Ny tv.. Check!

773a83e8e7d96adf1a7347f3a448ef22.png

Kolla varifrån!

Ny tv.. Check!


Kompis, det går bra nu..

Såååå ja.. Fått ordning på datorn, men inser att jag måste köpa ett nytt batteri. Wehej, svinrolig utgift... Den nya tvn står placerad snyggt och fint på tvbänken.. Dock får jag inte ordning på skiten, inte alls faktiskt. Så jag får helt enkelt vänta tills 22.30 när M kommer hem från jobbet... En ny skjortklänning pryder även min kropp, som jag är väldigt nöjd över.. Mycket som gått min väg idag. Jag gillar de..

Imorrn blir det ett varv på marknaden, och sen lite fika hos syrran.. Torsdag ska Tilde lämnas hos sin pappa, och jag drar igång med vinet. Väldigt väldigt lugnt dock, för jag ska ju palla fredagen och lördagen med.. Fest hos Syrran på fredag uppe i grillstugan, och lillsyrran har inflyttningsfest på lördagen.. Fullt ös som det heter :) Tilde ska förövrigt stanna hos sin pappa ända tills tisda.. Hänga med Anna månda, tisda.. Jösses vad jag är glad för att Markus hittat världens bästa flickvän! Hon e verkligen toppen.. Tilde hänger inne me den bästa extramamman nånsin.. :)

Nej, ska ge mej på tvn en gång till.. Ge de ett sista försök innan jag ger upp och överlåter det till min man.
Bra så!


Framåt..

Jag tror jag har fått ordning på min dator faktiskt.. Och ny tv har jag me.. Ska mecka med detta så fort jag kommer hem :) Hörs då!

Och så va de äntligen dags för lil

-80c09b3c5fca168e977b7df7001403c.png

Kolla varifrån!

Och så va de äntligen dags för lillasyster Karlsson att oxå flytta hemifrån..


Jag lever, joda!

Som ni säkert redan förstått så är min dator fortfarande död, Alle har en teori om att det är strömsladden som är åt helvete. Det ska kollas ikväll, och om så är fallet så kör jag till Siba imorrn för inhandling av ny strömsladd.. Då tänker jag även slänga ett öga på en ny tv.. igen..

Jaha... annars da? Körde till Hälleviksbadet med M och Pärlan imorse, stannade till 2 sen fortsatte vi eftermiddagen hos mamma så Pärlan skulle få leka i sin lekstuga och bada lite i poolen. HATAR ha lägenhet i de här vädret, känner mej som världens uslaste mamma som inte kan låta mitt barn ha allt som hon har här hos mormor.
Nej Tilde, nästa sommar är det du och jag som har ett hus. Om jag så ska behöva köpa det helt själv så gör jag det.. Sagt och gjort, nästa sommar SKA vi ha ett hus! Japp.. Och Pärlan ska ha en lekstuga på tomten, och en pool vi kan bada i. Behöver inte va en stor, inte alls, bara det är en pool...

Nej.. nu ska jag njuta av de sista soltimmarna såhär på min första semesterdag. Återstår å se när jag kommer tebaks igen, så fort jag springer på en dator så passar jag på att uppdatera er..

återseende..


Glasspaus på Hälleviksbadet..

0-204acae8cc2c384177ef99907c6713f9.png

Kolla varifrån!

Glasspaus på Hälleviksbadet..


Tilde välkomnar Batin hem genom at

4d284279cd55d6cea834c30e483cff45.png

Kolla varifrån!

Tilde välkomnar Batin hem genom att bjuda på kaffe.. Otippat? :)


Grillat..

Grillat hos mamma nu.. Tom Martin har joinat sällskapet, älskar känslan av att allt är som förr igen :)

Bra så!

Datorn kan ju lämna in me, sjukt kul!

Sitter hos mamma nu, Pärlan leker i sin älskade lekstuga. Och jag å Albin spelar.. hmm va hette de nu.. crocket tror jag. Blev mobbad av Albin för jag aldrig spelat de innan, va fan då da? Har alla det eller? Står iaf 5-1 till mig, så det hjälper tydligen inte att han har övat.. haha.. Nu säger han att vi ska spela Fia med knuff i solen, så då ställer jag givetvis upp på det me.. Om 3 timmar kommer M hem, jag och Pärlan längtar massor. Då blir det langos och massa mys.. :)

Vet ifan vad jag ska göra med min dator.. Det är ju svårt och fixa den om jag inte ens kommer in i den, den startar liksom inte ens. Så snälla säg att de finns nån människa där ute som läser min blogg, och som förstår sej på sån skit.. För jag behöver verkligen ett gott råd nu!

Bra så!


Ni får nöja er me gamla bilder, sitter ju som sagt på mammas dator.. Hmm..

Jag trivs! ;)

0-2e6c09f6cf0c6d37bee3bcc8fa7f2d56.png

Kolla varifrån!

Jag trivs! ;)


Kass!

Min dator har lämnat in helt, går inte ens att starta.. Kul? Jo men verkligen!

Bra så!


Lika hopplöst förälskad..

Hej, det är jag som hör av mig
Ja, jag kunde inte låta bli
Är du förvånad över av att höra min röst igen?
Mm, det är sant, du är hemma snart
Visst, men jag kom just att tänka på
Kommer du ihåg den där första gången?

Jag är lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Här går jag genom våra rum och väntar
Jag längtar med hela min kropp
Ja, här står jag
Lika hopplöst förälskad
Nu som då

Hur kommer det sig egentligen
Att vi inte tröttnat för länge sen?
Ja, tänk på alla spruckna kärlekar omkring oss två
Säg, nog är det bortkastad tid det här
Vi kunde ju vara tillsammans nu
Du, lägg inte på
Jag vill känna din närhet!

Hahahaha..

Roligast just nu:
Att NÅN är på dejt, och dom ska mysa till det och cykla och bada. Vad tror ni NÅN gör? Trillar med cykeln såklart.. HAHAHAHAHAHAHA, bara NÅN som  lyckas med sånt! :D

Bra så!


Middag hos mamma, Tilde bjuder på

3fc96df167755344e63e353fdbaed5c6.png

Kolla varifrån!

Middag hos mamma, Tilde bjuder på kaffe.. Igen, haha :)


Låååång text..

Jag brukar väldigt sällan tjafsa med Markus (Tildes pappa), speciellt inte om småsaker. Vi kommer oftast väldigt bra överens och brukar lösa det mesta på ett bra och smidigt sätt. Men denna gången tänker jag inte ge mig.. Planen va från början att han skulle ha Tilde varannan vecka denna sommaren, men sen blev han uppsagd och de ena med det tredje, vilket resulterade i att han inte fick nån semester. Så den ideén slopades.. Annars en idé som jag gillade en hel del, för de skulle innebära att jag faktiskt kunde åka iväg nångång under sommaren. Och inte bara va fast här.. Visst kan jag ha Tilde med mig, men det blir ju en annan form av resa då. Dessutom är hon i trotsåldern utan dess like, så jag kan ärligt erkänna att jag drar mej lite för det.. Det får ni tycka precis vad ni vill om.

Iaf.. Östersjö är Markus helg (han har bara Tilde varannan helg även under sommaren) och nu vill han byta. Vilket inte jag tycker vi ska.. Om jag lämnar Tilde på fredag eftermidda istället för torsda så kan han sticka ut torsda först och främst, sen tex skaffa barnvakt antingen fredag eller lördag. På så sätt får han träffa sitt barn, men även kunna gå ut och dricka alkohol TVÅ AV TRE dagar. Ovanpå detta så har jag planer på fredagen den veckan, som vat planerat jättelänge. Som jag inte har nån större lust att hoppa av.. Jag har som sagt Tilde 24 dagar i månaden, och han resterande. Jag tycker inte att jag ska behöva styra av det lilla jag kan planera den här sommaren, för att han vill va "ledig" hela Östersjö. Mycket möjligt att det är jag som är idioten här, men jag tycker inte det är rätt.

Jag har GÄRNA mitt barn varenda dag året runt, missförstå mej rätt. Ni kommer SÄKERT börja jiddra om att "har man skaffat barn så får man väl för fan ta ansvar för dessa oxå.. bla bla bla" sånt jävla jidder som ni alltid kommer me. Men det är inte det som är poängen här.. Jag har Tilde jämt, och nu har jag för en gångs skull planerat in nånting på min "lediga" helg. Varför ska jag då behöva ändra på det? Nej, denna gången kommer jag inte ge mig.. Jag har mötts på halva vägen så han kan gå ut 2 dagar, och kommit med förslag.. Så jag anser att jag gjort mitt, faktiskt..

Bra så!


Tilde tyckte vi skulle köra och ko

0-778c4a4867650e2a4f116125c818c2a6.png

Kolla varifrån!

Tilde tyckte vi skulle köra och kolla fotboll.. Hennes önskan är min lag!


Plötsligt ligger det kalsonger i m

0-2b85d3ae0a6d8988d8cbbb265b1f7a97.png

Kolla varifrån!

Plötsligt ligger det kalsonger i min tvättkorg igen.. Märkligt ;)


Funkar?

Ehm, okej att min mobilbloggning kom fram inatt.. Som jag skickade när vi va på sjukhuset i torsdes, HMM! Aja, solen nu iaf.. Vi får höras senare helt enkelt!

Bra så!

Sjukhusläsning :)

-e1ed83ebe9363dfd32512e1969be609.png

Kolla varifrån!

Sjukhusläsning :)


Fuck you!Fuck you, fuck you very, very much
'Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch!

Jösses!

Samuel Haus, som spelade Tzatziki, har gått och blitt äldre.. Och SNYGG.. Du milde!

:


NU:
JA TACK! :D

Oförskämt snygg..

Jag är snygg i håret, nästan oförskämt snygg. Jag går förbi spegeln och gillar det jag ser, lite mer än vanligt.. Stephanie är ett geni! Minst sagt, hon gör underverk med mitt hår.. Nu är bara nästa projekt att låta de växa ut igen, tråkigt att mitt tålamod e sådär dock :)

Hyrde 2 filmer på vägen hem, och köpte en massa frukt.. Nån bröllopsfilm som M hade vägrat se, har lagt fram förslaget både en och två gånger senaste gångerna vi hyrt film. Men blitt hyfsat nerröstad.. Så nu passade jag på medans han är iväg :) För övrigt så saknar jag Robin lite granna faktiskt. inte settt honom sen måndes.. Det är ju lång tid om man är van vid att se en människa i princip varenda dag. Jag behöver en Robin-dos då och då helt enkelt.. Och nu har jag dessutom semester en vecka. Aja, han får leta sej hit nästa vecka, inte mer me de.. Hör du det hjärtat, nästa vecka! :)

Nej, dags för film 2.. Nåt me stjärnor i nåt tak.. Hört att den ska va bra, ingen aning om va det är för nåt,
Bra så!


Allmänt babbel..

Jaha ja, Pärlan är på bättringsvägen.. Tack och lov! Slog mej precis att jag går på semester nu, har liksom kommit av mej och glömt de i all hennes sjukdomshärva.. Har aldrig haft så mycket vab-dagar som denna månaden, det har varit helt extremt! Nu hoppas vi dock på att det ska vända.. Ibland kan jag inte låta bli att ifrågasätta va hennes medicin ska hjälpa mot egentligen. Visst hon får inte urinvägsinfektion så ofta som hon kunde fått, med tanke på hennes reflux. Men alla andra sjokdomar da? Som kommer så fort nån bara tittar på henne? Tycker så synd om det stackars barnet.. Hade jag bara kunnat så hade jag tagit samtliga hennes sjukdomar istället, för att hon skulle slippa de. Men nu funkar de ju inte riktigt så..

Aja, halv 3 ska jag köra till Karlshamn och fixa håret hos Stephanie. Fått för mig att jag ska låta de växa ut igen, naktdelen med det är att jag kommer se ut som en idiot i huvet hela sommaren. Medans vi låter allt växa ihop igen.. Kommer me största sannolikhet slänga i en hårförlängning så fort jag bara kan.. Stephanie kommer sucka och säga "Men Jennie, ditt hår e ju för kort nu. Du måste vänta.. lääääänge!" Å så kommer jag sucka, över att jag måste se ut som en idiot.. Tror ni jag kan tjata mej te de? Att hon ska fixa de? Haha, kanske..
Pärlan ska på uppdrag me sin moster medans jag är och grejar håret.. För övrigt har jag inga vänner denna helgen, ALLA jobbar eller är iväg. Jag skojjar inte, de e helt sjukt.. M har dessutom åkt te Göteborg för nån festival el va de va. Han lämnade vår säng halv 7 imorse.. Inte okej, tyckte jag.. Men klart pojkstackarn ska ha lite kul han me :)
V.29 har jag semester, och han har frivecka.. Så då blir det massor av mys, får se fram emot de istället..

Nej, lite sol såhär innan avfärd.. Ada!
Bra så!


Ge er för fan!

Får jag läsa en enda blogg till som håller på och hyllar Michael Jackson så spyr jag! Han utnyttjade barn för fan, vakna nu med er.. Usch!

Bra så!


Hemma igen..

Hemma.. och trött som en häst... Pärlan sover, och nu håller vi tummarna för att hon gör de HELA natten. Det hade jag älskat.. Imorrn är en ny dag, då är vi pepp igen!

Gonatt!


Pärlan med älsklings-Fia..

Lilla Pärlan..

Joda, men vi tar och åker till sjukhuset i Karlskrona för ANDRA gången denna veckan.. Tycker så fruktansvärt synd om mitt barn så det är inte sant!
Ingen aning om hur länge vi blir borta.. Så jag återkommer helt enkelt!

Bra så!

Babylon..En gång i tiden hade jag en vän.. Eller ja, jag har honom fortfarande kvar. Men numera bor han i Stockholm, så vi träffas ju inte lika ofta nu som då.. Om man säger så. Hittade denna låten, och kom direkt och tänka på honom.. Vet inte hur många gånger vi satt på mitt rum hemma hos mamma, och han torkade mina tårar över nån kille som trampat på mitt hjärta... igen.. Eller ja, oftast va de samma kille (Emil Stålberg.. helvete vilket svin den killen va alltså!) som trampade.. om och om igen.. Men iaf, han fanns alltid där och lät mej gråta mot hans axel. Och klappade mej på kinden med orden "Det kommer ordna sig Jennie, du är värd bättre.." Och så lyssnade vi på denna låten, om och om igen.. Hela tiden! Detta va utan tvekan vår låt.. hans och min..

Denna är till dig Alexander Cuna!

Pärlan!

En 2 åring med urinvägsinfektion.. Ingenting jag rekomenderar!
Stackars liten.. :(


Haha roligaste bilden nånsin när Tilde tvingar Albin att va med på tebjudning sittandes i mini-stolar med mini-koppar :D

Just nu..


Va tvungen att svalka sjuklingen i lite vatten..

Innan alvedon..


Efter alvedon :)

Mys med favoriten..


Lek med favoriten..

"Lille tan fääääälv.."

Balkongen..

Jag har faktiskt inte så mycket att säga för tillfället, därför låter jag bara bli och blogga. Istället för att jag ska komma med massa onödigt dravel.. M kommer vid 5, då väntas det nachotallrik. Pärlan tar sovet nu, och lär göra nån timme framöver. Så jag ska sätta mig på balkongen i solen med min tidning och invänta bägge mina sötnosar..

Bra så!


U-21

Vilken jävla grismatch! Serberna verkar ju inte ha koll på hur riktig fotboll spelas.. ÖVERHUVUDTAGET! Dom kan ju åtminstone försöka låtsas gå på bollen om dom nu ska kötta fram nåt så förbannat..

Myspys..

Precis slängt i färg i M´s hår, nattat Pärlan och sen bara myst lite i sängen innan han skulle bege sej iväg för nattjobb. Det gör dock inte så jättemycket, för det är fotboll på tv. Och han är ju inget direkt fan.. Så då får man gapa och skrika i lugn och ro :D
Allsång på skansen först, Tomas Ledin gör en alldeles fenomenal öppning av programmet. Dessutom har han en förbannat snygg trummis.. MMM! =)

återseende!


EMME!

Emme den lilla slynan säger att jag inte får blogga från min mobil, det blir tydligen inga "riktiga inlägg" då. Och allt Emme säger är ju lag, så då måste jag ju genast ta mej i kragen och skriva ett RIKTIGT inlägg.. Strålande sol ute, och detta är min enda lediga dag. Så jag tänkte ju passa på och njuta av solen så länge det är möjligt, men istället måste jag skynda te datorn och skriva ett RIKTIGT inlägg. Allt för att inte förstöra Emmes dag liksom.. :)

Precis hemkommen från Karlskrona, ingenting va förändrat. Det har inte blivit bättre, men å andra sidan har de inte blitt sämre heller. Och det är ju bra.. Dock ska de stackars barnet äta din medicin i minst 1 år till.. Det kan man ju tycka vad man vill om.
Nej, måste skynda mej ut igen.. Njuta av solen så länge jag har chansen. För övrigt har jag fått mina skor nu, dom rosa höga som jag va tvungen och byta te en storlek mindre. Och dom är SÅÅÅÅÅ fina.. Helt kär! :)

Bra så!


(Mobilbloggning)

Den här jävla mobilen e ju helt värdelös å blogga ifrån! Vi försov oss iaf imorse, ganska rejällt. Nu sitter vi i bilen påväg te sjukhuset i Karlskrona, hmm.. Så vi hörs senare!

Ajda!

Eeeehm.. Somnade när jag nattade Pärlan halv 7, och vaknade för 10 min sen när M kom innanför dörren. Va ju inte riktigt meningen.. Hade somnat med ugnen på och allt. Nu tänker jag krypa ner i soffan hos honom istället, och titta på en film. Lite sovmorgon imorrn, då det står besök i Karlskrona med Tilde på schemat.

Bra så!


Nedräkning..

Sista veckan innan semestern, wehej! Nu kör vi :)

Bra så!

Att tänka tillbaka..

Snart är det killebom, vilket får mej att tänka på killebom för 3 år sen. Som alltid kommer va de bästa.. Jag va sinnessjukt nykär, upplevde känslor jag inte ens trodde jag kunde känna för en annan människa. All annan kärlek tidigare i mitt liv bleknade nåt så fruktansvärt i jämförelse med detta.. Att han sen hade flickvän kan ju kanske upplevas som ett problem, men det var det inte. Hon existerade inte i vår värld.. Där va det bara han och jag, hand i hand på långa promenader för att prata om precis allt möjligt. Pussar vid vägen i timmar innan man slet sig och gick på varsitt håll, med ett vakande öga över axeln så ingen såg oss.
En sommar där många nätter spenderades i hans trånga säng hemma hos hans mamma.. Ingenting vi brydde oss om, vi hade kunnat sova på golvet utan madrass. Bara vi hade kunnat hålla om varandra och känna varandras närhet så va vi mer än nöjda.. Gick inte en kväll utan att man fick de klassiska "Godnatt-jag-älskar-dig-smset".. Man gick runt med en känsla i magen som va helt underbar, och så fort de blippade till i mobilen så trodde jag mitt hjärta skulle stanna.
Brunbränd i sina ljusa uppkavlade jeans och vita tröja va han det bästa jag visste, och jag va helt säker på att detta skulle vara för evigt.. Nu blev det ju kanske inte riktigt så. Men jag är fortfarande helt övertygad om att när jag sitter där på hemmet, vid 80 års ålder, så sitter han vid min sida. Kanske inte i sina ljusa jeans som jag älskar så mycket, kanske inte heller lika snygg som han är då. Men med samma goda hjärta som han har nu..

Finns ingen som kan få mig att känna mig så älskad som han, även nu 3 år senare.. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskar honom minst lika mycket. Nu som då....

Bra så!


SOL!

Dagens soltimmar avverkade, nu står det städning på schemat. Måste hinna klart med det innan vilddjuret kommer hem.. Så vi får helt enkelt höras sen! Pjuh..

Bra så!


Mobilbloggning..

Suttit ett bra tag nu på morgonen och försökt få min jävla mobilbloggning att fungera, och jag blir verkligen inte klok på skiten.. Ställt in och grejat PRECIS så som de ska va för att de ska funka. ÄNDÅ så vill inte skiten sammarbeta med mig.. Jag blir tokig snart! AH..

Bra så!

Gravida kvinnor..

Jag känner som såhär.. Jag måste verkligen ha cola, allra helst nu med en gång! Men jag orkar inte röra mig en meter.. Jag minns på den tiden jag var gravid, och man kunde få M att göra precis vad som helst. Ville man ha korv med bröd mitt i natten så ordnade han det, dock under vissa protester men han gjorde de. Ingen vill bråka med en gravid kvinna, tro mej.. Det är hormoner och skit till höger och vänster så alla passar på att hålla sej chill. Och man bölar.. Herregud, precis hela tiden bölar man. Från ingenstans, och helt otröstligt.. "Gråter du nu igen?" JAAAA det gör jag för i helvete.. "Jaha, varför det nu da?" Det vet väl för fan inte jag din jävla idiot?!
Jag är ju ganska temperamentsfull i vanliga fall, så jag vågar inte ens tänka på hur jag va när jag va på tjocken.. Jag måste vat en vidrig människa att leva med, haha..

Whatever.. saken va att hade Martin bott kvar här nu så hade jag haft ett glas cola i handen inom en kvart. För han är världens bästa.. Men nu gör han inte de, så jag verkar ju inte ha nåt annat val än att köpa den helvetes colan själv.. AH!

Bra så!


Jaja..

Slog mej precis att jag inte tog en enda bild igår, jag glömde helt bort min kamera. Det är ju inte bra.. inte bra alls!

Bra så!


Pärli 2 år!

Min Pärla fyller 2 idag, och hon är inte hemma.. Ja jag kanske e överdrivet sentimental, men jag tycker det är sjukt ledsamt. Nu firade vi i för sej hennes 2 årsdag förra helgen, och låtsades att de va då. Fick glass te frukost och kalas och grejer.. Men i vilket fall som helst så hade jag velat ha henne här hemma idag, håller på och längta ihjäl mej efter henne! :(Utan mobil..

Ajajaj.. Ser att jag har fyllebloggat lite inatt, hmm! Alternativt skulle ja kunna ta bort de, innan Anna ser de.. Haha, men va fan. Jag får väl stå mitt kast helt enkelt.. Syskonen Janhall ÄR så sinnessjukt lika, det är det värsta jag varit med om. Dom ser i princip likadana ut insåg jag igår.. Galet! Haha, aja.. Sagt är sagt i föregående inlägg, bara å stå för de.. :)

Vaknade redan vid halv 8 inatt.. Min mobil dog precis, och laddaren ligger i Syrrans bil i Asarum. Succé.. Borde verkligen inte köra vid den här tiden dagen efter, men jag vill te Karlshamn och hämta mina saker. Får väl vänta ett tag till iaf.. Det bästa just nu är att de va ganska stort alkoholintag igår, men att jag inte ligger inne me nån baksmälla överhuvudtaget. Väldigt väldigt trevligt faktiskt.. Hungrig som ett litet as är jag dock, så det får nog bli lite frukost nu.

Bra så!

Jnahall..

Ajajaj.. Är det okej att va GANSKA sugen på Tildes "morbror"? Inte.. Nehä nej.. Då har jag ett problem precis i detta nu!
Anna skulle kunna ha den snyggaste bror som  nån nånsin haft.. Ja vet inte jag, men jag tycker faktiskt att det skullle kunna va ett problem.. Eller va fan... skitsamma.. Snygg som få e han.. Janhall is the shit :) Haha detta kommer jag ångra imorrn!

Bra så!

More then ever..

Jaha ja.. Midsommarafton! Nästan lika överskattat som Nyår.. Midsommar kan dock bli JÄVLIGT bra om vädret är bra, såklart är det pisseväder idag. Vem hade kunnat ana nåt annat? Hmm.. Första året på 3 år som jag inte har Tilde/e gravid, kan inte direkt påstå att jag gillar de. Hade gärna gjort en krans och dansat runt midsommarstången i Valje med henne precis i detta nu. Men jag har ju inte ensamrätt på henne, hon har en pappa som oxå vill fira med henne. Och man kan väl absolut påstå att de va hans tur..

Aja, har precis duschat och kastat på facet. Plattat håret och valt klänning i flera timmar.. Mina nya skor skulle kommit tills idag, men det har dom INTE gjort så jag får tänka om. Sitter i en hallonröd klänning för tillfället, och med mitt blomhalsband jag fick av Razz och co när jag fyllde 23.. Rakat benen dagen till ära, även en ny parfym dagen till ära. Nya snygga naglar, och mina fina skor.. Jag känner mej snyggare än nånsin! Men allt detta kommer bli förstört om det börjar regna, och det ser det verkligen ut som det ska göra. Det gillar jag inte det minsta..

Nej, dags att packa ner kameran och vinet och bege mej te Syrran på midsommarmiddag. Sen raka vägen te Fröken Jensen i Asarum, återstår och se vart kvällen slutar. Man ska aldrig säga aldrig som det heter.. :)

GLAD MIDSOMMAR!


Utan dig Pärlan, så skulle jag inte vara hel! <3

Nu köööööör vi!


Woho..

Mycket mys nu.. Det gillar vi! ;)

Gonatt!

Hmm..

Ringer ju för jössenamn lia mycket idag.. Den här veckan gynnar inte alls min bloggning. Slutar alldeles strax, sen ska jag lämna Pärlan hos Markus och sen vidare för att handla. Men när jag kommer hem från alla mina uppdrag så ska jag kasta ihop ett riktigt inlägg tänkte jag :)

Bra så!

Så ja..

Hemma, med riktigt snygga naglar.. SÅKLART! Tack Evelina :)

Nu är jag dock trött som.. ja jag vet inte vad.. så tänker kasta i mej en macka, en krypa ner hos Pärlan som ligger och sover i min säng.

återseende..

Is it true..

If one of us is lying,
then theres no use in trying
or reason to pretend.
Falling out of a perfect dream, coming out of the blues..


Naglar..

Lite nya naglar hos världens bästa Evelina? Jo jag tror nog de.. Hörs sen :)

Bra så!

Godmorgon!

Passar på att slänga ihop ett inlägg innan de börjar tokringa här..
Somnade ganska tidigt igår, är helt slut i huvet numera av nån anledning. Orkar bara tänka de timmar jag är på jobbet, när jag kommer hem så går hjärnan på halvfart.

Kycklingsallad står på menyn idag, som jag själv gjort.. Det ser jag fram emot.

Givande inlägg va? Haha ja jag kände oxå de.. Återkommer istället!


Bra blogg idag..

Jag är HELT slut idag, och pallar ingenting.. Ringer ju nåt så in i helvete på jobbet numera, så där har man ju inte en stund över för att blogga.. Så jag tänker gå och lägga mej nu, ladda mentalt inför midsommar. Som vi fortfarande inte tagit tag i och styrt upp.. Ah palla!
Avslutar med att hjälpa pojkarna lite på traven, ni får ge dom en chans.. Den ena av dom kan iaf va ganska vettig ibland:
Http://gulahusets.blogg.se

NU: Gonatt!
Sanslöst..

Sönderringd.. idag igen.. andas!


HUMOR!Hahahaha den som inte tycker detta är roligt är på riktigt skadad! :D

Bakommaterial..

Ikväll behövs det mycket humor här.. Jag har kollat på Hipp Hipp säsong 1, nu rullar World tour of skåne på min tv.. Och snart tänkte jag plocka in datorn i sängen och kolla på Hipp Hipp säsong 2..
World tour of Skåne har jag sett så många gånger nu att jag börjar hitta andra roliga saker, sånt jag inte noterade från början.. typ roliga saker som publiken gör, eller "bakom materialet".. FY FAN i helvete va roligt det är när Glans och Schyffert ska åka och kolla på Spättekaksbageriet.. Haha Snoff hade inte sett de för han har bara laddat hem filmen, så jag antar att R inte sett de heller. Med andra ord är det precis just DET som ska rulla på tvn nästa gång de delas en flaska vin.. Ni FÖRSTÅR inte hur sinnessjukt roligt det är, nästan roligare än den riktiga filmen.. Haha skrattar så galet mycket!

Måste hitta ett klipp me de.. Återkommer! :)


Denna bilden har absolut inget me saken att göra, men Fia och Rasse e så fina här :)

Njaaaa...

Jag vet inte riktigt ja.. Jag borde kanske bena och pusta och stöna och va allmänt nerstämd.. Men just nu är det mest 3 ord som rör sej i huvet på mej.. Vin, väder och kärlek..

Hej och välkommen sommar!


Trist..

Det var kul så länge det varade.. Jag är som sagt inte gjord för det här med förhållande..

Bra så!

Ojda!

Ringer väl knappt nåt här? Eller? Jösses..

Men AH!Mitt internet sammarbetar tydligen inte heller med mig.. För helt plötsligt går de så JÄKLA slött. Och jag har Sveriges sämsta tålamod, så orkar inte me att de tar 10 min och ladda upp EN bild.. Så det får vänta tills imorrn efter jobbet helt enkelt. 2 veckor kvar å jobba, sen är det dags för semester.. FY FAN va skönt!

Kalas och sånt..

UH jösses.. Precis hemkommen från kalas, firat Pärlans 2 års dag då hon är hos sin pappa när hon fyller år på lördag. Jag är verkligen HELT slut! Hade vansinnigt trevligt igår, kanske lite för trevligt.. haha.. Ska fixa fram bilder från igår så fort min kamera börjar sammarbeta med mig..

Bra så!

Nöjd?

Lika bra så vi får det sagt, så Emelie kan sluta grunna så förbaskat..

Har inte skrivit ett inlägg på flera månader där jag syftat på dej och Dusan. Har jag nåt att säga om er två så skriver jag alltid ut era namn.. Okej?

Bara för den sakens skull..

Eblin säger:

Hallao poffie


Jennie säger:
Hej hej Örnen!


Eblin säger:

Whaaatup?


Jennie säger:
Chill.. själv?


Eblin säger:

mm, kan man väl säga, ska du ut ikväll floff?


Jennie säger:
Vet inte än.. snackas om det.. du?


Eblin säger:

mm kanske de

vart bär kosan?


Jennie säger:
Bromölla.. och sen lite banken på det sägs de..


Eblin säger:

okej trodde ni skulle ha bromölla som huvuddestination

"mm fest på gallerian ikväll"


Jennie säger:
Haha va? Nej de har jag inte hört nåt om.. dit du ska?


Eblin säger:

lol

neee

Hur går de me bloggen?

Får man nåt utrymme?


Jennie säger:
Nåt utrymme? =)


Eblin säger:

Omnämns man?


Jennie säger:
Det har du säkert gjort både en och två gånger.. Publicerade en bild på oss två för ett tag sen, efter de trodde folk du va min pojkvän.. de e väl de senaste jag kan minnas =)


Eblin säger:

jasså, va skojj att man har romansrykten med bloggeliten i stan


Jennie säger:
Ja å ja, enligt mina läsare har du halva inne.. så de e ju gött..


Eblin säger:

FAN VA NAJS

de e jag o dusan


Jennie säger:
Haha jasså..

Eblin säger:

Nej ska dra nu, trevligt att språka lite, Kanske syns i dimman!

Höj


Jennie säger:
Ja de e inte omöjligt.. Have fun! Hej me dej


(Sådär Emil, kan det va nåt?)


Inte bra..Verkar som även jag blitt skadad av Robin.. Helt plötsligt spelar jag denna om och om igen! Haha..

Jävla meck..

På tisdag drar Fia igen.. 2 månader denna gången.. Och jag vill slå henne hårt varenda gång hon kommer på nåt nytt ställe hon ska till. Hade jag inte haft Pärlan hade jag me största sannolikhet följt med, på ALLA hennes upptåg.. Iaf, ikväll ska de drickas vin en sista gång innan hon drar. Här sitter jag med snorig näsa (den får Pärlan ta på sej..) huvudvärk och ångest.. Kan verkligen inte bestämma mej hur jag ska göra. Står ju kalas på schemat imorrn me, ska bakas tårta och greja. Så det blir tidig uppstigning.. Med andra ord kan man inte hälla i sej hur mycket som helst ikväll om jag väljer att joina sällskapet. Men de hade ju inte skadat för en gångs skull.. Dit och säga hej ska jag iaf, återstår och se hur de blir med alkoholintaget dock..

Återkommer..

Suck..

Ah snälla ta mej ur de här meningslösa komat.. NU med en gång helst!

Sjuk-Pärlan!Såhär har det sett ut innan i veckan när vi haft sjukstuga och mest torkat snor..
Börjar bli trött på snor nu, mina kläder hinner va rena i typ 2 min sen e de snor på dom oxå. Tom mitt hår har jag fått massa snor i dessa dagarna.. Det upptäcker jag när jag ska gå och lägga mig, och drar en borste genom håret. Då fastnar den liksom halvvägs.. Jaha ja, bara å ställa sej i duschen igen trots att de va mindre än en timme sen sist. Fördelen med Pärlan när hon e sjuk är att hon e världens gosigaste, och vill pussas å kela hela tiden. Men naktdelen är ju som sagt att jag har snor över hela mej när dagen e slut.. Men det är nånting jag helt klart kan leva me :D

Bra så!

Just nu..

Folk som skaffar hund/katt och säger att dom blitt föräldrar?
Såna människor gör att jag dör lite inombords!

Normalt..

Jag vet inte riktigt va det är för fel på mej.. Jag bölar ingenting när mamma ringer och berättar att mormor åkt in te Akuten för hjärtat. När mamma däremot några timmar senare ringer och talar om att allt e lugnt, och hon förmodligen får komma hem imorrn ja då bölar jag som ett litet barn..Hysteriskt i 5 minuter, sen är det över.
Nu har jag torkat tårarna och är med i matchen igen.. Helvete mormor, du skulle våga lämna mej här!


En bild från Tildes dop har ju egentligen ingenting med saken att göra.. Men det kändes bra med en trevlig bild mitt i allt elände. Hur trevlig nu denna är, när jag tänker efter vet jag inte..

Va fan händer?!

Vaknar tjugo i 7 av att mamma har skickat ett sms och meddelat att mormor är påväg te Akuten i Karlskrona.. Min mormor, som är frisk som en nötkärna. Inte min morfar som balanserar mellan liv och död mest hela tiden, utan min MORMOR.. Och det var dessutom nåt med hjärtat! Mer har jag inte hört.. Jag känner mest att detta är mer än jag kan hantera. Och jag är väldigt glad att jag inte ska jobba idag, för det hade helt klart blitt pannkaka av de. Jag är inte alls bra på att hantera saker som har me sjukhus el döden att göra, överhuvudtaget.. Och varför min mormor av alla? Jag klarar mej inte utan henne, jag skulle bokstavligen gå under om hon lämnar in. På riktigt, det finns inte på världskartan..

Dessutom har jag sån huvudvärk idag som jag aldrig nånsin haft.. I bakhuvet typ. Inatt blev jag rädd och trodde jag fått en hjärntumör el nåt, för jag såg knappt inget på höger öga för jag hade så ont. Va bara en enda stor gröt på höger öga.. Då ska det tilläggas att jag inte på nåt sätt är hypokodriskt (heter de ens så?) lagd, som vissa andra i min umgängeskrets. Men den här huvudvärken skrämmer mig lite.. Eller de skrämde mig när jag inte kunde se riktigt snarare. Tog ett par panodil men dom har fortfarande inte hjälpt.. Va fan e de här för huvudvärk? Finns de nån utbildad sjuksköterska bland mina läsare som kan tala om för mig att jag inte har en hjärntumör så jag kan lugna ner mej?

Nu ska jag vänta på samtal av mamma igen, så jag kan få åka in te mormor i Karlskrona. Jag vägrar sitta här och bara vänta.. Aldrig i livet!

Bra så!

Nej..

Sagt och gjort, jag behöver mer än såhär.. Dags att göra handling av tanken!

Gammal sång..Borde jag?
Nä, kanske inte..
Men det är ju du och jag..
Det är det alltid!

Analys, vare sej ni vill el inte..

Jag kollar igenom Sveriges 2 senaste matcher, i brist på annat.. Kollar höjdpunkter. Och 3 saker är jag ännu mer övertygad om nu, efter denna veckan.
Kim Källström ÄR verkligen en pajas, han inte på plan att göra! Det finns ju en anledning te att han inte får speltid i Lyon, och får han väl det så är det som back. Inte som mittfältare som han i grund och botten är.
Rasmus Elm är oerhört duktig! Men stark betoning på oerhört.. Om han får va skadefri så kommer han synas i landslaget i många många år framöver. Hans framspel till Zlatans 3-0 mål är riktigt fint.. Och det är en slitvarg, han springer och springer och springer och visar verkligen att han är i landslaget för att stanna. Hans broder Viktor Elm vågar jag egentligen inte uttrycka mej så mycket om, har inte så bra koll på honom då han va lite anonym.
Behrang Safari är oxå riktigt duktig.. Alltid gillat honom, men återigen så kan ju det bero på vilket lag han spelat i senaste tiden :) Han blir nog oxå ett säkert kort att räkna med i framtiden.. ett jävla löp i den karlen.

Och sist, men definitivt inte minst, Zlatan.. Jag vet att jag alltid hyllar honom, men i mina ögon så ÄR han världens bästa fotbollsspelare! Det är inget snack om saken.. Och nu när han i princip är klar för Barca dessutom så tror jag att han kommer bli ännu bättre, om det ens är möjligt.
Det är ju inte konstigt att han inte presterar exakt lika bra i landslaget som han exempelvis gjort i Inter detta året. Han har ju inte alls såna klasspelare omkring sej som han har i Inter. Givetvis hjälper det honom.. Men jag anser ändå att han håller minst 2 klassar högre än va resten av landslaget gör.

Jaja, det var nog mest detta jag ville få ur systemet.. Fritt fram att kasta in kommentarer om att jag inte kan ett skit om fotboll och borde hålla käft istället, det brukar ni ju göra. Och det är ju synd om vi ska bryta en tradition, tycker ni inte? ;)

Bra så!


Liv i luckan..

Jag har ganska mycket jag behöver få ur mej, och ni får väl spelet som vanligt. Men det skiter jag i.. Mitt nyfunna hat till tjejer födda på 90 talet, än har jag inte träffat nån normal. Eller jo, Paugens syster.. E inte hon 90a, trots att hon tog studenten med 89orna? Jo jag har för mig det.. Men ni ser ju, den enda normala 90a jag känner är alltså för smart för att ta studenten med dom, och får hoppa upp en klass.. Det säger en del. Resten e för mig.. tja.. idioter mest hela tiden!
"Ge henne en chans nu är du snäll.." JA men det tänkte jag göra oxå. Tills hon säger till min pojkvän att jag och Robin ligger med varandra, eller hoppar på Tildes pappa och ifrågasätter hur han och jag tänkte när vi skaffade barn ihop? De e väl för fan vår ensak.. Är det nåt som HON av alla människor har och göra med? Hur fan kunde hon ens hoppa på honom ute, måste vat en freda för lördagar e hon ju PÅ TOK för ung för att ha rätt att befinna sej där.. Nej som sagt, ganska less på henne nu.. Och Viktors flickvän E ska vi inte bara tala om.. Jag tyckte Helena va crazy när hon och Robin D va ihop, men fan, E tar crazy till helt nya nivåer.. Robin D förtjänade ju de iaf, med tanke på vad han sysslade med bakom ryggen på henne. Viktor kan ju jag tycka inte förtjänar det han ibland behöver genomgå.. MEN, nog om det..

Pärlan ligger och sover, så jag tänkte passa på och ta en dusch.. Fram tills jag inser att vi inte har nåt varmvatten, inget alls! Dom håller på och installerar fjärrvärme el va de va, så allt vatten är avstängt.. Nu fick jag igång vattnet, men bara kallt. Så då kan de ju va.. Funderade på att passa på och köra iväg å fixa Pärlans sista presenter, men de gör jag ju inte om jag inte kan duscha först.. Jaha, hon vilar, då kanske jag me skulle passa på och göra de..

Bra så!


Hmm..

Jag vet ifan alltså, pallar jag detta verkligen? Ska det inte va bättre än såhär?
Mycket möjligt, men jag behöver mer än såhär.. Så antingen får det bli en skärpning, eller så kommer jag gå min väg..

Bra så!

Tack Sverige!

Jag har sällskap, av en gammal kär vän.. En vän som inte gillar fotboll, men som jag tvingade mej till att se hela andra halvlek av Sverige-Malta. Och jag tycker det är alldeles underbart att min kille (Nej inte Hampus, Zlatan) äntligen gjorde mål i landslaget oxå. Första för detta året, på tiden.. Att Majstorovic (precis som om jag skulle orka googla den korrekta stavningen, eller hur..) även gör mål är ju lite galet med tanke på att han e back. Men jävligt skoj.. Gillar honom, kan nog ha å göra med att han e gammal Mff-are.. Aja, Källström på plan även idag.. Om det väljer jag att säga INGENTING! Jävla pajas..
Bröderna Elm är ju duktiga, det är dom.. Andra halvlek spelade Rasmus Elm bra fotboll, riktigt bra.. Med en rutin som han inte borde ha, efter så få spelade matcher i landslaget. Skönt å se att Anders Svensson va på plan igen, han behövs.. Va ni än säger, så gör han det! Visst, de blir kanske nån felpass då och då.. Men som sagt, HAN BEHÖVS..

Världens mest ledsamma avsnitt av Grey´s anatomy va de oxå.. Tog 2 min sen bölade jag första gången, och sen i princip igenom hela programmet. Har jag blivit känslig på äldre dar? Nej de får vi väl verkligen inte hoppas.. Eller de kanske skulle gynna mej, va vet jag.. Nu ska jag iaf återgå till soffan och kasta igång en film va de sagt, inget dagis för Pärlan imorrn heller. Måste ställa klockan och komma ihåg å ringa dagis/jobbet bara.. Lovade Nettan det.

NU: Gonatt!

,

10 dagar kvar..

Pärlan fyller 2 bast om 10 dagar, och hennes gammelmormor visste inte vad hon skulle köpa. Så nu klickade jag hem en hel ny sommargarderob åt Pärlan då hon växt ur allt, och gammelmormor står för fakturan.. Sånt gillar vi :) I helgen måste jag hinna till Ekohallen och ordna de sista presenterna te lilltjejen.. Kalas står på schemat på söndag för hon är hos sin pappa på sin födelsedag..

2 år.. Sjukt.. När fan hände detta? Hon va ju min lilla bebis nyss.. Nu springer hon och snackar som om hon aldrig gjort annat. Talar om för mig att "Mamma DUM" när hon inte får glass innan maten. Eller "ojojoj mamma aaaarg" när jag skäller på henne för hon inte kan bete sej.. Allra bäst är när hon kryper upp jämte mej i sängen, klappar mej på kinden och säger "Lille äska mamma.." (översättning: Tilde älskar mamma)

Jag undrar bara när fan hon blev så stor.. Jag hänger inte med. 10 dagar kvar, sen har mammas bebis blitt en stor flicka.. Jösses..

Bra så!


Sjukt nyfödd, bara några timmar gammal.. Juni 2007


Augusti 2007..


December 2007..


April 2008..


Juni 2008...


Januari 2009..


April 2009...


Juni 2009..

Märkliga Pärlan..

Pärlan sover mest hela tiden, eller hon ligger i soffan och snorar iaf.. Vilket gör att det blir en massa dötid över åt mig, så jag läser bloggar till tusen och lyssnar på musik i min spotify. Finns 2 låtar som får min Pärla att vakna ur sin soffa.. Den ena är som vanligt "So what" me Pink, det har ju alltid varit hennes stora favorit. Men hon tydligen en ny oxå, som får henne att resa sej i 1 minut och dansa lite.. DENNA.. Sen lägger hon sej ner igen.. Robin har skadat henne me sin Danny-musik utan att han ens träffat henne... Haha!

Och så va vi där.. igen..

Jag känner mej sjukt matt på livet idag, Pärlan är sjuk.. igen.. Jag va karig å va så nöjd när hon inte va sjuk på hela Maj, det var så skönt att slippa oroa sej för ett tag. Hon ÄR ju mycket sjuk, pga sina njurar och det där. Räcker nån med feber tittar på henne så har hon plötsligt dubbelt så hög feber.
Idag är hon vrålförkyld, både näsa och ögon rinnner som sjutton, och hon hostar precis hela tiden. Men det är ändå skönt att hon för en gångs skull har en vanlig sjukdom, som alla andra har.. En simpel förkylning. Men det är ju aldrig kul att behöva va hemma med ett sjukt barn, man vill ju att dom ska må bra jämt och aldrig stöta på några dåligheter.. Men det är inte så mycket att göra åt saken, nu ska vi bädda ner oss i soffan framför Pippi. Det har Tilde bestämt..

Bra så!


90-talet..

Hur var det nu min älskade vän Rasmussen sa... Alla flickor födda på 90 talet borde.. vilket ord använde hon? Jag minns inte, jag minns bara att de va nåt galet elakt.. Och jag instämmer.. Flickor födda på 90 talet har fan i mej inte alla hästar i hagen! Herregud..

Bra så!


Hemma..

"Alla på folkspel är ju så jävla torra..."

Jaha ja.. Det tycker du? Så vill jag inte minnas att det var.. hmm..
Bra så!


Avslutad..

Christoffer har tydligen avslutat vår vänskap, efter att jag körde en favorit i repris imorse..
Jaja men va känslig da :D

Bra så!

Favorit i repris..Jag är på ett uruselt humör idag av nån anledning, och Christoffer är inte här än.. Så vi får köra denna så länge, tills han dyker upp. Jag kommer inte va så populär resten av denna dagen när han upptäcker detta, hahaha..

Bra så!

AH, så fiiiiiina!Är det okej att sova med skorna på när man precis fått hem dom i brevlådan? Robin ska ha en eloge oxå, han som valde dom.. Ibland e de bra att ha en killkompis som har ett öga för "de lilla extra".. Jag ÄLSKAR mina nya skor! Och de bästa av allt är att dom är ÄNNU snyggare i verkligheten :)

NU: Gonatt!

SUCK!

Asså fan, har stressat mej igenom den här dagen.. Nu har jag huvudvärk och är verkligen HELT slut.
Återkommer..

Grunnar.. igen..

Jag sitter här på jobbet å grunnar lite på den här Sverigematchen i lördes.. Kan inte riktigt släppa de. Zlatan är ju straffläggare i Inter, och vann skytteligan. Och är ca 100 gånger bättre än Kim Källström.. Så hur mycket jag än försöker så kan jag INTE förstå varför Kim lägger straffen, det är för mig obegripligt.. Jag KAN INTE FÖRSTÅ DET! Hjälp mej här nu, ge mej en enda rimlig anledning te att en sån oduglig spelare som Kim Källström får lägga straffen istället för Zlatan.. HJÄLP mej nu!?

Bra så!

Det va märkligt..

Sitter här och funderar över en kommentar jag fick.. Nånting om att jag knullat nere på Slottsudden medans min mamma passar Tilde. Och jag försöker verkligen tänka efter här, vem är det jag har legat me där nere? Och vad sjutton gjorde jag där nere överhuvudtaget? Jag är ju asmörkrädd.. För det måste ju varit på kvällen, om jag nu va full menar jag. Det är jag ju bara på kvällarna.. Herregud, har jag verkligen vågat mej ner där i mörkret bara för å ligga lite. När jag har en säng hemma och bor mitt i stan.. Och framför allt, när tusan hände detta? Ojojoj vad jag förvånas över mig själv.. Jag kanske inte är mörkrädd ändå? Har jag bara inbillat mej? Weeeehej i så fall :)

Men det största frågan e egentligen VEM tusan jag legat me där nere i mörkret å kylan.. Om jag ändå kunde komma på det. Jag kommer ju ligga sömnlös över detta, å de e inte bra.. Jag ska ju för bövelen jobba imorrn, uppstigning kl 6. Jag kan inte ligga å grunna på vem jag legat me på Slottsudden medans jag, och lyssna nu noga, KASTAT Tilde till min mamma.. Joda, det har jag gjort. Det säger ju hon som lämnat kommentaren, och hon vet ju allt..

Nu har jag gått igenom alla jag legat me, men ingen av dom har knullats nere på Slottsudden. Så det är nog bäst att du som lämnade kommentaren talar om vem jag legat me där.. Annars kommer jag aldrig kunna somna :D

NU: Gonatt!


Vi kör denna bilden, bara för ni gillar den så mycket ;)

Haha sötnos!


Överdriver jag?

Slog mej precis att jag inte gillar min kille särskilt mycket för tillfället.. Inte hört ett ljud från honom sen han va här i onsdes. Okej att han har tappat sin mobil, det köper jag.. Men kan man inte låna nåns mobil en enda gång och ringa och tala om för sin flickvän att man lever.. Ett samtal på 1 minut där han talar om att han lever, är okej och har skoj.. Det tycker faktiskt jag! Har tom pratat me Tin som oxå hängt där sen i onsdes, mer än med H... Det säger en del..
Överdriver jag här, eller är det inte ganska dåligt gjort av honom?

Bra så!


Hur bra? :)


Jaha ja..

Lovat hämta lillsyrran ute på Rock.. varför undrar jag såhär i efterhand? Svintrött och hade bra mycket hellre legat i min säng nu.. Ska va där kl 1, så jag får väl sätta mej i bilen snart. Kommer de fram en enda långhårig sak och ska prata så skjuter jag mig själv.. Tack Gud för att den här skiten e över nu, imorrn ska det städas och på måndag e allt som vanligt igen.. Tack, verkligen!

Dessutom så pissar jag på svenska landslaget.. Dom e fan i mej helt odugliga!
GONATT

Asså inte igen..

Kim Källström från start.. helt jävla sanslöst! Sagt det innan och säger det igen, finns INGEN som är så jävla överskattad som den fjanten. Han har fan inte på en fotbollsplan och göra.. Å va gör idioten? Han får lägga en straff, och MISSAR!
Hahaha jag skrattar åt honom, åt hans otroliga oduglighet.. Fy fan Kim, gå av planen.. NU med en gång!

I brist på annat..

Jag sitter mest och gör ingenting, jag klickar mig igenom alla möjliga bloggar. Såna som jag i normala fall inte ens läser.. Hamnar på Josefine Craafoords blogg, bläddrar bläddrar. Läser.. Kommer till ett inlägg där hon skriver att "alla vet ju att man blir gravid även om man äter minipiller, vi fick precis 100 mail där folk berättar historier om att dom blev gravida me minipiller." bla bla bla.. Asså ligger det nåt i det hon säger? Blir man gravid även med minipiller? Vet ni nåt om det? Asså seriös fakta, ingen skit ni bara slänger ur er..

Jag vet ju att inget e 100% säkert.. i princip.. Men minipiller e tydligen ingen mening att äta. Det viktiga i allt detta är att det är ju just minipiller jag äter. Ingenting som är självalt, då jag inte kan äta vanliga p-piller för jag spyr som ett litet äckel av dom. Min mage pallar helt enkelt inte det.. P-stav skulle jag aldrig i livet sätta in, för när Syrran gjorde de så hade hon mens typ 3 veckor av 4.. Och så pallar jag inte ha det, blir ju dyrt i längden liksom. Sen blir de ju väldigt lite ligga på de sättet, och jag föredrar ju att det finns bra med sex i mitt liv.. så att säga.. Nej, jag har inte sex när jag har mens. Jag tycker det är riktigt vidrigt.. Och jag har väldigt svårt å förstå folk som har det, tycker faktiskt ni som har det är lite lite äckliga. Men ja, det bryr väl inte ni er om.. Jaja

Som sagt.. De här med minipiller. Jag käkade samma piller när jag blev gravid som jag gör nu. I för sej slarvade jag lite med dom då, och dessutom har ju Tildes pappa (uppenbarligen) superspermier. Men ÄNDÅ, jag kan ändå inte riktigt släppa de. Jag ger mej fan på att jag hade blitt gravid även om jag skött mina piller exemplariskt..

Nu sitter jag här å får lite panik i efterhand... Över vilka ja haft sex med senaste tiden. Lägger handen för ansiktet och suckar HÖGT när jag kommer på R.. Haha hade inte de vat en jävla grej da? Komma te jobbet med en liten bulle på magen då.. Gå in på hans kontor och be om nånting, typ nåt papper som bara han kan ordna fram. Å han får se att jag börjar bli lite sådär typiskt rund.. Och jag tar mej lite på magen så som typiska gravida gör. Nämner kanske i förbifarten hur sjukt ont jag har i mina bröst.. Sen kanske jag oxå råkar nämna att min mens e sen, VÄLDIGT sen.. Jag kan se paniken i hans ögon i mitt hvud just nu. Haha jag ligger med chefen lite som en kul grej och blir på tjocken.. Hade inte det vat så jävla kul? :)

Bra så!


Haha!Man måste älska honom! :)

Mår som man förtjänar..

Jag mår som en röv.. Jag gör verkligen det. Idag vill jag inte va ihop med mig själv, för jag är INTE vacker idag. Eller inte för tillfället iaf.. 7,0 orna igår gjorde, ja va ska man kalla de. Dom gjorde sin grej helt enkelt.. Min mamma älskar nog inte mig idag, jag tror faktiskt inte de. Just inatt kan jag tänka mej att hon tänkte: "Vad gjorde jag för fel?" när hennes 2 döttrar kommer invinglandes och somnar på golvet. Typ..
Nehä, va säger ni om att ta tjuren vid hornen och gå igenom nattens sms? Jo, lika bra..

Bra så!


.......

07.45... Vaknar. Konstaterar: fortfarande full. Går och lägger mig igen.

Återkommer
!

Elller?!

Fan, så fort Tilde är hos sin pappa så blir de liiiiite iiiiite för mycket alltid... Jaja, inget som ingen har dött av...

Nu köööööööör vi! ;)

Mycket bra skit pågång..

Bäst just nu: Att jag med största sannolikhet ska fira midsommar med Johan och Alex, och att mina skånepojkar kommer upp under Killebom-veckan!

Just nu är det jävligt kul att va mej.. :)
Nu beger jag mig till Carro för att entra dimman, så vi hörs imorrn. Alternativt under en fylleblogg inatt, den som lever får se :D

Bra så!

Manshoran i ett nötskal..

Tin har ringt 100 gånger inatt, endast för att snicksnacka.. Sen har jag inte kunnat somna om, och när jag väl gjort de så dröjde de 10 min sen ringde han igen. Återigen bara för att snicksnacka lite.. Så jag är helt sinnessjukt trött nu, efter uppstigning kl 6 dessutom. Så jag tror det får bli en powernap på det innan det är dags för vin... Joda, så säger vi!

Bra så!


Bra bättre bäst?

Just idag tycker jag om Robin lite mer än vanligt..
Varför? Spelar egentligen ingen roll, inte det som är poängen här.

Men han är bra, de e han.. Lite bättre än dom flesta! <3


Va var det jag sa?!

Ni kallar mej bitter för att jag inte gillar Rockfestivalen.. Allt jag säger om det är: Seriöst, skärpt er!

Och idag påväg hem från jobbet så får jag allt så snygg bekräftat för mig, att det bara är inkompetenta äckel som hänger på Rockfestivalen. För det första får man köra i typ 30 från Pukavik te Ysane, för att de springer massa jävla idioter över gatan jämt å ständigt. Så bilar måste tvärtstanna te höger och vänster.. När blev det okej? Bara undrar liksom.. När jag sen kommer precis innan Statoil i Norje så ställer sej ett jävla långhårigt äckel och PISSAR rätt ut i gatan! När fan blev de normalt? Hur kan nån komma och säga att folk där ute beter sej normalt?
Och vad händer nu? Jo det börjar pissregna... HAHAHA de kan du ha ditt jävla svin, just nu pissar Gud dej i ansiktet för att du beter dej som ett drägg.. GRATTIS!

Bra så!

Ehhhy!

En kvart till hemfärd, ni förstår att jag är lyrisk va? :D


Snart hemfärd..

Nu har halva arbetsdagen gått, och jag hoppas verkligen att resterande tid av dagen går fortare än den gjort hittills.. Längtar väldigt efter mina tjejer, ostbrickan och mitt vin.. Blir en bra kväll ikväll :)

Bra så!

Överskattat..

Att Robin ringer mig när han ligger i badet, säger inte det en del om vår relation? Eller va de jag som ringde honom? Whatever, inte de som va poängen här.. Haha..
Egentligen skrev jag bara detta för å göra er ytterligare lite arga.. För de e ju alldeles för mycket Robin i den här bloggen, och på tok för lite Hampus enligt er.. Ni e så jävla känsliga! :)

NU: Sängen!


En bild oxå så kan jag gå å lägga mej med gott samvete sen.. :)

Buhu..

Min Pärla har lämnat mig för att åka till sin pappa, kommer hem igen söndag kväll..
Jag gillar det inte det minsta!
Dagen till ära blev det fläta i håret.. :)

Från ingenstans..

Det kommer helt plötsligt massa Danny-låtar på min spotify.. Som jag absolut inte lagt in.
Jag uuuundrar vem som är den skyldige? Ja det gör jag verkligen.. Haha! :)

Bra så!

Jag får inte ihop de?

Haha.. Asså ja.. Sitter och går igenom kommentarerna på bloggen och 3 månader tillbaka, kollar vilka freaks som orkar slösa tid på att tala om hur ful jag är om och om igen. Skriver ner IP.adresserna så jag kan samla på mig och kolla upp dom (Snälla kan jag inte få en kommentar till på att det inte går, jag älskar dom kommentarerna för det visar hur sjukt naiva ni är..) Iaf, när jag sitter här och kollar över de så ser jag att en IP.adress kommenterar flitigare än andra.. Men det roliga är att den ena kommentaren kan va "Älskar din blogg, du är verkligen duktig på att skriva. Keep up the good work bla bla bla bla bla.." medans nästa (från samma IP) kan va "asså herregud tror du verkligen att du ÄR snygg? Du är ju faktiskt ful som stryk.. bla bla bla.."
Haha det roliga i detta är att det är ju lite synd om denna människa, för de första så måste ju personen ifråga må väldigt dåligt och va väldigt missnöjd me sej själv, som hela tiden måste tala om hur ful jag är. Det är ju allmänt känt att såna som talar om hur fula alla andra är, är egentligen dom me absolut sämst självförtroende. Och för de andra är ju inte detta nåt som biter på mig, alls.. Jag tittar mig i spegeln var dag och gillar det jag ser! Inte så lite heller.. Hade jag kunnat va ihop me mej själv så hade jag antagligen vat de. Så där sitter denna stackars bittra flicka och faktiskt lägger tid på att knåpa ihop nåt som hon själv tycker är klatchigt. Hon ler antagligen nöjt när hon e klar å tänker: "Haha, där fick hon minsann. Herregud vad jag kan!".. Så blir de så fel, lite synd om henne ändå. Och för de tredje.. Va fan e grejen me att hylla ena dagen och sen spotta på en andra dagen? Haha jag kan inte få ihop de hur mycket jag än försöker..

Denna gynnare är den som roar mej allra mest.. Och vet ni va de bästa är? När hon läser detta kommer hon lämna ytterligare en kommentar.. Jag väntar spänt tjejen, riktigt spänt! E kommentaren riktigt riktigt bra så ska jag tom kopiera in den i nästa inlägg.. De hade väl vat nåt de, en liten stund i rampljuset för din del.. Så kom igen nu, bring it on.. Jag är redo! :)

KÖR!


Bland all denna skit behövs det en bild på Tilde för att sprida lite kärlek igen, haha.. ;)

Garderobsrensning..

Borde inte jag rensa ur garderoben idag? Jo jag tror det.. Går på riktigt inte in ett endast plagg till nu, och det är ju inte okej. Även Tildes kläder behöver de rensas bland, hälften av allt passar inte längre. För hon har skjutit nåt så enormt i höjden.. Så igår klickade vi hem lite nya sommarkläder åt henne, de enda hon behöver nu är lite klänningar.
Hennes mamma behöver nog oxå lite nytt, tycker ni inte det?  Ut med det gamla och in med det nya som det heter.. :)

Bra så!


Söndag?

Min kille va precis här och hämtade lite öl, han ska bege sej ut te Rock som alla andra töntar.. Så nu lär jag inte se röken av honom förrän tidigast sönda, och inte höra av honom heller när jag tänker efter.

För tillfället tycker jag inte om honom särskilt mycket.. Hmm!


Saker som stör mig just nu..

1. Att mina läsare tydligen är helt tappade bakom en vagn och inte förstår ironi.. Överhuvudtaget!
2. Mammas sega dator som laddar i 10 min.
3. Mina utspridda semesterveckor, suck.
4. Att Försäkringskassan ALDRIG betalar ut VAB-pengar i rätt månad.
5. Alla långhåriga jävlar som helt har invaderat stan.
6. När man ska ta ut pengar och inser att bankomaten är sönder.
7. Att min kille har tappat sin mobil på bussen.

Ja, det var väl vad jag hade för tillfället..

Haha..

Om jag väljer att inte publicera alla kommentarer som folk så vackert knåpat ihop, tror ni inte det skulle göra folk ytterligare lite arga? Vi provar.. ;)

Bra så!

Inte så smarta..

Har ni fortfarande inte förstått att ju argare ni är och ju mer skit ni kastar, ju nöjdare blir jag?
Haha, jag älskar den här bloggen just nu! Jag älskar att ni äntligen har åsikter i de här jävla mellanmjölkslandet.. Ni e så jävla larviga som sitter där och alltid tycker som allt och alla andra.. För ingen av er vågar sticka ut från mängden.. Skärp ihop er nu för fasen!

Och angående mitt självförtroende som ni tjatar om.. Skulle jag ha ännu bättre så skulle jag och Pärlan få flytta, för ett större självförtroende skulle inte få plats i den här lägenheten ;)

Bra så!


Aldrig..

Nej, kommer aldrig bli bekväm med situationen..
Kommer aldrig gilla de, inte ens lite..
Och jag förstår inte hur visst tänker heller för den delen..
Så varför ens be om min åsikt?

Bra så!

Vad var det jag sa?!

Beger mej ner på stan medans Pärlan är hos sin mormor..
In på systemet, faktiskt inte överdrivet mycket pack där. Möjligen några lokalprofiler här ifrån stan.. Och pappa, som står utanför. Succé! Jag och Emma kryper längs väggarna för att undvika honom, och lyckas.. Köper på mej vad jag behöver, dröjer kvar lite extra för att slippa springa in i honom..
Vidare in på Ica och plockar snabbt på mej vad jag ska ha.. Här inne finns de betydligt fler långhåriga människor utan skor. Står ett spöke i kassan med nätstrumpbyxor och rosa hår, får bita mej i tungan för att inte gapflabba åt henne.. Å precis när jag står där i kön och kollar på alla märkliga människor så råkar jag slänga en blick i kundkorgen framför mig..
Hahahaha killen framför mig har visseligen inte långt hår, utan fiskehatt.. Men vad tror ni ligger i hans kundkorg? Johoda, denniskorv och potatissallad såklart.. Blir helt lyrisk och böjar tokleta efter min mobil för att fota va jag precis hittat.. Precis då inser jag att jag lämnade mobilen i bilen för att jag inte hade några fickor! Helvete..
Nu måste jag ner igen imorrn, och låtsas handla nåt.. Så jag får ett bildbevis på skiten.. Hahaha..!

Bra så!


Sover än.. Hmm!

Nämnde jag igår att Pärlan somnade kl 17?
Sover hon fortfarande?
Det gör hon... Lilltjejen mår inte riktigt bra.
Jag måste dock hämta hennes medicin idag, springa på systemet, handla..
Har jag riktig tur så har inte stan hunnit invaderas av långhåriga, piercade människor än..
Men sån tur kan man väl inte ha heller..
Mamma får komma hit och slänga ett öga på lilltjejen så länge.
Förhoppningsvis e hon på benen tills imorrn igen..
Tror jag ska gå in och väcka henne nu, börjar bli lite orolig.. Hmm..

Bra så!


Stackars liten..

Bebis lämnade in för natten kl 5.. Nu luktar det bebissvett i min säng, och jag bar in henne i sin säng. Men då ungen kokade så tog ja febern på henne, 39,2.. Jaha ja, hemma imorrn oxå då.
Mycket jobbigt för Robin detta, då det kör ihop sej för honom med hans matlådor... Haha. Onsdag är jag tebaks igen mitt hjärta, oroa dej inte. Å då står det kyckling på schemat.. tror jag.. Går de bra? :)

Bra så!


<3

Lättprovocerade? Nehä väl :)

Haha asså hur sjukt lätt är det att få er svinupprörda? Haha, otippat.. Har så roligt åt era försvarstal idag att jag håller på att gå av på mitten av skratt :)
Nej dags å dra vidare å köpa på mej lite denniskorv åt er, så ni inte svälter där ute.. Stackars människor!

Bra så!

RSS 2.0