Utmattad..

Jag är trött, jag är så sjukt jävla trött.. Men jag har ingen ro att sova, det är för mycket i huvet på mej.. 5 timmar på två nätter, inte okej.. Inte okej alls faktiskt! Trött är egentligen fel ord, jag är utmattad.. Men inte tillräckligt för att kunna sova. Ligger bara i den förbannade sängen, sängen som brukar va så skön att man aldrig vill stiga upp. Nu känns den obekväm, tom, kall.. Jag bara vrider och vänder på mej.. Reser på mej ett tag.. Lägger mej ner igen.. Läser några rader i en bok. Kan inte koncentrera mej..
Jag måste verkligen sova snart.. Mina påsar under ögonen blir bara större och större. Jag spyr av trötthet, av att va så utmattad.. Tydligen! Jag måste få lite ordning på saker och ting i huvet på mej snart, annars kommer jag aldrig få tebaks min sömn. Och jag börjar sakna den nu..

Fan.. jag är bara så trött!


Kommentarer
Postat av: angelika

ja jag känner igen mig, mycket i huvudet, och mkt som vill ut. tankarna bara flyger runt, och sova vad är de??? de undrar jag . suck. kan inte livet vara som man själv vill ibland. trött och en sak har jag konstaterat o de e att karar e inget att ha, det är djävulens påfund. kram

2009-01-22 @ 23:29:22
URL: http://gofflans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0