Lyckat!

Herregud vilken trevlig kväll jag hade igår.. Ida är en klass för sig, på ett väldigt positivt sätt. Skönt när man hittar människor som man klickar med direkt, älskar sånt.. Sjukt, både hon och Rasmussen är 2 stycken jag lärt känna via bloggen. Och det är 2 människor jag känner att jag vill umgås med för alltid. Galet :)

Sjukt bra folk hos Ida, pojkarna från skåne kom oxå till slut.. MÅNS, å vad jag tycker om honom! 4 år sen sist, MÅSTE bli en ändring där.. Får inte gå lika många år igen innan vi ses, det är inte okej. Jag och Ida tog ett race på Harrys, sen en langos sen hemfärd.. Va hemma vid 3. Spenderade bilresan med att förklara för min kille att jag INTE skulle ligga me Kalle, men han har uppenbarligen tappat sin hjärna nånstans. Och det verkar inte som han hittat den ännu.. vem blir förvånad? Egentligen?

Jaha ja.. Ikväll blir de klackarna i taket på Rasmussens bakgård, så just nu sitter vi mest och ber för att det inte ska bli regn. För då är det lite kört för oss.. Kenty ska va där inne me underbart söta lilla Tea, så det är ju inget alternativ att flytta in.. Aja, löser sej alldeles säkert.. Bilder kommer imorrn, har inte kameran tillgänglig nu. Och vi ska nog hinna med lite mobilbloggning under kvällen me.. Ses i dimman :)

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0