Allmänt babbel..

Jaha ja, Pärlan är på bättringsvägen.. Tack och lov! Slog mej precis att jag går på semester nu, har liksom kommit av mej och glömt de i all hennes sjukdomshärva.. Har aldrig haft så mycket vab-dagar som denna månaden, det har varit helt extremt! Nu hoppas vi dock på att det ska vända.. Ibland kan jag inte låta bli att ifrågasätta va hennes medicin ska hjälpa mot egentligen. Visst hon får inte urinvägsinfektion så ofta som hon kunde fått, med tanke på hennes reflux. Men alla andra sjokdomar da? Som kommer så fort nån bara tittar på henne? Tycker så synd om det stackars barnet.. Hade jag bara kunnat så hade jag tagit samtliga hennes sjukdomar istället, för att hon skulle slippa de. Men nu funkar de ju inte riktigt så..

Aja, halv 3 ska jag köra till Karlshamn och fixa håret hos Stephanie. Fått för mig att jag ska låta de växa ut igen, naktdelen med det är att jag kommer se ut som en idiot i huvet hela sommaren. Medans vi låter allt växa ihop igen.. Kommer me största sannolikhet slänga i en hårförlängning så fort jag bara kan.. Stephanie kommer sucka och säga "Men Jennie, ditt hår e ju för kort nu. Du måste vänta.. lääääänge!" Å så kommer jag sucka, över att jag måste se ut som en idiot.. Tror ni jag kan tjata mej te de? Att hon ska fixa de? Haha, kanske..
Pärlan ska på uppdrag me sin moster medans jag är och grejar håret.. För övrigt har jag inga vänner denna helgen, ALLA jobbar eller är iväg. Jag skojjar inte, de e helt sjukt.. M har dessutom åkt te Göteborg för nån festival el va de va. Han lämnade vår säng halv 7 imorse.. Inte okej, tyckte jag.. Men klart pojkstackarn ska ha lite kul han me :)
V.29 har jag semester, och han har frivecka.. Så då blir det massor av mys, får se fram emot de istället..

Nej, lite sol såhär innan avfärd.. Ada!
Bra så!


Kommentarer
Postat av: Carro

Hrm... sen när räknas inte jag som en vän? Vi ska dricka lite ikväll iallafall så de e bara att slå en pling om du vill joina oss...

2009-06-26 @ 14:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0