Hej Ågren!

För det första så älskar jag min stavning på Ibiza i föregående inlägg.. Fortfarande full då? Aaaa kanske..

Aja.. gårdagen va de, lika bra att ta tag i den. Började me förfest hemma hos Johanna och Kenty, sinnessjukt trevligt faktiskt. Minns inte riktigt när vi gick därifrån, eller med vem jag gick.. Mitt nästa minne är att jag står och sjunger "För Syrran har fyllt tjugofeeeeem" med Anna, Frida och Lollo.. Ingen aning om varför, heller ingen aning om vad som hände sen. Minns bara att jag helt hade glömt ta ut allt va pengar hette, så Tildes extramamma fick lassa fram kortet.. Men lika gla va hon för de.. men gladast va nog räven.. Whatever..

Hittade min syster, eller nej bägge systrarna faktiskt, helt plötsligt och då va klockan mycket.. va som hände där emellan kan vi ju låta va osagt, haha.. Lillebror va lika snäll som vanligt, och agerade taxi.. Hem, ett litet snack på tredje våningen och sen ner till sängen på första våningen..

Gadd (Paugens polare) har tydligen ett förkärlek för min blogg.. Träffar få människor som traggar lika mycket som han om min blogg, haha.. Å andra sidan traggades de ganska friskt från andra håll oxå inatt om bloggen.
"A va fan, detta är inte bloggmaterial väl?"
"Kommer detta i bloggen imorrn?"
"Aja, det blir bloggen imorrn på den.."


Ångesten idag är helt sinnessjuk.. Hela förmidddan har jag legat i sängen och tänkt: "Skjut mig!". Dessutom är det som om det sitter en liten liten kille på min bröstkorg, så jag inte kan andas riktigt.. Har med andra ord tagit ångesten till helt nya höjder.. Det är inte okej! Uppenbarligen är jag fortfarande full oxå, för det här kan va de mest osammanhängande inlägg ja nånsin skrivit.. Jobb imorrn igen, i 2 veckor innan det är dags för mina 2 sista semesterveckor..

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anna

jaaja de e lugnt, klart man får betala till dom snaule ;) hehe..

Riktigt fin fylla igår, jag hann slurpla en del på Harrys därefter var jag typ väck!! :)

2009-07-19 @ 18:57:34
URL: http://whataboutanna.blogg.se/
Postat av: Anton h

mmm palla då.

mm glömde jag min klocka hos dig Jenny? Tror du slet av den och slängde den bakom sängbordet.

Kolla det är du snäll. Peace / Ant

2009-07-19 @ 20:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0