rasande.. Och det är dom i sin tur som jag tycker är allra roligast!

R påstår att jag kommunicerar med honom via bloggen.. Eller möjligen sms.. Jag hävdar att han inte kommunicerar med mig alls! Iaf inte om viktiga saker.. Saker som jag undrar. Saker som hans förbannade järngrindar sätter stopp för..
Bloggen är bra att ha.. Vill jag att han verkligen ska veta nåt, så skriver jag det här. För han är antagligen en av mina trognaste läsare.. Och han kan aldrig hävda att han missat nåt jag skrivit här.
Det gäller ju i för sej de flesta, jag har än inte träffat på nån i min umgängeskrets som INTE läser min blogg.. Alltså, vill jag ha nåt sagt så säger jag det här. Så missar ingen det..

Whatever, det fanns faktiskt en riktig grej jag skulle skriva om nu.. Som bekant så bojkottar jag ICA för tillfället efter en incident på Harrys för ett bra tag sen. Det är en annan historia som inte behöver dras igen.. MEN, förra veckan så var jag faktiskt där. På ICA.. För första gången på flera månader.. Skulle bara in och köpa en liter mjölk te Pärlan efter jobbet, så ja tänkte att på den lilla stunden de tar kan jag ju omöjligt träffa på Bonli. Eller va de nu e han heter i efternamn som jag tabbade mej för.. Skitsamma, nu till saken!

Jag parkerar min bil jämte en bil jag tycker jag känner igen, eller registreringsskylten snarare.. Halvspringer/går med bestämda steg in mot ingången. Precis när dörrarna går upp så ser jag Mr.J vid pantmaskinen.. En kniv i magen på mej. Han tittar på mig, jag tittar på honom.. Ingen av oss hälsar. I panik ökar jag stegen för att komma bort te mjölken så fort som möjligt, och ännu snabbare ut från affären igen. Står i världens längsta kö i kassan när det är nån som säger "Hej" bakom mej. Jag känner igen rösten, och min första tanke är att ignorera det.. Låtsas att jag inte hörde. Men jag vänder mej om, säger "hej" tebaks och vänder mej tebaks igen. Blundar och hoppas att han försvinner..
"Allt bra?" kommer de då.. från ingenstans.. Miljoner tankar flyger genom huvet på mej "Va håller han på med? Varför hälsar han? Vi gör inte det.. Å varför i helvete pratar han med mig? Han bryr sej inte om hur jag mår, han slet ut mitt hjärta och trampade på det.. Han borde SLUTA fråga om allt är bra!"
"Aldrig mått bättre"
svarar jag.. Vänder på klacken och går tebaks å lämnar min mjölk, och ut igenom dörrarna för att köra vidare till Konsum..

Vet ni vad det bästa med allt detta är? Han stod där svettig i joggingbrallor, skäggstubb och konstig frilla.. Och jag? Ja jag har aldrig vat så snygg som ja va då! Bara det kändes som en vinst..

NU: Gonatt! 


Kent.. Det var alltid Kent!

Kommentarer
Postat av: stephy

varför dissar ALLA mina kommentarer? känner mig helt osynlig och igonerad :( haha, men men vem är J? vad har jag missat, skvallra lite! :)

2009-01-28 @ 18:14:26
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0