Vi hyllar dom, right?!

Mhm.. Va länge sen jag fyllebloggade nu.. På tiden!
Spenderat kvällen på Lorden.. Harrys.. Kalla de va ni vill. Träffade på Snoff i dimman, hyllar den killen. Nej, jag hyllar inte honom förresten.. Jag ÄLSKAR Snoff, jag litar på honom till 110%. Finns ingen som jag tycker om som honom.. Skitsamma, va inte meningen att detta skulle bli ett hyllningsinlägg te min älskade arbetskamrat. Faktiskt..

Jag kom på att jag inte kan tacka för mej än.. Jag har fortfarande mer å säga, saker som skulle diskuteras idag men som aldrig blev av. Kanske mitt fel som valde att sticka ut istället, men jag har svårt å se att de skulle blitt av ändå.. Så nej, jag kan inte tacka för mig än.. Vi behöver prata om det här, jag behöver få det där avslutet som jag velat ha så länge. Jag behöver verkligen de.. Så snälla, göra mej den tjänsten.. Imorrn helst. Har en enorm lust att ringa nu, och styra upp de. Men ju mer jag tänker på de, ju sämre idé känns de som.

Träffade min älskade lilla Tin ute idag.. Manshoran va på sitt märkliga humör, det humöret som jag inte riktigt gillar. Jag gillar den killen man vaknar upp med en morgon när inga andra är i närheten.. Den Tin ÄLSKAR jag högt, tyvärr får man inte se den killen så värst ofta.. Sak samma, jag hyllar Tin oxå.. När jag ändå håller på!

Och sist men absolut inte minst.. Henrik! Min söta underbara Henrik.. Jag skulle offra min högerarm för honom, TVEKLÖST! Han talar alltid om hur fin man är.. Hur underbar man är.. Och hur stor plats man har i hans hjärta. När han säger nånting, så betvivlar jag inte de en enda sekund. Jag VET att när han säger hur fin jag är så MENAR han det, det är ingenting han säger bara för att ställa sej in. För han säger inget han inte menar.. Därför hyllar jag Henrik lite lite lite mer än alla andra, för att han är just min Henrik.. Världens bästa!

Nu behöver ja sova.. Rättat alla mina stavfel, så detta ser nästan snyggt ut nu :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anna

jo, självklart handlar det om vad du tycker..mamman bestämmer =) ..Men då ska jag ha det i åtanke, och slänga upp en bild emellanåt för din skull! :)

2009-01-18 @ 15:31:06
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0