Och så var det lägenheten..

Lägenhetsvisning igår, och jag överlevde.. Tvekade ju aldrig på OM jag skulle överleva förstås, men ville inte drabbas av plötslig panik. Hade både min syster och Ida med mig.. Syrran älskar lägenhetsvisningar och bjöd in sig själv, Ida va nog mest med för att kolla på min föredetta har jag en känsla av.. :) När vi sen kommer och han sträcker fram handen för att hälsa ser jag i ögonvrån hur två blonda idioter börjar fnissa.. I för sej blev jag oxå ganska förvånad över att vi hade hamnat i "ta-varandra-i-hand-stadiet", men han försökte nog bara va proffsig.. Och det var han oxå, väldigt väldigt duktig. Dock va min enda tanke under handskakandet  "Ska vi verkligen ta varandra i hand? Jag har sett dig naken.. mer än 1 gång.. detta känns märkligt!" men det är ju en helt annan femma.. :)

Aja, tog mej ungefär... 2 min sen var jag helt förälskad i lägenheten och såg mig själv bo i den. Egentligen hade jag bara velat säga till Kim att plocka fram papperna så jag kunde skriva under NU, men jag lät bli. Är ju lite annat som ska klaffa oxå om man säger så.. Så jag hade is i magen. Duktigt va mamma? =)

Det enda jag egentligen inte gillar är att det inte är en balkong, men det kan man ju faktiskt leva utan.. Syrrans och Idas kommentarer om det var "Ja men det är ju nära ut om man behöver röka på förfesten.." eller "Ja men där ute vid det bordet funkar ju oxå att sitta på förfesten. Om det blir varmt.." Min stackars föredettta undrade nog säkert en och två gånger varför jag umgås me dom nötterna.. Haha, nejda.. Men nu ska jag  ju kanske inte prioritera mitt ev. lägenhetsköp efter hur bra upplagt för förfest det är.. Utan om det passar mig och Tilde att bo där. För jag har nämligen inte tänkt röra på mig fler gånger förrän jag hittar en bra kar som jag bestämmer mig för att köpa ett stort hus med.. :)

Så ja.. vi tar väl och lägger ett bud.. Och hoppas på det bästa, gör vi inte?
Bra så!


Kommentarer
Postat av: Stephy

Jag håller varenda jävla tumme jag har! ALLTSÅ TVÅ! haha hoppas

2009-07-30 @ 12:28:07
URL: http://stylebystephy.blogg.se/
Postat av: Ida

Weeeeee!!!!! Fifaaan vad kul!!!

2009-07-30 @ 12:39:01
URL: http://idapix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0