Förhållande?

Sitter här och benar lite över det här med bloggar och förhållande..
Rent generellt så tror jag att folk som måste påpeka i sin blogg HELA tiden över hur lycklig man är, hur bra ens pojkvän/flickvän är, hur kär man är m.m är dom har de absoluta sämsta förhållanden. Alla skriver ju då och då hur kär och lycklig man är, inte det jag tycker är konstigt. Det jag inte köper är när nästan varje (el iaf varannat) inlägg handlar om just ens pojkvän/flickvän och hur kär man är.. Då tror jag genast att nåt inte står rätt till. Då känner man att man måste VISA världen hur bra allt är, för att dölja hur dåligt de EGENTLIGEN är..

Satt och diskuterade detta me Syrran häromdagen. Hon va ihop med en kille innan som misshandlade henne rent psykiskt.. Det var samma sak där, frågade man henne så hade dom de bra. Hon va lycklig och kär.. I själva verket levde hon i ett förhållande som va helt åt helvete, och hon fick inte göra nånting utan hans tillåtelse. Detta kan hon sitta och erkänna nu, och prata om. Det kunde hon ju inte innan.. Så e de nån som genomskådar sånt här jävla skådespel så är det min syster.. Jag tycker bara det är så tragiskt att läsa, när man vet hur det egentligen är..

Nej, nu ska jag kasta på mig klackarna och bege mej bort te Lillsis och Paugen på inflyttningsfest. Jag har min baja Päron med mig, så detta kan sluta hur som helst.. Dessutom kommer min Robin oxå, med ett gäng pojkar i släptåg. Om jag har saknat honom? NEHÄ VÄL.. Så vi ses väl i dimman helt enkelt :)

Bra så!


ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0