Semester el inte..

Christoffer säger att jag borde va pigg och glad för jag precis haft en semestervecka, och är ledig veckan som kommer oxå.. Men det är fan inte sant, jag blir DUBBELT så trött denna veckan istället. Nu är kl tex snart 8 och mina ögon håller på att trilla ihop för jag är så trött.. INTE okej!
Imorrn jobbar jag till 2, sen håller jag helg igen. Eller semester som sagt.. Sitter och överväger om jag ska ta mej in te K-stad dagarna en dag i helgen, men jag tror nog inte de. Först och främst för att jag inte gillar Kristianstad människor helt enkelt, dessutom lockar det mycket mer att va hemma och mysa med Pärlan. Som jag för övrigt knappt sett sen förra torsdan.. Först va hon hos sin pappa ända tills i tisdes, sen har mamma haft henne resten av veckan då dagis är stängt och jag måste jobba. Inatt tyckte dessutom mamma att hon skulle sova där borta, för smidighetens skull..

Usch, nu måste jag sysselsätta mej med nånting.. Och vakna till lite!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker INTE du behöver vara piggare pga av att du haft en vecka semester. Det bara "retar upp" kroppen. Och med en vecka semester kan man inte koppla av för man vet om att man ska jobba igen veckan därpå..Nahe du, jag trodde alla företag hade rätt till minst tre veckor i följd med semester!

Du kanske skulle ta ett snack med R ;)

2009-07-10 @ 09:57:32
URL: http://whataboutanna.blogg.se/
Postat av: Emma

Vet inte hur jag kom in på denna bloggen. Men hoppas allt är bra med dig i alla fall..Kramiz

2009-07-10 @ 13:08:05
URL: http://emmisenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0