Helgen och de dära..

Vilken sinnessjukt trevlig helg jag haft.. I fredes kväll kom Alex för lite tacos med mig och Syrran. Han bor i Malmö i vanliga fall, men va uppe och hälsade på. Tacos, yatzy, Uno, vin, öl, Buzz och film.. En riktigt trevlig kväll! Han lämnade kl 8 igår morse för att ta tåget hem till Malmö igen..
 
Igår begav sej jag och Pärlan till Karlshamn för lite fika med Rasmussen och Tea.. Varenda gång vi träffas så är det utan barn, MED alkohol.. Så vi passade på att ändra på det. En liten vända på stan och sen hem te Kenty som va hemma själv.. Vilddjuren chillade loss lite, och Tilde passade på att dra ut precis alla Teas saker ute i vardagsrummet så mamma Razz fick att städa.. :) Sen erbjöd sig Emma och Offe att sitta barnvakt hemma hos mig, så jag skulle kunna medverka på Emmes (eller Idas systrar) födelsedagsfest. Alkoholen va inhandlad å allt va klaffat.. Duschade och sminkade mig tom, sen plötsligt hade ja ingen som helst lust längre. Allt jag gått och förträngt senaste veckan, och framför allt nu i helgen bubblade upp te ytan och de brast helt enkelt.. Så jag placerade mig i sängen istället, med cola chips och dipp.. Somnade runt 23 tiden. Kanske lika bra.. annars hade de nog kunnat bli en härlig snefylla.. HMM!

Nu sitter jag och väntar på att Syrran ska sluta jobba och Ida ska leta sig hem från Hällevik till Karlshamn.. Sen blir det lite frallefika hos henne, innan jag ska lämna Pärlan hos sin pappa. Hon stannar ända tills nästa månda, el sönda.. Hur känns det da? Inte helt okej.. Men ja måste ju jobba, och dagis är ganska stängt..

Nej lite mys med mina favoritflickor gynnar en dag som denna.. Världens bästa Robin står dessutom för maten imorrn, så jag behöver inte ens ställa mig vid spisen.
Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur jävla många killar ligger du med för tillfället egentligen?

2009-07-26 @ 15:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0