10 dagar kvar..

Pärlan fyller 2 bast om 10 dagar, och hennes gammelmormor visste inte vad hon skulle köpa. Så nu klickade jag hem en hel ny sommargarderob åt Pärlan då hon växt ur allt, och gammelmormor står för fakturan.. Sånt gillar vi :) I helgen måste jag hinna till Ekohallen och ordna de sista presenterna te lilltjejen.. Kalas står på schemat på söndag för hon är hos sin pappa på sin födelsedag..

2 år.. Sjukt.. När fan hände detta? Hon va ju min lilla bebis nyss.. Nu springer hon och snackar som om hon aldrig gjort annat. Talar om för mig att "Mamma DUM" när hon inte får glass innan maten. Eller "ojojoj mamma aaaarg" när jag skäller på henne för hon inte kan bete sej.. Allra bäst är när hon kryper upp jämte mej i sängen, klappar mej på kinden och säger "Lille äska mamma.." (översättning: Tilde älskar mamma)

Jag undrar bara när fan hon blev så stor.. Jag hänger inte med. 10 dagar kvar, sen har mammas bebis blitt en stor flicka.. Jösses..

Bra så!


Sjukt nyfödd, bara några timmar gammal.. Juni 2007


Augusti 2007..


December 2007..


April 2008..


Juni 2008...


Januari 2009..


April 2009...


Juni 2009..

Kommentarer
Postat av: Rickard

Ha ha, nej men vadå? Det tyder ju bara på att du har någonting intressant att skriva om som jag uppskattar att läsa =)Tiden går och de små blir allt större, jag hoppas att hon får en förträfflig födelsedag och att alla inköp hinns med!

2009-06-10 @ 20:34:51
URL: http://richieroyale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0